יש כאן אנשים שנוטלים ויטמין D תקופה ארוכה...

MisTV

New member
יש כאן אנשים שנוטלים ויטמין D תקופה ארוכה...

יש כאן אנשים שנוטלים ויטמין D תקופה ארוכה (חצי שנה ומעלה...) ומרגישים שיפור ניכר במצב הכאבים?

MisTV

New member
לוקח חודשים לויטמין הזה להתאזן בגוף,

ואחרי שהוא מתאזן, לוקח זמן למערכות בגוף להשתקם (מה שיכול להתשתקם)...ככה אמרו לי, אני לא בקיא.
נראה לי שרק אחרי חצי שנה, שנה אפשר לשפוט את הויטמין הזה.
גם לי היה מחסור, מתחת ל-10
אני סובל מכאבים כרונים המון שנים, ואף רופא לא טרח לשלוח אותי לעשות בדיקה לחוסר ויטמין D, רק הרופא האחרון עשה את זה.

מה שידוע בוודאות על הויטמין הזה, שהוא קשור למערכות שלד/שריר, סידן... יכול להיות שהוא קשור גם למערכות נוספות.
לא יודעים הרבה על הויטמין הזה.

בגלל זה אני מחפש לשמוע את דעתם של אנשים שמטופלים בקביעות במשך תקופה ארוכה

צלשלספק

New member
הבנתי שלהרבה אנשים חסר הויטמין הנ"ל

לא בטוח שהוא הגורם לכאבים אצלך אבל בהחלט שווה לנסות במיוחד אם נמצא אצלך רק 10.

אצלי על המינימום ומעט פחות ממנו, בערך 20.

אני חוויתי כאבי ריבאונד גם כתוצאה מהתרופות עצמן ומהגמילה מהן, לקח לי זמן להבין את זה "על בשרי", תרתי משמע, כי זה אחד הדברים שהרופאים לא יאמרו לך,
כשהייתי על מינון קצת גבוה יותר של ליריקה התרופה אמנם טיפלה יפה בכאבים אבל גרמה לי (בין שאר התופעות) לכאבים במקומות אחרים, זרמים חזקים, צריבה חזקה ועיקצוצים בגפיים שהתחילו עוד מתקופת הטרמדקס, תופעות שלא היו מעולם בטרם התחלתי עם התרופות (בסה"כ עשרה חודשים לא קלים) כך שאני כבר "מעדיף" את הכאבים המקוריים לאורך הרגל והגב התחתון וכמה שפחות זבל כימי בגוף.

MisTV

New member
והרבה אנשים חולים במחלות לא מוסברות

אולי יש קשר, אולי אין קשר, לא יודע.
נראה לי של 30 אחוזים מהאוכלוסיה חסר ויטמין D.
ראיתי הרצאה מעניינת על ויטמין D (מאוניברסיטת חיפה), ממליץ מאוד.

אצלי רמת הויטמין בסביבות 4, אני לא יודע אם יש קשר, אבל אני אנסה שנה לקחת את הויטמין הזה ונראה אם יש שיפור.

נתקלתי ברופאים כאלה מטומטמים, נותנים תרופה אחת (שאין להם מושג מה תופעות הלוואי), אתה חוזר לרופא עם כאבים נוספים (שאתה לא יודע שהם מהתרופה), הרופא נותן לך תרופה נוספת לתופעות הלוואי, אתה חוזר אח"כ לרופא עם תופעות הלוואי של הכדור הראשון והכדור השני, הרופא נותן לך עוד 17 כדורים נגד תופעות הלוואי של הכדורים הקודמים, אתה נכנס לסחרור של תרופות שלחלקן אתה מתמכר. הרופא מטביע אותך בזבל כימקלי שדופק לך את הכבד ועוד בסוף הרופא לא יודע מה יש לך וחושב שאתה מדמיין. אני כבר כמה חודשים בלי זבל כימקלי ומרגיש הרבה יותר טוב.

ברןך הבא באופן רשמי

שלום לך וברוך הבא לפורום שלנו.
אני מבינה שעברת דברים לא קלים בזמן האחרון, אבל אתה מדבר עליהם כמבנים מאליהם.
ולנו.. הם לא מובנים.
אתה מסכים להציג את עצמך? לספר על עצמך מעט? מה הכאב שלך? ואיך אתה מטפל בו?

ובינתיים, אתה מוזמן לכוס קפה או תה ואפילו שוקו עם קינמון
ויש היום עוגת הבית - עוגת בננה עם שוקולד צי'פס. פופים יש כאן לרוב ו.. תרגיש בנוח

MisTV

New member
בזמן האחרון דווקא יש שיפור...

הכאבים במצב נסבל, מלבד ויטמינים D B12, ואופטלגין פעם בשבוע בערך, אני לא לוקח כלום כבר כמה חודשים.
אני סובל מכאבים כרוניים בראש, בצוואר, בלסתות, צילצולים תמידיים באוזניים בעקבות הלחץ בלסתות.
רוב הזמן הכאבים במצב מתון, לחץ, שורף, עוקץ... פעם בשבוע, שבועיים יש כאבים חזקים

מה שהכי עוזר לי לכאבים, זה פשוט להתעלם מהם, להעסיק את עצמי.

אם יש לכם טיפים, אשמח לשמוע.

למעלה