כמה עולה לי לצרוב קטע של 30 דקות על די וי די. רק צריבה. ערכתי איזה משהו ואני רוצה שהוא יהיה צרוב על די וי די. הורדתי את זה לפורמט דיגיטלי ואני רוצה לתת את זה למישהו שרק יעביר לי את זה לדי וי די. מישהו יכול לדעת מה העלות הכספית הממוצעת של זה בשוק??
זה אמור לעלות בין 100 ל-160 ש"ח (לפחות מה שאני מכיר בחיפה ובקריות). קצת קשה לקבל הנחה, כי גם המדיה עצמה (הדיסק DVDR) עולה לנותן השרות כמה עשרות שקלים - תלוי באיכות שלו והוא גם צריך להרוויח על העבודה. אין כל-כך משמעות לאורך הקטע המבוקש לדעתי. בברכה גיליוטין
לפי מה שאני יודע ומכיר זה יכול לעלות 150 שקל וזה גם יכול לעלות בין 50 דולר ל100 דולר.(כן כן זה נשמע מופרח אבל אני מכיר משהוא שלוקח כך). לדעתי הוא לוקח כך כי יש הבדל בין איך שהוא צורב. אבל בעיקרון את משלמת לדיסק, ובדיסק נכנס שעה אחת. אני יודע שיש חניות שלוקחות 150 שקל על דיסק. וזה בדרך כלל המחיר בשוק. הדיסק לחנויות עולה נראה לי 30 שקל או קצת פחות. זה כמובן תלוי שכמות. גם בניו יורק הדיסק לא כל כך זול, זה עולה בערך 17 שקל לדיסק. כלומר מה שאני מנסה להגיד לך שהדיסק(כמו שאמרו כבר) גם לא זול.
אני חייב לציין שבחנות אחת גדולה מאוד של כל מיני מוצרים, ציוד מרדי, כלי כתיבה, מחשבים, מצלמות ועוד (אני לא יגיד את שמה כי מנהל הפורום אוסר זאת), לוקחים 80 שקל לדיסק. וזה לא בגלל האיכות כי לדעתי הם פלצנים (סליחה על הביטוי).