יש כאן המון דיונים על דיג'יסקופינג.

insomni

New member
יש כאן המון דיונים על דיג'יסקופינג.

ביום שישי דיברנו הלילית ואני במהלך כנס המטבעים, על פרסום תמונות דיג'י בפורום, ועל השפעת איכות העזרים האופטיים על התמונות. לדעתי יש כאן מספר חברים שמוציאים תמונות באיכות גבוהה מאד ויוכלו לעזור לאחרים במספר טיפים קטנים, כמו: מהירות חשיפה, רוחב צמצם, מרכוז פוקוס וכדומה. לצערי אני לא ממש מוצלח אז כמו כל רקדן אני מאשים את יושר הרצפה... לילית יקירי מצ"ב כמה תמונות אבל הן צולמו עם ניקון קולפיקס 4500 וטלסקופ קווה 821 עם עינית X32W לדוגמא חברנו המצולם יתר על המידה...

insomni

New member
אי אפשר לשכוח את הנדירות יותר...

למרות שכבר דנו בה בכל דרך...

insomni

New member
אחרון חביב, פושט אבל יפה...

לילית אני מקווה שסיפקתי את הסחורה...

insomni

New member
הנושא היה דיג'יסקופ לא מרגמה אופטית

מי שמצלם בעזרת מצלמת ריגול של לווין מלחמה שלא יעיר לאחרים... לרובנו מספיק רקורד שוטס ולא כמה כנימות יושבות לצוללן הנ"ל על האשך השמאלי.. אתה יודע, לצפות, לצלם, לחזור הביתה עם הג'יפ... לא לסחוב משקולות, לצלם לצלם לצלם ואז להשאיר את הג'יפ בדרך...

osprey

New member
צריך להוציא את הנשק הזה מחוץ לחוק

וגם את הבעלים שלו. כולנו יודעים כמה הוא מסוכן לציבור....

osprey

New member
הגיע הזמן להיפטר מהכובע

ולעבור למשהו קצת יותר רציני - אפילו לילדים שבחבורה יש כבר ציוד יותר רציני. במחשבה שניה, אולי תחרים להם את הציוד, שהרי ממילא הוא חסר תועלת אצלם. דוגמאות? בבקשה. שלחנו אותם לעין גב להביא לוועדה תמונה של הטבלן לבן לחיים ומה הביאו לנו? טבלן בינוני. נו באמת, לא חארם על הדלק? יש לנו מאות כאילו באזור המרכז. דוגמא אחרת - סתריי הצוקים. קיבלו מפה מדויקת ע"מ שימצאו את הדרך, ומה קיבלנו? שלל תירוצים שונים ומשונים רק לא סיתריים. אחרי שתחרים להם את הציוד, תוסיף מתאם לטלסקופ והעדשה + כדור נגד רעידות בידיים (אם תרצה יש לי כמה מיותרים...) + טיפים מהלינק המצורף תוכל להתחיל לצלם כמו בנאדם. יאללה לעבודה.

Goshawk

New member
טוב שנזכרתה באמת..

את התצפית הזו כבר כימעת שחחתי!!!

למעלה