יש כאן מאמנים שלמדו בתות?

יש כאן מאמנים שלמדו בתות?

שמעתי שהם מחתימים על חוזה בלעדיות שאי אפשר להיות עצמאי עם הלימודים שלהם חייבים לעבוד אצלם. איך שם?

ש ג י א ב

New member
חוזה הוזה

זינה שלום בית הספר למאמנים "תות" צובר תאוצה בימים אלו בעקבות הפרסום הרב בטלוויזיה. חוזה העבודה עימם היה קיים עוד לפני והוא מוצג כהזדמנות ולא כחובה. אני מסיק שבסוף הלימודים רק המצטיינים מצטרפים לחוגיו ובאתר האינטרנט שלהם ניתן לראות שהוא מונה כבר הרבה. אם החוזה הזה מעט מרתיע, הייתי מציע לך לבדוק אם הוא חוזה חוקי. כיום, קיימים חוזי עבודה לא חוקיים רבים בשוק ומכך, לא תקפים. מקווה שעזרתי שגיא ברגר מאמן 054-8057987 [email protected]

או לחילופין , את היועץ המשפטי....

של כל בית ספר אחר לאימון. אפשר גם לשאול כל עורך דין ליחסי עבודה או לפנות בשאלה לכל פורום של משפטים ויחסי עבודה. ענת

תות איננו בית ספר למאמנים!

תות זו חברה למתן שירותי אימון. אשר מאמנת את "עובדיה" - אני כותב "עובדיה" כי כל המאמנים בתות הינם פרילנסרים שעובדים רק עם תות (משמע שכירים עם חשבוניות). ד"א מסתבר שבחוק הם נתפסים בסופו של עניין כשכירים במידה ויש התקלות בין תות לבין המאמן ובבית משפט לעבודה, כל עוד המאמן יוכיח שלא עבד באותה התקופה במקום אחר הוא יחשב כעובד של תות - גם אם הוא מוציא להם חשבוניות כפרילנסר.. אבל לפני שקופצים על זה אני ממליץ לבדוק את זה לעומק עוד יותר.. יחד עם זאת, עוד לא שמעתי על מישהו שעזב את תות ונכנס עימם לתביעות משפטיות (מלבד איומים מכאן ומשם) החוזה הינו חוזה בלעדיות כאשר יש בו סעיף של זמן צינון של שנתיים בערך.. מהרגע שהחלטת לעזוב את העבודה בתות. האם הסעיף הזה חוקי או נוגד את חוק חופש העיסוק - זה כבר תלוי בעורכי הדין של הצדדים ובגישה של הצדדים.. (מהרגע שנוצרו צדדים מתנגדים) מקווה שזה עזר לך.. בכל מקרה, התליך האימוני של תות מדהים! הוא מאפשר לך להיות מאמנת מעולה מעצם זה שאת קודם כל מאומנת. זהו תהליך התפתחות אישי בין הטובים שיש בארץ. למען גילוי נאות אני עבדתי בתות עד סוף אוגוסט האחרון. (כשנתיים וחצי) בהצלחה מיקי

יוסקאי

New member
הבועה של התכנית בטלויזיה תתפוצץ

זה רק חיקוי עלוב לתוכנית של פיני גרשון. לאורך זמן אי אפשר להצליח בגימיקים רדודים כאלו...

דווקא מהכרותי עם השיטה

מה שמציגים בתכנית זהו קצה קצה קצהו של הקרחון.. השיטה הרבה יותר מעמיקה, הרבה יותר מקיפה, ובהחלט יש בה המון! מה לעשות שרוב החומר הטוב יורד בעריכה ומה שנשאר זה רק פיקנטריה.. מה שיוצר רייטינג בלבד.. כשאני צופה בפרקים אני מזהה מה הוא עשה עם האנשים מאחורי הקלעים.. את כל מה שלא שידרו.. מיקי

יוסקאי

New member
בדיוק ויוצא שם רע

למאמנים. כאילו מדובר בגימיק רדוד ולא מעבר לזה...

בעיני זהו רק עניין של דעה

האם יוצא שם רע או שם טוב... זה רק עניין של דעה.. זה כמו עם הטמפ' בחדר. אם הטמפ היא 22 מעלות בחדר, קר שם או חם שם?? חלק מהאנשים יאמרו קררררר, וחלק מהאנשים יאמרו חםםםם... וחלק יגידו נעים.. D-: ככה זה עם יהודים, שים שני יהודים בחדר אחד ויהיו לך שלוש דעות. העובדה היחידה היא שיוצא לאימון שם! אנשים נהיים ערניים לעובדה שיש דבר כזה שנקרא אימון ושזה מביא תוצאות... אני יכול לספר לך שזה יצר בתות גל של פניות (אלון גל של פניות? (-; חח) כמו כן, כשאני מספר על נושא האימון, אם אני מזכיר את התכנית הזו- ונתקלתי במעט שלא ראו אותה או שמעו עליה.. התגובות שאני מקבל מייד הינן חיוביות! (חוץ מתגובה אחת, אבל זו הייתה של מאמן אחר D-:) ולכן, הויכוחים "שם רע - שם טוב", "נכון - לא נכון", "השיטה שלו - השיטה שלי" הינם עקרים ומבזבזים את זמן האוויר שלנו לריק... לעומת זאת, ויכוח או דיון לצורך העניין לגבי התובנות, השיטות, הדרך, הכלים שמר גל השתמש בהן או האופן שאני או אתה היינו פועלים שם שונה.. יכול להיות דיון מפרה ומרומם.. את שנינו.. לא כך? מיקי

דבר נוסף,

שנינו מדברים כאן בשתי רמות לוגיות שונות: אתה מדבר כאן (אם הבנתי נכון) על התוצאות של התכנית... ואני דיברתי על התוצאות שרואים בתכנית - התוצאות של המתאמנים. מיקי

IrisPeleg

New member
זה חיקוי עלוב לאופרה וינפרי

אפילו בתור יעוץ כלכלי הם קטנים ליד התכנית של אופרה.

?? מה הקשר לקוסברה?

אופרה היא תכנית אירוח... לא??? חוץ מזה, אופרה, לא מקדמת את תחום האימון בארץ, לא עובדת עם ישראלים, ולא גבוהה וקירחת. D-: מיקי

IrisPeleg

New member
אופרה וינפרי

אומנם אופרה וינפרי היא תוכנית ארוח. היתה לה סדרה של עזרה למשפחות במצוקת מזומנים. בתוכנית הגיע יועץ כלכלי למשפחה והראה לה איפה אפשר לחסוך בהוצאות. שם היעוץ היה אמיתי ולא משהו מגוכח כמו הקמת עסק שתוך שבוע מכניס רווחים ומשפר את כלכלת המשפחה. גם הספר שלי יסכים לכל שיתןף פעולה איתי כשמצלמות הטלויזיה עומדות מאחורי. כנ"ל גם הלקוחות שלו.

רעיון טוב לסטארט-אפ

גשי לספר שלך עם צלם, תאמרי לו שאת מצלמת סרט תעודי במטרה להקרין אותו בערוץ הדוקומנטרי בכבלים.. ותבני תכנית אימון שלמה.. מספר חודשים אחרי זה, ועם תוצאות יפות וקטעים מרגשים תוכלי למכור את הסרט הדוקו לכבלים או ל YES ... ואז הספר יסכים גם
בהצלחה מיקי

למעלה