יש כאן אנשים שמכירים את וויצ'בלייד

REDDITZ

New member
יש כאן אנשים שמכירים את וויצ'בלייד

התחלתי לקרוא את השני פרקים ראשונים וזה נראה מעניין בינתיים אם למישהו יש קצת פרטים על הסדרה אני אשמח יש לי שאלה גם בנושא...אם לא כל כך אהבתי את הסדרה בטלויזיה זה לא אומר שאני לא אוהב את הקומיקס נכון? ולגברים שבנינו.... נכון ששרה פזיני (במצוייר לא בטלויזיה) היא האשה הכי סקסית בעולם ..!!

comicsgirl

New member
הסדרה...

משום מה הרבה אנשים שדיברתי איתם אומרים שזו אחלה סידרה, אבל אני לא מבינה מה הם מצאו בה. פשוט הרסו את הקומיקס לגמרי! וויצ'בלייד הרבה יותר שווה בתור קומיקס וכך גם שרה פזיני. המלצה שלי- שווה לקרוא!

ר ו ק ח

New member
לא אהבתי

כשהסדרה רק התחילה אז עקבתי אחריה תקופה מסויימת אבל היא די נתקעה וכבר הרבה זמן שהיא פשוט לא מתקדמת וחוזרת על עצמה. במילה אחת א-כ-ז-ב-ה האומנות כמובן מצויינת על כך אין וויכוח, אבל היא מאותו זן של חוברות כמו fathom וdanger girl (ועוד הרבה אחרות) שהדגש בהן הוא החיטובים של הגיבורות ולא העלילה. לא שזה בהכרח דבר רע (במיוחד באותם ימים קשים....)

Logan16

New member
כמו שהספר יותר טוב מהסרט תמיד ...

ככה גם הקומיקס שפשוט מתעלה עליו (במיוחד ה21 חוברות הראשונות ) לפני שהתחילו לעשות שינויים. הסדרה איטית אבל יש שמה כמה פרקים שראיתי במיוחד החמישה או שישה האחרונים שפשוט חזקים זה שילוב זה יותר סדרת משטרה ופזיני נראת טוב לאישה מצוירת יותר מדיי טוב

למעלה