יש כאן אנשים מתאילנד?

יש כאן אנשים מתאילנד?

היי קוראים לי תומר ואני גר בתאילנד בן 14 בפאטיה ומשעמם לי כאן. יש מישהו בגיל ובאזור?

Benkok

New member
פששש התחלת מוקדם...

איך ילד בן 14 מתגלגל לפאטיה, אם אפשר לשאול??? אם משעמם לך, תבקש מאבא שיקפיץ אותך לגיא (מאי-תאי, סוי בוקאו) ופשוט שב שם עד שנמאס לך...תאכל בורקסים ותשחק סנוקר...זה מה שעושים כל המשועממים בפאטיה... מצד שני אתה יכול לרדת לביץ' רואד ופשוט להסתובב בין סוי 1 לסוי 13...תמצא שם ה-מ-ו-ן מה לעשות (אף פעם לא מוקדם מידי ללמוד...
) שם גם יכול מאוד להיות שתמצא "ילדות" בגיל שלך...

אני מכיר את גאי

הייתי גם בסוכנות וגם בעסק החדש עם הפלאפלים. לא יודע אם אתה מכיר, אני הבן של מנחם בורנשטיין. הוא פשוט עובד פה אז כל המשפחה באה. חוץ מזה תאילנדיות לא משנה איזה גיל הם לא בשבילי. :)

Charlie

New member
לא בשבילך?../images/Emo2.gif

עכשיו באמת הגזמת! למה לא? דוד בן עלול לכעוס

Benkok

New member
השם לא אומר לי כלום, אולי הפרצוף...

אם הוא יותר מ4 שנים בפאטייה אז אני בטח מכיר את הפרצוף (אלוהים יודע שבשנתיים הראשונות שלי כאן "ביליתי" מספיק זמן בפאטייה...) לכמה זמן באת? עברתם לגור כל המשפחה בפאטייה? מה עם בית ספר? שמעתי שהאינטרנשיונל בפאטייה הוא בסדר גמור (ושם אתה גם יכול להכיר הרבה חבר'ה זרים בגילך) חוצמזה לילד בגילך אין הרבה מה לעשות בפאטייה, אולי תבקש מאבא שירשום אותך לאיזה חוג? צלילה? שייט? בטוח תכיר עוד אנשים (גם אם הם גרמנים שמנים עם חברה תאילנדית בת 18
אולי גם הם באו עם הבן...) אתה יכול גם להתחיל לעבוד אצל אחד החבר'ה של אבא (גיא או כל אחד אחר שם), סתם לעזור לו בעבודה השוטפת בשביל סכום סימלי...ככה תמלא את היום שלך בעיסוקים וגם תכיר עוברים ושבים. ובקשר לתאילנדיות, אני יודע שלא תאהב את המשפט הבא שלי אבל: כשתגדל תבין

למעלה