יש כאן מישהו? (טריגר וזה...)

יש כאן מישהו? (טריגר וזה...)

אני מרגישה שאני בצומת נוראית בחיים שלי ואני לגמרי אבודה וחסרת מושג קלוש מה הכי נכון עבורי לעשות.
אני כל כך מתביישת על עצמי על היותי כשלון.
אני כל כך מתביישת שאני מאכזבת את כולם ואת עצמי.
אני כלום, אני אוויר. אבל בו בזמן אני כשלון ואכזבה.
אני לא שווה לכלום ולא ראויה לדבר.
לא יודעת להתנהל נכון בשום דבר.

אני שבר כלי.
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, אני לא יודעת איזה החלטות לקבל ולמען האמת, אני גם לא ממש מצליחה לעשות צעדים שיקדמו אותי.
אתמול עשיתי צעד ממש קטן כדי לבדוק אפשרות מסוימת שקשורה בלימודים שלי והתשובה שקיבלתי היא שלילית, כלומר משם כבר לא תבוא הישועה.
ואני לא יודעת מאיפה היא כן תבוא.
היום אחרי הרבה סבל נפשי (כבר כמה ימים שאני מפורקת, לא הייתי בפורום בין היתר בגלל זה כי לא היה לי כוח לשבת במחשב ולקרוא ולכתוב, לא היה לי הרבה כוחות למשהו שהוא מעבר לדברים ההכרחיים) החלטתי לפחות לבדוק איפה יש לי פסיכיאטריים מטעם כללית באיזור שלי.
אז לא רק שאין בעיר שלי או בסביבה הקרובה, גם המבחר שיש בחיפה הוא לא גדול מדי.
יש פסיכיאטרים שהם בתשלום של 100 ש"ח ואני לא רוצה שום רופא בתשלום, רוצה רק את אלו של הקופה כי אין לי כסף לשלם בכל פגישה וברור שפגישה אחת לא תספיק כי גם אם רופא יתן אבחון והמלצת טיפול בפגישה אחת, אצטרך לחזור למעקב וביקורת מתישהו וזה שוב תשלום וזה לא משהו שאני יכולה או מתכוונת לעמוד בו.
אז מי מכם שמכיר פסיכיאטרים של הקופה ולא בתשלום בחיפה נגיד ויכל להמליץ, אשמח למסר.

התפרקתי אפילו ליד אמא שלי לפני כמה ימים, במהלך נסיעה משותת באוטובוס לבדיקה שהיתה לי לפני הניתוח העתידי.
בגלל שאני רוצה לעדכן את הרופא משפחה שלי בכל המתרחש וה"התקדמות" ולקבל ממנו הפניות לבדיקות שעלי לעשות טרם הניתוח (לא שידוע מתי בכלל יעשו לי את הניתוח הארור ואני בחרתי באופציה שאמורה להיות מהירה יותר- לעשות ניתוח בהרדמה מקומית במרפאה של כללית בה נערכה הבדיקה האחרונה במקום ניתוח בהרדמה מלאה בבי"ח כי לבי"ח עניין התורים הוא ארוך והרופא שהייתי אצלו אמר שזה יכול לקחת גם שנה ואפילו שנה וחצי).
בקיצור, אני אמורה ללכת לרופא משפחה מתישהו בקרוב ולכן זו הזדמנות לדבר על מצבי הנפשי ולחשוב על המשך ה"טיפול".
בגדול, הכיוון של הרופא להפנות אותי לפסיכיאטר אבל אני מיואשת אפילו מזה.

בכל אופן, אני לא יכולה להמשיך במצב בו אני נמצאת.
לכן אני מחפשת בריחות. התכנון כרגע הוא למצוא את שארית הכדורים שהפסקתי לקחת בזמנו ולבלוע כמה מהם או את כולם (תלוי בכמות) הערב. הם עזרו לי לבעיות שינה.
לקחת כמה מהם ירדים ואולי ישתק אותי לכמה שעות טובות.
אני חסרת כוחות ויכולת התמודדות, אין לי פתרון טוב יותר לעבור את הלילה.
מזל שיש כדורים שישקיטו אותי ללילה אחד ושיהיה לי בהצלחה למצוא אותם ובתאבון לבלוע אותם!

טריגר

טוב אז מצאתי את הכדורים.
היו 25 כדורים בחפיסה, מתוך 30. כמעט חפיסה שלמה...
רציתי לקחת 10 ולהשאיר 15 להמשך השבוע.
לקחתי 9 והוא ממש מרגיש תקוע בגרון ואני לא רוצה להקיא אז עצרתי ואת הכדור העשירי שכבר היה ביד שלי החזרתי לאריזה.
מעניין מה זה יעשה לי... האם באמת אשן המון כמו שאני רוצה.
הפחד היחידי שלי הוא שאהיה ממש ממש ישנונית מחר וזה מפחיד כי אני עובדת.
אני מפחדת לעבוד תחת השפעה כזו של כדורים. אוף.
אבל לא היתה לי ברירה...

Lady Stark

New member
קופיפונת

את רוצה לספר לי באיזה כדור מדובר? אני רוצה לוודא שהכמות הזאת לא מסוכנת.
ובכל מקרה, כמויות כאלה הן ממש לא בריאות.
אני לא רוצה להפחיד אותך אבל אנחנו במצב בו אני חייבת להגיד לך את זה: את מסכנת את בריאותך וחייך בלקיחת כמות כזאת. את גם מרגילה את עצמך לכמות גדולה, מה שיגרום לזה שלא תצליחי להיות מושפעת מכמות סבירה יותר, וגם מסכנת באמת את הבריאות שלך ומסתכנת במנת יתר.
וגם חשוב לי שתדעי שלמרות שאנחנו יודעות שהכוונות שלך לא אובדניות, אנשים אחרים, רופאים או כל מי שיעלה על זה, ישים אותך תחת השגחה.
יקירה שלי, זה ממש לא בריא. אני יודעת שאת במצוקה גבוהה אבל כמי שמכירה היטב מצבי מצוקה מאוד גבוהים, אני יודעת שגם כדור אחד יכול להרדים ולעשות את העבודה.
חשוב שתדעי שכשתיפגשי עם פסיכיאטר את חייבת להיות כנה לחלוטין עם הכמות שאת לוקחת.

