יש כאן הרגשה נוראית של צנזורה

avishay20021

New member
יש כאן הרגשה נוראית של צנזורה

צנזורה שלא במקומה , יש כאן איזושהי הרגשה של מי שאומר כל אשר אינו תואם לרוחה של גברת מנהלת הפורום מוקצה . או לסירוגין הודעתו תימחק. אז ככה , קסנדרה יקרה . פגעת בי באמת . וזאת לא פעם ראשונה . את מכירה אותי קסנדרה , ולא בניק הזה נכון . והיו ימים בהם אהבתי עד אין קץ לשתף אותך ואהבת גם את לשמוע . האם הכל נתון למצב רוח שלך ? את יודעת , כתיבה היא הכל בשבילי ואני לא מתחת לגיל 18 כשאת אומרת , " אני מניחה לפי כתיבתך כי את מתחת לגיל 18" את פוגעת בי . אז באמת אל תניחי , ותחשבי לפעמים לפני שאת מגיבה . הפורום לא חייב להיות רק שבחים ותשבוחות על האופן בו את מנהלת אותו , מגוחך כי כל דעה שסותרת אותך נמחקת . תנסי משהו יותר בוגר .

תגובתי../images/Emo39.gif

אין לי מושג מי את, וגם אינני מבינה למה את מגיבה כך. נראה לי שהבקשה שלא תסתתרי מאחורי ניק שונה ומטעֶה - במיוחד מאחורי ניק של בן, בעוד שאת בת, היא בקשה לגיטימית והגיונית. לא שמתי לב שהיתה אלייך איזו פנייה של צנזורה מלבד הבקשה הנ"ל. נראה לי ממש מיותר לנסות להעכיר את האוירה ולבוא ממקום עוקץ, מתבכיין, מעכיר. בכל תגובותיי אלייך עד כה השתדלתי להגיב עניינית. לדעתי, גם תגובות של אחרים, כולל של קסנדרה, היו כאלה. הטלת רפש בה - היא גם פגיעה בחברי הפורום האחרים. מקווה שלא תבחרי להיות בפינה הזאת. שבת שלום,

avishay20021

New member
נראה לי שברגע

שמוחקים תגובות שלך כי זה לא מתאים לרוח המנהלת זו צנזורה . נראה לי שאם המנהלת מעליבה אותי פעמיים על ידי הנחה שגויה זה לא במקום . לא נראים לי עוד הרבה דברים .

aiziq

New member
שאלה:

הרשת מלאה במות ליוצרים מתחת לגיל 18, מעל גיל 120 ויש אפילו שירים מהאולטרסאונד או לחילופין מהקבר אם רק תבקשי. למה להיצמד למקום שבו מעליבים אותך, כלשונך? מה ההנאה בהישארות במקום שמצנזר אותך? (שוב, לטענתך). אני זיהיתי אותך על פי הכתיבה ואני יודע מי את. בכנות אומר לך: אם השירה היא חייך, התעסקי בשירה ולא בשאר הדברים. כי נכון לכרגע את מתעסקת בהכל חוץ מבשירה ובכך חוטאת לאמת שלך. מאחל לך כל טוב והמשך יצירה מהנה. איציק.

avishay20021

New member
אני לא חושבת שאתה יודע מי אני

מעולם לא הגבת לי ומעולם לא נתקלתי בך

avishay20021

New member
ואני לא באמת שייכת לפורום שלכם

אל תטעה מעטים הפעמים בהם פירסמתי

למעלה