יש כאן מישהו מאריזונה או טייל באריזונה?

Numi112

New member
יש כאן מישהו מאריזונה או טייל באריזונה?

נהייה כמה ימים באריזונה/יוטה בסביבות אפריל, ומפאת קוצר הזמן לא נוכל להגיע לכל האטרקציות המדהימות שם.
מכל המומלצים- על מה לא הייתם מוותרים בשום פנים ואופן ועל מה אפשר (בצער רב) להשאיר לפעם אחרת?
המראה ונחיתה מלאס ווגאס (בלתי ניתן לשינוי) לערב אחד וממשיכים לאריזונה/יוטה.
תודה רבה על כל מידע

Numi112

New member
אנחנו עם 3 ילדים מתחת לגיל 10

מאוד רוצים לראות את הנוף המדברי, אבל נראה לי שללכת לשלושה קניונים זה כבר חוזר על עצמו (אותו נוף, אותם סלעים)
גם מבחינת שעות נסיעה- מינימום זמן נסיעה ומקסימום אטרקציות....
אנחנו לא בעיניין של צעדות ארוכות, אבל טיול קליל פה ושם - בהחלט.
האם ״בריחה״ ללוס אנג׳לס לדיסני לנד זה יותר מידיי בחינת מרחקים? סתם תוהה בקול....

אבדוק בפורום שרשמת, תודה רבה ! (ובהצלחה עם החליפה הכחולה החדשה
)

boneguy

New member
היינו בחופשת סתיו....

דבר ראשון, לא לוותר על ברייס. אולי המקום הכי יפה ומרשים שראיתי.

באריזונה יש את אנטילופ קניון, דיי קרוב לגבול ליד עיר שנקראת Page, ועוד כמה אטרקציות שוות ביקור. כמובן, גם את הגראנד קניון.

ביוטה יש באזור גם את Zion שהוא נחמד למסלולים (הפארק הלאומי הראשון בארה"ב). קצת בכיוון אחר של יוטה יש את מואב ושני פארקים לאומיים מדהימים - Archers, וה- Canyonlands. בין לבין יש עוד בלי סוף פארקים קטנים יותר.

חשוב לשבת עם מפה, ולתכנן מסלול בהתאם ללוחות הזמנים וכמה אתם מסוגלים לשבת ברכב. המרחקים מאוד גדולים באזור הזה.

אגב, היה לפני כמה ימים דיון בקומונה בדיוק על זה, עם שלל המלצות של מטיילים רבים.

washi tashi

New member
עשיתי טיול כזה לפני כמה חודשים

נסעתי עם בן השבע שלי לטיול bonding שהיה פשוט נפלא. יום 1: יציאה מוגאס על הבוקר ונהיגה עד Page, AZ (חמש שעות). ראינו את ה-Horseshoe Bend ונסענו למלון.
יום 2: בוקר באיזי, בלי לחץ. יצאנו מהמלון בשעה 11, הלכנו ל-Antelope Canyon (אסור להחמיץ!) ואח"כ נסענו ל-Zion Park, עם עצירה קלה ב-Glen Canyon Dam. נסענו לאורך הפארק בשעת בין ערביים, לנו בספרינגדייל.
יום 3: יום שלם ב-Zion Park. בדיעבד היינו נשארים שם יום נוסף, אבל זמננו היה קצר. יש המון מה לעשות ולראות למרות שהפארק לא נראה כל כך מרשים בהתחלה. התלהבתי ממנו מאד ואנחנו מתכננים לחזור לשם בהרכב מלא באביב.
בערב נסענו חזרה לוגאס ונשארנו לילה נוסף. הכי מומלץ ללון באחד המלונות הגדולים על הסטריפ, כי ההליכה שם יכולה להיות מתישה לאללה. אנחנו היינו ב-MGM שנמצא יחסית בדרום הסטריפ. לאחרונה הייתי ב-Aria שנמצא יותר במרכז, והייתי מרוצה מאד.
&nbsp
רצינו גם להגיע ל-Bryce Canyon אבל לא יצא. בסה"כ היו לנו 4 ימים ובאמת לא יכולנו להספיק הכל.
אם יש לך שאלות את מוזמנת כאן או במסר.
&nbsp

Numi112

New member
תודה רבה! זה בערך התכנון שלנו (כולל Aria
)

למה לא יצא לכם להגיע לברייס? זה רחוק מידיי או שמיציתם את עניין הקניונים אחרי Zion? כי חשבנו גם לנסוע לברייס, אני תוהה למה ויתרתם

washi tashi

New member
כי היו לי רק 4 ימים נטו

נסענו בסופ"ש של Veterans Day. היה חופש מבית הספר גם בשני וגם בשלישי, ורביעי היה על חשבון ימי החופש השנתיים. יצאנו מפה בשבת בצהרים (לדובשן יש שיעור יפנית בבוקר ולא יכולנו להפסיד), וברביעי בערב כבר חזרנו. הייתי שמחה להוסיף גם את ברייס, כי זה היה בתכנון המקורי והלחוץ יותר, אבל הבנתי די מהר שזה לא הגיוני לנהוג כל כך הרבה ולא ליהנות מהנוף.
&nbsp
הבנתי שברייס משגע, ואני לגמרי מתכוונת לבקר שם בטיול הבא.
&nbsp
אגב, הבופה באריה מעולה, בייחוד הבראנץ' של הסופ"ש. ישבתי שם 3 שעות עם חברות
.

carlimi

New member
ברייס פשוט עוצר נשימה!!!

אחד המקומות היפים שראיתי בחיי, ולשמחתי יצא לי קצת לטייל בעולם ....
&nbsp

למעלה