יש כאן אינויאשה~! זו אנימציה, המתינו מעט!
D De-Panther New member 5/4/05 #5 ../images/Emo3.gif מקפיץ למען יראו../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif וירעו נוו מה פרוטקציות
D De-Panther New member 7/4/05 #17 אני מעדיף ללכת על..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif לימור לבד את אמאשלך נשאיר לאבאשלך
א אלונית 2006 New member 5/4/05 #7 קבלי ח.ח! את מעולה אחותי! הלוואי עלי... אני מזה גרועה בדברים כאלה.. טובה בציור גורעה בעריכות
א אלונית 2006 New member 5/4/05 #9 נצל"ש מיוחד! הי, יש לנו גם קומונה, אתם יודעים!!!! לא כתבתם מלאאאא זמן!!!!! שמתי שני קישורים ליתר ביטחון
נצל"ש מיוחד! הי, יש לנו גם קומונה, אתם יודעים!!!! לא כתבתם מלאאאא זמן!!!!! שמתי שני קישורים ליתר ביטחון
R rocket New member 7/4/05 #11 ../images/Emo41.gifנצלש../images/Emo41.gif היום יצא העיתון "עולמו של דיסני" איפה שיש תמונות של אינויאשה וקאגומה מהקוספליי !
../images/Emo41.gifנצלש../images/Emo41.gif היום יצא העיתון "עולמו של דיסני" איפה שיש תמונות של אינויאשה וקאגומה מהקוספליי !
M metuka15 New member 7/4/05 #18 יאיייי אני ישלח את אבא לקנות לי שיר אנחנו מפורסמות! וויששששששששש ^______^
M metuka15 New member 7/4/05 #22 אבל יש לי סורק מוזר.. זה סורק רק דפים יחידים כי זה עובר בתוכו..אני לא יכולה להכניס עיתון שלם בלי לקרוע אותו
אבל יש לי סורק מוזר.. זה סורק רק דפים יחידים כי זה עובר בתוכו..אני לא יכולה להכניס עיתון שלם בלי לקרוע אותו
S shirrrrrrrrrr270587 New member 7/4/05 #23 אז אני אחכה עד שהעיתון יגיע אלי היו ם ואני אסרוק ויביא אותו לכאן ^__________^
M metuka15 New member 7/4/05 #25 יאי קניתי! שירה צ'אן אנחנו מופיעות פעמיים! טיהי יש גם תמונות של קוספליי מימי תיכו..חבל שבמקום זה לא שמו את להב וג'סי (או רק להב..מה שיותר טוב) אמ..אני חושבת שאני יכולה לתלוש את הדף מהעיתון..במילא יש סתם קומיקס מעאפן מאחורה אז עוד מעט אני יעלה לפה
יאי קניתי! שירה צ'אן אנחנו מופיעות פעמיים! טיהי יש גם תמונות של קוספליי מימי תיכו..חבל שבמקום זה לא שמו את להב וג'סי (או רק להב..מה שיותר טוב) אמ..אני חושבת שאני יכולה לתלוש את הדף מהעיתון..במילא יש סתם קומיקס מעאפן מאחורה אז עוד מעט אני יעלה לפה