יש כאן אילתיות (או אולי חזאיות)

יש כאן אילתיות (או אולי חזאיות) ../images/Emo35.gif

ושאלתי היא... 19 מעלות בלילה זה חולצת טריקו ארוכה לבר? או יותר מזה (בהתחשב בעובדה שבתיים לפנות בוקר בטח נישן ומדובר על הערב, למרות שפעם קודמת שהיינו איתה באילת קרה שיצאנו לסיבוב ב 2 בלילה...) ואבקש איחולי בהצלחה בנסיעה הארוכה עם בר מחר לפנות בוקר...
חוץ מזה, לכל המתעניינות (המסרים האלה נורא איטיים ומעצבנים) בר מרגישה הרבה יותר טוב, כנראה שטיפות האוזניים עשו את שלהן (ואני כבר מומחית). ועוד, תאחלו לי מזל טוב, חגגתי 34 ביום שבת! (זקנה נורא, נכון? מזקנות הפורום וסליחה אמנון...)
חגגתי בעיקר בלהיות חולה אבל היה יום כיף... ואחרון, סליחה על חוסר התגובות בימים האחרונים וגם
ממשתתפות הצאט אתמול, המחשב שלי מעצבן לאחרונה ואנחנו ביחסים פושרים..

רותי ע

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo142.gif

ואת יכולה להיות רגועה, יש יותר זקנות (אבל לא בהרבה
). תבלו בנסיעה. אצלנו יש 20 מעלות בערך בלילה ואנחנו מלבישים לו שתי שכבות כי הוא ישן ללא שמיכה (זורק אותה כל הזמן). אז אם היא מכוסה שיכבה אחת בטח מספיקה.

מזל טוב, מזל טוב

ובילוי נעים באילת. הבעיה באילת היא שדי חם בחוץ והמזגן כל הזמן פועל. הילדים שלי גם כן לא חברים של השמיכות ולכן כשהמזגן מופעל בלילה הם עם שתי שכבות.

מזל טוב ל"זקנה"...

34 זה זקן? ככה, 19 מעלות נראה לי עדיין קריר. עדיף חולצה גם עם גופיה. בהצלחה בנסיעה ותעשו חיים

מזל-טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

ככה בשקט בשקט הגנבת את העובדה שהיתה לך יומולדת?! המון מז"ט ממני ומתומר. מאחלת לך המון אושר עם בעלך ועם בר. מקווה שבר לא רק שתרגיש יותר טוב אלא תרגיש מצוין ואת תשכחי בכלל מה זה שטיפות אוזניים........
ותהנו באילת
איזה יופי שאתם נוסעים. אני רוצה גם............
שירלי.

משהיא מהעונות אילתית (כי יש לי עוד

שאלה....) ותודה על האיחולים.. סיפרו לי על מקום בשם סתלבט על המים או שם דומה, מכירות? על מה מדובר? הבנתי שזה בריכות ויום כיף כזה אבל לא הבנתי אם זה מתאים לנו עם ברבר.

מזל טוב../images/Emo141.gif

ורק שתדעי המספרים לא משנים עיקר ההרגשה!!! תעשו כיף חיים באילת , אנחנו עדיין כאן באירופה הגשומה/מעוננת/אפורה

Shellylove

New member
מזל טוב, חמודה!../images/Emo77.gif

אנחנו באותו שנתון, אז אם את זקנה - גם אני!, בכלל אנחנו די מתואמות , לא? שלי ובר שניהם ילידי פברואר. 19 מעלות בלילה נראה לי כמו חולצה ארוכה לבר עם אופציה לעוד שכבה. תעשו חיים, שהנסיעה תעבור בקלות ובכלל... רק טוב!!!

יונית ש

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif

עד 120
תהני באילת, תנוחי ותבלי נפלא שבר מרגישה יותר טוב שתהיה לכם נסיעה טובה יונית

המון מזל טוב ולגבי אילת, אני אמנם

לא אילתית אבל כל המשפחה של בעלי שם ואנחנו נוסעים דיי הרבה, ביום דיי חם למרות שאפשר לתפוס יום מעונן ואז יותר קריר, בלילה קר אם מסתובבים. אני הייתי לוקחת בדיוק את אותם בגדים שאת מלבישה לה כאן ובנוסף לוקחת כמה דברים קצרים ליום. הרבה קרם שיזוף וכובע לא לשכוח (במידה והיא מסכימה לחבוש, שירה ממש לא) תעשו מלא חיים ומקווה שבר תישן בלילה ותיתן לכם לנוח. תבטיחי שערב אחד תקחו בייבי סיטר מהמלון ותצאו לבד, טוב? לכמה לילות אתם נוסעים? אני מלאת קינאה

הא.. הצחקת אותי. בייבי סיטר? לבלות?

לא בבית ספרנו... אם בר מתעוררת - והיא מתעוררת - ואני אינני.. אוי לבייבי סיטר, ואני מדברת על כאלה שהיא מכירה.. כבר הוזעקנו חזרה על ידי אבא שלי ומאז לא העזנו... תודה על הטיפים - לכולם - אני אוסיף כמה חולצות ארוכות למלתחה הענקית שכבר לקחתי לה... אני תמיד אורזת יותר מדי חוץ מלנסיעות עבודה משום מה.. כובע? לא אצלנו... אבל קיבלנו כובע חדש שנראה שהיא אוהבת אז נראה.. 2 לילות ושלושה ימים מלאים נוסעים הלילה מוקדם בבוקר וחוזרים במוצש מאוחר... נשיקות

../images/Emo49.gifאהובתי! רק אושר ועושר,

וכמובן- בריאות! 34, וואו, לא רואים עליך בכלל! תהנו לכם באילת- 19 מעלות זה בהחלט חולצה ארוכה דקה לבר. תחזיקי לידך גם סווטשירט, ואתן מסודרות.
טלי.

מזלטוב! ונסיעה טובה לאילת ../images/Emo42.gif

אנחנו ממש מאותו שנתון (אבל את זה אנחנו כבר יודעות)... תעשו חיים, תהנו מהשמש והים והזמן ביחד! מזקנה לזקנה
שירלי

meira

New member
למה לא גילית לנו? ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

יומולדת שמח.. מקווה שיפצו אותך תחגגי את המאורע בלי להיות חולה (מה רע בלחגוג שבוע אחרי??)

למעלה