יש כאן הורים לילדים חרדים
?

יש כאן הורים לילדים חרדים
?

אני אמא לילד מקסים וחכם בן שבע וחצי. ביישן בצורה קיצונית, חרד מאוד. בגן איכשהו שרד, בקושי דיבר.
השנה עלה לכיתה א , אצלנו יש 2 כיתות בשיכבה, 25 ילדים בכיתה.
החרדה התפרצה , פחד מכל דבר שקשור לבי"ס, הפך את עורו והתחיל לבכות ולהפריע כדי שנבוא לקחת אותו. המורה לא הסתדרה עם הסיפור, במקום לתמוך כעסה והענישה.
לקחנו לפסיכיאטר ע"פ דרישת בי"ס, הפסיכיאטר אמר שהילד בהתקף חרדה ומתחילה התנהגות אובססיבית (גימגום, טיקים).
חזר לישון איתי במיטה, ישן לי על הבטן ובוכה מתוך שינה. לא נותן לי לזוז בבית בלעדיו, לצאת אפילו לחצר לא נתן לי.
בבי"ס הוציאו אותו מהכיתה לכל מיני שיעורים פרטניים והעשרה וכו. בזה הסתדר אבל בשעות בכיתה לא.
לפני חודשיים הוצאתי אותו מבי"ס, ראיתי את הילד נגמר. מספטמבר אני בוכה כל לילה.
מאז יש שיפור בתיפקוד בבית, משחק בחדר בלעדיי . מחוץ לבית עדיין יש חרדה. לא רוצה כמעט לצאת מהבית, אם אין ברירה נצמד אליי, לא מדבר עם אנשים.
בחודש הבא יש לנו פגישה עם פסיכיאטרית אחרת. אני בלחץ משנה הבאה, לא יודעת מה יהיה.

TikvaBonneh

New member
נשמע קשה וכואב. לבן הגדול שלי יש עכשיו תקופה קשה של חרדות

הוא מתעורר כמה פעמים בלילה בגלל התקפי חרדות, הוא מקבל התקפי חרדה באמצע שיעור.. ממש לא מצליח לתפקד.
אני מבינה שבבית באחד על אחד הוא מתפקד טוב? אין לו חרדות?
חבל שהוא יפסיד לימודים. את יודעת שילד שאתם זכאים למורים שיגיעו הבייתה ללמד אותו, או ללימוד וירטואלי? אני מצרפת לך קישור.

כשהבן שלי היה במשבר שמנע ממנו להגיע לבית הספר בכלל, עזרו לנו (ללא תשלום), במרכז גשר.
אני מציעה שגם את תפני לקבל עזרה. המצב הריגשי שלך משפיע על הבן שלך.
גם אלי הבן היה צמוד כל היום, והבנתי שאנחנו מורידים אחד את השני. תלכי לשיחות, ואם צריך אפילו כדורים נגד דיכאון. הוא צריך אותך חזקה.

yuliyuli1

New member
לפסיכיאטר לא היו הצעות לטיפול?

ואולי כתת תקשורת כן תתאים לילד?

כן ומטופל

גם ע"י תרופות וגם טיפול רגשי
לא נראה לי נכון שילד לא יילך לבי"ס, הוא צריך טיפול וכן זה מפריע בכל החיים
מקווה שהפסיכיאטרית החדשה כן תצליח לטפל בו במקביל הייתי מחפשת טיפולי CBT או טיפול רגשי אחר
&nbsp
&nbsp
בהצלחה

SMADAR55

New member
האם הטיפול התרופתי הוא עבור חרדה? האם החרדה פרצה לפני תחילת

נטילת התרופות?

האם יש לו גם בעיה של קשב ריכוז ואם כן, האם נוטל ריטלין?

הוא מקבל פריזמה נגד חרדה ואדרל בימי בי"ס להפרעת קשב

במינון מאוד נמוך רק בימים שיש בי"ס

הוצאנו מבי"ס כי לא היה שם עם מי לדבר

הכניסו אותו כל הזמן למצבים שהוא הכי חרד מהם כאילו שלא דובר וסוכם אלף פעם להימנע מזה.
הוא קיבל תרופה הומאופתית אבל שום תרופה אחרת.
מי שכתב שילדו מטופל, אשמח לפירוט קטן על הטיפול.
תודה

למעלה