VITAS ???? לדעתי הוא מדהיייייייייייייייים!!!!! איזה קול יש לו! הייתי בהופעה שלו לפני שבועיים ויש לי תמונות שלו ממש מקרוב שצילמתי ואחרי ההופעה נכנסתי מאחורי הקלעים ופגשתי אותו והוא נתן לי חתימה עם הקדשה לפבל(אני)!!! איזה מלך הוא!
ואני עוד ישבתי בשורה ה-3 וזה ממש ממש קרוב לבמה... שמעתי לפעמים את הנשימות שלו אפילו. והיו כמה שירים שבהם הוא שר כמה קטעים בלי מיקרופון ושמעתי את הקול שלו לייב בלי מיקרופון! אין איזה מדהים הוא!!! אהה ודרך אגב בטויזיה הוא ניראה גבוהה כזה אבל הוא ממש לא. אני 1.73 והוא יותר נמוך ממני... הוא איזה 169-170... לא יותר... ואני חשבתי שהוא איזה 180 חח!
אני לקחתי כרטיס 3 חודשים לפני ההופעה איך רצית לצאת ולהגיע להופעה? טוב נו אני רציתי לשורות הראשונות... אבל לדעתי גם לשורות האחרונות לא היו מקומות כבר איזה חודש לפני ההופעה... בכל אופן... אם היה לי סורק הייתי סורק את התמונות שצילמתי והייתי שם לכם! באסה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.. ואני לא ראיתי אותו?!לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.. אני אוהבת אותווווווווווווווווווווווו