יש כאן אוהבי גיטרות?

יש כאן אוהבי גיטרות?

תשמעו את הקטעים הבאים, תוסיפו עוד לינקים שאהבתם.

Wing Chan

New member
אם כבר גיטריסטים אז

מרטי פרידמן.
כשהוא עוד היה במגהדת' ועשה מוזיקה טובה ולא של מתרוממים, ז"א.

MajorWinters

New member
אני פשוט שונא

את מאונני הגיטרות האלה שמנגנים מאוד מהר, עושים פרצופים "מלאי רגש" ומעליבים את כל מי שמעריך נגינה אמיתית על גיטרה... הנה כמה קטעים טובים באמת ג'סיקה (זה בשני חלקים, השני נמצא בצד) של האולמן בראדרז באנד. אריק מונגריין הוא בחור קנדי מאוד מוכשר, שמנגן לא רק באופן שגרתי אלא גם בטאפינג ושיטות לא שגרתיות. למרות שיש לו את הכשרון לדרכים הלא שגרתיות האלו הוא לא קוףץ מעל הפופיק עם דרכים לנסות להרשים קהל כמו מאונני הגיטרה ופשוט מנגן מהלב. Mood for a Day - אולי אחד הקטעים הכי טובים שקיימים, מתחיל פה בדקה שלישית. לפניו יש קטע לא פחות מדהים. שווה לשמוע את שניהם.

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

יערי ואני מכירים איזה "מאונן גיטרות" מהכיתה שלנו שאשכרה עונה לתיאור שנתת, אבל לגמרי
תמיר.

MajorWinters

New member
יש כל כך הרבה ילדים כאלה...

זה נורא. מה שנורא שאדון מלמסטין וחבריו המאוננים גדלים להיות איידולים של בני נוער, פסאודו גיטריסטים שחושבים שאם אתה יודע להזיז את האצבעות ממש מהר הופך אותך למוזיקאי מוכשר, בעוד שכל מה שזה אומר בעצם, הוא שאתה יודע להזיז את האצבעות ממש מהר...

MajorWinters

New member
פטרוצ'י גדול...

הסגנונות שאני נתתי הן שונים לחלוטין ממלמסטין... אבל מה שיפה בפטרוצ'י שהוא מנגן לפעמים במהירות מאוד מהירה, אבל הוא גם מוזיקאי בחסד, ולמרות שיש 24 תווים בשניה אתה זוכר כל אחד מהם...

gurke

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בתור גיטריסט (שמנגן פרוגרסיב) אני יכול לומר, שלחקות סולו של מלמסטיין זה לא כזה כי זה פשוט מחרבש על הגיטרה ג'ון ממש ממש לא...הסולאים שלו חכמים, ובכלל כל המוזיקה שהוא כותב, והמילים! ולא לשכוח את שאר הלהקהה

למעלה