יש כאן אנשים שאוהבים את הזמר.....

NeoNoe89

New member
יש כאן אנשים שאוהבים את הזמר.....

VITAS ???? לדעתי הוא מדהיייייייייייייייים!!!!! איזה קול יש לו! הייתי בהופעה שלו לפני שבועיים ויש לי תמונות שלו ממש מקרוב שצילמתי ואחרי ההופעה נכנסתי מאחורי הקלעים ופגשתי אותו והוא נתן לי חתימה עם הקדשה לפבל(אני)!!! איזה מלך הוא!

PoisoN LipS

New member
הוא כזה חתיך! ויש לו קול מהמם!

מקנאה בך :) גם אני רוצה :) בלע :)

NeoNoe89

New member
נכון הוא ניראה ממש ממש טוב!!!

ואני עוד ישבתי בשורה ה-3 וזה ממש ממש קרוב לבמה... שמעתי לפעמים את הנשימות שלו אפילו. והיו כמה שירים שבהם הוא שר כמה קטעים בלי מיקרופון ושמעתי את הקול שלו לייב בלי מיקרופון! אין איזה מדהים הוא!!! אהה ודרך אגב בטויזיה הוא ניראה גבוהה כזה אבל הוא ממש לא. אני 1.73 והוא יותר נמוך ממני... הוא איזה 169-170... לא יותר... ואני חשבתי שהוא איזה 180 חח!

NeoNoe89

New member
הוא ממש פיצפון וקטן!!!

והוא ממש ממש ממש ממש אבל ממש רזה! עוד לא ראיתי אדם יותר רזה ממנו.... הוא ניראה לי אנורקסי או משהו! הוא ניראה כ"כ גבוהה בגלל שהוא רזה מאוד.

Dynamo1929

New member
חחחחח נחמד, גם אני הייתי בהופעה שלו

לפני כמה שבועות... היה ממש סבבה..

NeoNoe89

New member
באיזו עיר היית?

אני הייתי בתל אביב. וזה לא היה לפני כמה שבועות... הוא הופיע בישראל בין התאריכים 17-23 לחמישי.

NeoNoe89

New member
הוא הופיע שם?? חחח

איפה זה בכלל? היית בהופעה של הטור "Pesne Maiai Mame"?

Dynamo1929

New member
חחחח כן ../images/Emo6.gif

כן, כן, "פסני מאיי מאמי", בקרית חיים, תאטרון הצפון, 20 לחודש שעבר, יום חמישי. בדיוק ביום שהייתה לי מתכונת במתמטיקה
. קרית חיים שייכת לחיפה,ד"א...

NeoNoe89

New member
אההה!!!

מניאק ראית את ההופעה יומיים לפניי!
בתל אביב היה ב-22...

the freaky girl

New member
מזל"ט, כייף לך!!..

אני גם רציתי לנסוע, אבל בדיוק באותו יום עבדתי ולא יכולתי לצאת!!
לפחות מישהו נהנה..

NeoNoe89

New member
צרך להזמין כרטיסים מראש....

אני לקחתי כרטיס 3 חודשים לפני ההופעה איך רצית לצאת ולהגיע להופעה? טוב נו אני רציתי לשורות הראשונות... אבל לדעתי גם לשורות האחרונות לא היו מקומות כבר איזה חודש לפני ההופעה... בכל אופן... אם היה לי סורק הייתי סורק את התמונות שצילמתי והייתי שם לכם! באסה

הוא היה בישראל?!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.. ואני לא ראיתי אותו?!לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.. אני אוהבת אותווווווווווווווווווווווו
אתם יודעים שהוא ואח שלי זהים?(רק שאחי חתיך יותר
)..נשבעת.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף..

d e v i l16

New member
אני מאוהבת בו!!!!!

אתם יודעים שהוא מעצב אופנה??. אם לא עכשיו אתם יודעים..... ויש לי שאלה הוא סטרייט????

NeoNoe89

New member
אני יודע שהוא מעצבן אופנה...

אהה ולי הוא ניראה כמו סטרייט.... אבל אף אחד לא יכול לדעת.... בכל אופן לי אישית זה לא כ"כ משנה

vk3

New member
כןןן, הוא משהו חבל"ז...

תראה תמונות נוווווו כאילו שיואו איתך...

NeoNoe89

New member
אני אצלם את התמונות אצל ידידה

בשישבת הזה ואני אשים!!!!

למעלה