יש כאן בלוג של מישהו בגיל +? 28?

makaf1

New member
האינדקס נראה פיכסי.

מי עיצב את זה???? הייתי מתבייש להכניס את הבלוג שלי אליו.

djyaniv

New member
איה, ראית איך מלכלכים עלייך?

עד עכשיו את כל הלכלוכים על העיצוב אני ספגתי מעכשיו זה תורך

איה@

New member
אורות - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

התשובה לשאלתך היא כן! כן יש בלוגים של בני 28 ומעלה. אני בת 45
אילנה מאיזון פנימי, חמדה ממקרו קוסמוס, ולוריין מ-2hats - צעירות ממני, אבל עברו ביום או יומיים את גיל 28
ויש עוד רבים. כנסי באמת לאינדקס יש שם עמודה של גילאים. אבל - למה את שואלת, מסקרן לדעת.
איה.

לייטית

New member
מסקרן....הנה למה...

כי אני עוד אחת מאלו המרגישים טוב כשהמקלדת שלהם מתקתקתקתקתקת והסיפורים שלהם יוצאים. ורק לאחרונה נחשפתי לבלוגים האלה, ובין הסקרנות הבסיסית לראות מה באמתחתם של הכותבים, לבין המשיכה לעשות לי בלוג משלי, חשבתי שנכון יהיה לגשש ולסייר קצת. והרושם הראשון היה, שהבלוגים האלה הם ממלכת הצעירים בלבד. ויש גבול, כמובן, לעולם שאני מוכנה להיכנס אליו.לתת משוב ולקבל אותו - כדאי שזה יקרה עם בני שיח תואמים באופן זה או אחר... החלטתי ש 28 זה גבול סביר בשבילי.(אני בת 54, כמו זותי שחוגגים לה בגדול עוד שניה) אני משופעת בידידים צעירים ואף בני גילים אחרים. ובינתיים, עוד לפני שקיבלתי את הודעתך זו, עשיתי חריש מהיר ואכן מצאתי את האינדקס ואת הבלוגים שציינת ואף אחרים...ונהניתי...והתיחסתי לחלק.... את הבלוג של אוהד באנגלית שלחתי לחברתי הספרדיה הדורשת הסברים למתרחש אצלנו גם לחמדה אמרתי משהו ועכשיו לא נותר אלא לגבש את הדבר שלי. הנה למה. ותודה על קבלת הפנים, איה - ברוכה הנמצאת!

ברוכה הבאה, לייטית ../images/Emo24.gif

נחמד מאד לקבל תגבורת למחלקה "הגריאטירית" של בני גילנו...
ודווקא בפורום הזה יש תמהיל מעניין של צעירים מבריקים - בעיקר בכל ענייני עיצוב, תיכנות, גרפיקה וכל השאר שאני לא מבינה מאיפה זה להם... ובין השכבה היותר מבוגרת, שיש לה את האמירה משלה.. תשמעי, אם תצטרכי עזרה בבנית בלוג משלך - אחרי שתקראי את החומר שאיה קיבצה כאן תחת כותרות הקישורים והמאמרים - אני מתנדבת לעזור לך בשמחה... אני אלופה ב - HTML, PHP, ASP, טמפלטים בבלוגר, יו ניים איט - אני צ´מפיונית.. ומבינה ממש כל מה שאני עושה.. סתאאם סתאאם, זו היתה בדיחה בשביל כל מי שצוחק עלי שאני לא מבינה, ובמיוחד בשביל אוהד... אני אשמח לתת לך תמיכה מוראלית, ואני בטוחה שכל האחרים ישמחו גם הם לעזור, כל אחד במה שהוא מבין. אז צאי לדרך..... ובוקר טוב לכולם. חמדה

לייטית

New member
חןחןחן

אכן כך אעשה. כל המילים האלה שאמרת - ממש אין לי מושג בהם. אבל אני אלופה בהכנעת דברים שאני לא מכירה. יענו - תלמידה נצחית. אז זה יקח איזה רגע אבל זה יהיה..... בוקר טוב!

ohad m

New member
אוף, לא עוד חטיארית...

חמדה - תפסיקי להזמין לפה את החברות שלך! אתן לא אמורות לסרוג או משהו ? סתם, סתם. ברוכה הבאה.
תרשי לי רק לתת לך טיפ קטן - עם העזרה של חמדה לא תגיעי רחוק
אוהד

לייטית, לא להתרגש מאוהד

הוא אמנם נובח, אבל לא כל כך נושך כמו שהוא מתיימר... סתם נשמה טובה שמתעליין עלי בגלל שהזיז לי כמה תגי הטמל מצד לצד... לפעמים לצד הנכון ולפעמים לא...
אבל האמת, אם תצטרכי עזרה טכנית, זה הוא ורק הוא.. ( וזה בגלל שאמיר ענבי עלה אצלי לדרגת מושל-על שלא מפריעים לו אלא רק אם חרב העולם..) יאללה, די, אוהד, שביתת נשק. אנחנו מסכימים שאתה גאון.
חמדה

ohad m

New member
בועטת לי בברך ומבקשת פוס הא?

טוב, בסדר, נחליק את זה הפעם. (מיקרופוקר)

לייטית

New member
אחלה

זה אומר שאפשר לדבר אתך...או שבכל זאת אתה ינוקא? יו נואו...21 זה גבולי למדי

איה@

New member
איך שאני נהנית לי כאן ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגע נכנסתי ואני לא מעודכנת.......אבל אני שמחה לראות שאוהד וחמדה נפגשו
לייטית - ממש כיף שאת כאן באמת! באמת! וכל עזרה שתרצי או שאלה שיש לך - אנחנו לשרותך
איה.

למעלה