לגבי מציאת פסיכיאטר מהקופה, אני לא מכירה כלום באזור הצפון, אבל פשוט תקבעי עם פסיכיאטר שתמצאי באתר הקופה. אני חושבת שהמצוקה שלך גבוהה כרגע ושיותר חשוב מהכל זה שתראי כבר רופא.

תעדכני מה קורה איתך, טוב?

אממ...

לקחתי מירו.
ההשפעה שלו היתה מהירה על הגוף ושמחתי על כך, חשבתי שזו תעודת ערבות שאשן המון.
בפועל אמנם ישנתי לא מעט, אבל גם עם כמות כזו היו לי לא מעט יקיצות, פשוט תמיד הצלחתי להרדם שוב.
עד עכשיו אני מאוד עייפה ורוצה לישון עוד אבל ניסיתי להקים את עצמי לקצת מהמיטה ולהרגיש קצת את הגוף שלי בתנועה.
אני עוד אחזור לנמנם לפני העבודה, אין לי מושג איך אוכל לתפקד בה כשאני ככה...
אם לא היה חשוב לי לתפקד בעבודה היום, אני מניחה שהייתי לוקחת עוד כמה כדורים כדי לישון כל היום.

לגבי פסיכיאטר, ממש לא בא לי להגיע לכל אחד.
אני לא רואה את עצמי נפתחת בפני כל אחד ויכל להיות שאשב ולא אדבר.
אני רוצה מישהו טוב אבל אין מבחר בכלל וזה ממש מרגיז אותי!
כנראה שאוותר על פסיכיאטר ואחכה לגסיסה אמיתית ואיטית שלי...

Lady Stark

New member
מעלי ומתחתי

תשמעי. אני גם לוקחת מירו ביומיום אז אני מכירה את הכדור היטב.
זה כדור אנטי דכאוני שמאוד מנמנם ובגלל זה יש אנשים שלוקחים אותו ככדור שינה / הרגעה. שמעתי על מישהו שלקח שניים בבת אחת אבל תשעה זו כמות חסרת כל היגיון.

מתוקה, אני לא פה כדי לנזוף בך. אני באמת דואגת לך ורוצה להשיג את זה בצורה הכי טובה.
ואני יודעת שכשאת שומעת ממני כמה לא בסדר מה שעשית זה יכול לפגוע בך יותר.
אבל אני מספיק מעריכה אותך, וכרגע זה עניין של הצלת מצבך הבריאותי וחייך, אז אדבר אליך עכשיו כאדם בוגר לאדם בוגר:

הכמות הזאת של המירו מאוד לא טובה.
א. היא מוציאה אותך מאיזון, כי זה בכלל כדור קבוע ולקיחה שלו בכמות ובזמנים לא קבועים יוצרת עוד חוסר איזון כימי. לכן, זה חד משמעית מחמיר את המצב שלך ברגע זה ממש. ולדעתי את לא מודעת לזה אפילו. במקום לקחת כדור שיאזן אותך את בימים אלו ממש לוקחת כדור שעוד יותר מוציא אותך מאיזון. דעי זאת.
עדיף שתבקשי כדור הרגעה חד פעמי למטרות כאלה.
ב. זה עושה נזק פנימי שלא משנה מה תגידי- את לא רוצה אותו ואת ההשלכות שלו. כי הוא רק יחמיר את מצבך הנפשי.
ג. זה עדיין מסכן אותך ואת. החיים שלך.
ד, אם תתנהגי בזהירות עם כדורים, זה ישפיע אוטומטית על היחס שלך אל עצמך ויקל על הדיכאון שלך. כי מה שאת עושה כרגע זה אקט של הרס עצמי. והוא רק מחמיר את השנאה שאת מרגישה כרגע,

מתוקה, אני יודעת שאלה לא מלים קלות. מצטערת אם זה מקשה, ואני ממש רוצה שלא תקחי את זה לעוד שנאה עצמית אלא להבנה שאת חייבת לשנות את הדפוס הזה. אנחנו לא משחקים פה בחיים ואין ברירה אלא שתשמעי את זה.

מצטרפת למה שליידי סטארק אומרת

קופיפונת, אם יש לך בעיות שינה, אולי כן כדאי שתעשי את המאמץ לפנות לפסיכיאטר בשביל שיוכל לרשום לך משהו שיעזור לך, כדור אחד במקום 9 כדורים שלא אמורים לשמש לזה. (לי אישית הפסיכיאטרית רשמה חצי כדור של סרוקוול, זה 12.5 מ"ג, והוא מאוד עזר לבעיות השינה שלי. אם אני בחרדה, יש לי כדור של 0.5 מ"ג קלונקס, שפועל בתוך חצי שעה-שעה והוא גם מנמנם.)
אני דואגת לך, מאוד. לקחת כמות גדולה כזאת עלול להזיק לך. אני יודעת שאת לא רוצה לבזבז כסף על פגישות עם פסיכיאטר, אבל חשוב שתתאימי לעצמך כדורים שיתאימו למצב שאת נמצאת בו, במקום להשתמש במירו באופן שלא אמורים להשתמש בו.

למעלה