יש כאן חובבי אינפקציה/קוקו בלוף? הם פשוט מצויינים! ולא, קוקו בלוף זה לא קוקו משידורי המהפכה.
ד דוויל סטיקס 68 New member 7/9/02 #1 יש כאן חובבי אינפקציה/קוקו בלוף? הם פשוט מצויינים! ולא, קוקו בלוף זה לא קוקו משידורי המהפכה.
K king kazabubu New member 7/9/02 #2 אני שונא את אינפקציה אבל שמעתי את קוקו בלופ והם חביבים.. זה אלה ששרים על מישהו שאין לו חברה לא?
B BlackRose New member 7/9/02 #3 אתה שוחט כבשים ולא נרדם?../images/Emo141.gif כן, אני...*מרימה יד באלגנטיות*
נ נונה סאנשיין New member 7/9/02 #4 שמתי ../images/Emo23.gif למשו.. ../images/Emo9.gif אינפקציה - כמעט רק בנות אוהבות קוקו בלוף - כמעט רק בנים אוהבים .. נכון או לא נכון?
שמתי ../images/Emo23.gif למשו.. ../images/Emo9.gif אינפקציה - כמעט רק בנות אוהבות קוקו בלוף - כמעט רק בנים אוהבים .. נכון או לא נכון?
M maayan15 New member 7/9/02 #5 אני מטורפת על אינפקציה..... איזה אחלה שם ללהקה..... ולא שמעתי יותר מדיי קוקו בלוף אבל ממה ששמעתי...אהבתי! NP- paradise city (guns n´ roses)
אני מטורפת על אינפקציה..... איזה אחלה שם ללהקה..... ולא שמעתי יותר מדיי קוקו בלוף אבל ממה ששמעתי...אהבתי! NP- paradise city (guns n´ roses)