יש כאן גולשי - Mountain board ?

Romkin

New member
יש כאן גולשי - Mountain board ?

אם יש אני אשמח ליצור איתכם קשר אני עכשיו רוכש בורד ומחפש חברה לגלישה ומידע בנושא. have fun and stay happy רומן

coefly

New member
ברור שיש פה...זה הפורום לא..?!

רומן, לא יודע איזה בורד אתה מתכוון לרכוש או שאולי כבר רכשת...בכל מקרה אתה מוזמן לקרוא את שאר ההודעות שהשארתי בפורום ולראות שאתה יכול תמיד לפנות בכל שאלה...שמי ליאור ואני מדריך קייט במועדון גלישה פורת...וזה לא בשביל פירסום..חחח...אני עושה מאונטיין ובאגי כבר 7 שנים ואתה מוזמן להגיע לחוף פולג בכל יום בשבוע ולהשתולל איתנו שם עם המאונטיין ואם עוד לא קנית תבוא תעשה סיבוב תתלהב ואז נוכל גם להראות לך את הציוד שאנחנו מוכרים אבל לא לפני שתעשה איזה כמה סיבובים ותהנה..כי זה הכי חשוב קיצורים תהיה בקשר ליאור, 0544295000 [email protected]

Romkin

New member
קודם כל, מגניב ברמות !!!

תודה על ההזמנה, כבר התחלתי להתאייש מלמצוא גולשי מאונטיין בארץ, למרות שאני יודע שיש כאלה. אני אשתדל לקפוץ עליכם בסופ"ש לקבל כמה טיפים לנושא - במיוחד לגבי הקניה של הבורד. הגלישה שאתה מדבר עליה היא גלישה נטו, ללא מצנח רחיפה. פשוט תופס גבעה/מסלול ויורד ? כי זה מה שאני מחפש כרגע (החשבון בנק שלי לא יעמוד בהוצאות על מצנח) :) בברכה רומן

coefly

New member
בכיף..!!! ../images/Emo13.gif

תראה רומן בעיקרון הגלישה שאני מדבר עליה היא עם מצנח...כלומר עפיפון...בסה"כ אחרי שתקנה את הבורד תאמין לי שלעשות את זה עם מצנח הרבה יותר כיף מלטפס איזה עליה שעתיים ואז לרדת אותה ב5 דקות...מניסיון בכל אופן תבוא תנסה גם וגם ותראה מה אתה יותר אוהב...ככה או ככה המצנח זה כולה עוד איזה 400 שקלים במקרה הגרוע...המצנחים שמשתמשים בהם למאונטיין זה מצנחי קייט ישנים בגודל של 8.5 אפילו 6.5 שהיו פעם 2 חוטים ועברו ברובם הסבה ל 4חוטים ככה שכל הסיפור זה עוד 400 שקלים ועוד טונה של הנאה...קיצורים תהיה בקשר דרך אגב אני כנראה ביום ראשון הקרוב (04/06) טס ככה שאם אתה רוצה לנסות את זה חינם ולקבל יעוץ על מאונטיין כדאי שתזדרז ותעשה את זה עוד השבוע באמצע השבוע אחרת יהיה לי קצת קשה לעזור לך...חיחיחי

Romkin

New member
מה בקשר ליום שישי בוקר ?

התכוונתי לקפוץ עליכם ביום שישי בבוקר ככה עד הצוהרים. לשבת על איזה בירה, לספר סיפורים וכמובן לגלוש... :O) אתה תהיה בסביבה בבוקר ?

coefly

New member
השבוע לא...סורי..!!

בדרך כלל בכיף...
אבל השבוע בגלל שזה יוצא חג שבועות אנחנו נוסעים כנראה כל המשפחה המורחבת יחד עם כל הבני דודים וכל הבנות דודות לצפון לאוהלים ככה שאין מצב שאני יהיה בחוף בשישי אולי בשבת בבוקר צהריים ככה יש מצב..אבל את זה אני ידע רק יום שישי ככה שאני יראה אם תהיה יום שבת מערבית...אם תהיה מערבית אני בטוח יהיה שבת בבוקר צהריים ככה לאיזה שעתיים בערך...אתה מוזמן להגיע רק תהיה איתי בקשר לפני זה אפילו תשלח איזה הודעה יום שישי ככה אחרי צהריים ערב ואני יודיע לך אם כן או לא.

Romkin

New member
סבבה

אני אהיה איתך בקשר בכל מקרה, מתי אתה חוזר מחו"ל ?

coefly

New member
עוד לא בטוח...

עוד לא בטוח אבל בעזרת השם עוד 3 חודשים

Romkin

New member
תודה רבה

ליאור, תודה לך על ההתנסות ראיתי שהייתה עסוק אז לא רציתי להפריע לך. למדתי המון וזה בהחלט עזר לי להחליט :) בשלב יותר מאוחר אני אנסה גם גלישה עם מצנח. בכל מקרה, תהנה בנסיעה שלך ושוב עלינו בשלום. בברכה רומן

coefly

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

בכיף רומן אני תמיד שמח לעזור אני מקווה שאהבת שבאמת תצטרף לקהילה המאוד מאוד מצומצמת שכן עושה מאונטיין בורד....זה כיף ותאמין לי שעם קייט זה עוד יותר כיף. דרך אגב אתה מזמין בסוף בורד..??

Romkin

New member
כן, בהחלט

חשבנו בהתחלה להזמין את הבורד הגדול יותר (והיקר יותר) כי נאמר לנו שהקטן אינו מתאים למשקל שלנו - אבל לאחר ההתנסות בבורד אצליכם החלטנו ללכת על הקטן והקל יותר. כך נוכל לעבוד גם על קפיצות.

coefly

New member
אתה רק תהנה ממנו...!!!

רומן אני לא רוצה להטעות אותך אבל אם אני לא טועה ועשיתי קצת סקר שוק...הבורד שלנו הוא הכי קל למחיר הזה...ואם אני לא טועה אז זה גם מחיר חבל על הזמן...
קיצורים תהנה ואולי עוד 3 חודש שאני יחזור בעזרת השם כבר תהיה מספיק טוב לתחרות

Romkin

New member
אני גם עשיתי בקר שוק קטן :)

ולפי מה שראיתי, יש רק ספק אחד בארץ עם סוג אחד של בורדים של חברת טוויסטר (הבורד שלכם). מבחינת המשקל - בעולם כמעט ואין יותר בורדים מעץ, אלה בעיקר מסיבים של פיברגלס (כמו של סנובורד). אפשר למצוא בורדים מדליקים בארה"ב אך לא שווה (וגם לא תמיד אפשר) להזמין אותם לארץ (בעיקר בגלל דמי משלוח). עם אתה נוסע לארה"ב או קנדה אני יכול להמליץ לך על חנויות וחברות :)

למעלה