יש כאן איש קטן וכחול שמציע סמים...

MaPHisTo

New member
יש כאן איש קטן וכחול שמציע סמים...

הוא אומר דברי כמו: גם אתה יכול לזכות באוצר ו- לחצ/י עליי לפרטים נוספים. גם מדרדר לסמים וגם מזוכיסט? בושה? שמישהו יירה בו. על כל פנים רציתי לנצל את ההזדמנות לצעוק על אוריון או אורויון או מה שזה לא יהיה שיזוב אותי בשקט, תנו לחיות לחיות!!!!!!!!!!! שמישהו כבר יירה באיש הכחול והקטן!!!!!! אוקיי.... תספור עד עשר.... הנה הכדורים שלך הגיעו..... אוקיי!!!!! ראיתי את הפרק ביום שישי ומוכרח אני להסכים עם גיתית, טום הוא חרא אבל מה שחלקכם אולי לא יודעים שבסרט האחרון של דריה טום ודריה חברים. כן כן, ביחד, זוג, צוות, קבוצה קטנה, צמד חמד, כל השטויות האלו. אז לשנוא אותו רק בפרק הזה בבקשה. חוצמיזה, אין הרבה. אני אחזור להסניף מחזיקים של סנפלינג, אתם תראו הרבה דריה ושיהיה יום מאאאגניב וחם (יש לקרוא עם צווחת בריטני באמצע) ויש לי רק שאלה אחת- האם בריטני בסדרה היא מקבילה משכילה במעט מבירטני שפיכס? הדימיון מדהים.... ולא קשה לקשר בין ג´סטין קיק-מי-אין-מיי-בק לקווין ביי

Synthetic mE

New member
וואו

אתה גאון הבעיה היחידה היא שבריטני שפיחס עוד הייתה בחיתולייה או יותר נכון בשחלות אימה כשהגו את הדמות הגאונית של בריטני מדריה... אתה מבין.. למעשה...יתכן ששפיחס היא דמות פיקטיבית שמבוססת על בריטני שלנו..? (למה אין להם שמות משפחה? או שיש ואנ לא זוכרת?) בכל מקרה.. טום תמיד יהיה נוד. אין מה לעשות. ותלחם באיש הכחול אתה חזק יותר ממנו!!!! אז מה אם הוא מציע לך 7 ג´וינטים? תענה אותו עד לסוף המר אם זה מה שהוא רוצה!!! יומטוב.

למעלה