יש כאן כזה מישהו כזה?

• פותח הנושא FREKV
  • פורסם בתאריך

FREKV

New member
יש כאן כזה מישהו כזה?

לחברי הפורום, היתי מעוניין לשמוע מעוד אנשים שיש בבעלותם תארי MCSE, MCP וכדומה... איזה נושאים למדתם? כמה זמן? איזה ידע צריך? וכו´... בתודה רבה מראש

dov98

New member
זה איננו פורום לימודים, אני מבקש

לא לדון על זה יותר כאן

FREKV

New member
מזה זה לא המקום???

מזה זה לא המקום??? אני שואל שאלה, בקשר לרשתות, לקבל מידע ואתה בא ואומר שזה לא המקום?? אם כל הכבוד לזה שאתה מנהל....זה לא אומר שאסור לי לשאול אנשים אחרים, אם אתה לא רוצה ספציפית לענות, אז אל תענה, אל תיתיחס, אבל אל תמנע מאחרים שאולי יש ברשותם את התשובה בשבילי לענות לי...

liran lev

New member
להלן "הנושאים" שעליך ללמוד...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כדי להשיג את התואר MCP יש להשלים בחינה אחת מתוך 7 (לא משנה איזו) אם תסיים את כל 7 הבחינות (עוד שניה אני אפרט בדיוק איזה) ואתה כבר MCSE. בשניהם לא תמצא עבודה, אבל זה כבר פורום אחר. להלן שבעת הבחינות: 1. 70-210 Install and Admin 2000 Professional 2. 70-215 Install and Admin 2000 Server 3. 70-216 Implementing and Administering a Microsoft Windows 2000 Network Infrastructure 4. 70-217 Implement and Admin Directory Services Infrastructure 5. 70-219 Design 2000 Directory Service 6. 70-222 Migrating from NT 4.0 to 2000 7. 70-081 Implementing and Supporting Exchange Server 5.5 אלה הבחינות שאני עשיתי בחודש ספטמבר, מאז ישנן בחינות נוספות, יש לפי מה שאני הבנתי כבר MCSE לחלונות XP. בכל אופן בהצלחה!

zebra

New member
מה פתאום אקצ´נג 5.5?

אם כבר אקצ´נג אז 2000 ולא 5.5. ואם אתה שואל אותי עזוב את האקצ´נג לשלב יותר מאוחר- זה יותר מדי מסובך למתחילים. מיקרוסופט ממליצה למתחילים ללמוד רק 4 מודולים ולקבל את התואר MCSA ורק אחרי ניסיון בעבודה של שנה לפחות להוסיף עוד 3 בחינות השלמה ל-MCSE. שתי המקצועות הבסיסיים 70210, 70215 הם חובה לשני התארים, אח"כ יש אפשרויות שונות לתימרון. בשביל שתי הבחינות הראשונות תקנה את התוכנה TRANSCENDER או שתוריד אותה בקאזה (ממש לא בעיה למצוא) וגם חפש את המדריכים של TROYTECH שמסכמים טוב את כל החומר וכוללים שאלות ותשובות לדוגמה- וגם את זה תוכל למצוא בקאזה.

liran lev

New member
קודם כל...

אני דיברתי על הבחינות שאני עשיתי בחודש ספטמבר... trancenders ידועים כמבחני תרגול מאד קשים, אבל תמיד מומלץ לעשות שניים לפחות לפני בחינה כי למרות הקושי הם מלמדים הרבה וניתן להפיק מהם הרבה... חברים שלי לא טרחו לעבור עליהם ובכל זאת עברו את המבחנים. בקשר ל-troytech לא לכל בחינה הוא מתאים... יש מבחנים שלהם ה-troytech הוא אלטרנטיבה גרועה ממש, עדיף למצוא כבר brain dump אחד או שניים טובים וללמוד מהם. לפי דעתי המודול של ה- exchange היה בין הקלים, אבל כמובן שזה משתנה מאדם לאדם.

dov98

New member
טעות שלי! פשוט דיונים קודמים

נגררו לנושא פרסום בתי ספר! אתך הסליחה!

למעלה