יש כאן מישהו עכשיו? אם כן, צרו קשר, בודד לי ועצוב לי ואני רוצה לדבר, לא משנה עם מי העיקר לדבר
ה הבודדה New member 18/8/01 #1 יש כאן מישהו עכשיו? אם כן, צרו קשר, בודד לי ועצוב לי ואני רוצה לדבר, לא משנה עם מי העיקר לדבר
ה הבודדה New member 18/8/01 #3 היי! טוב, חיכיתי כמה דקות לתגובה, אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת ואחרי שזאת לא באה, ברחתי אל הצ´אט של סהר, אבל כנראה שגם הצ´אט מוגבל בזמן, פתאום השיחה התנתקה. אז חזרתי לפה. תודה על ההיענות. אתה עדיין כאן?
היי! טוב, חיכיתי כמה דקות לתגובה, אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת ואחרי שזאת לא באה, ברחתי אל הצ´אט של סהר, אבל כנראה שגם הצ´אט מוגבל בזמן, פתאום השיחה התנתקה. אז חזרתי לפה. תודה על ההיענות. אתה עדיין כאן?
ה הבודדה New member 18/8/01 #7 מצויין איזה יופי, אני רואה שהצלחתי לגבש כאן קבוצת בדידות קטנה. כל מי שפה עכשיו מוזמן להצטרף למחול הדכאון
מצויין איזה יופי, אני רואה שהצלחתי לגבש כאן קבוצת בדידות קטנה. כל מי שפה עכשיו מוזמן להצטרף למחול הדכאון
ה הבודדה New member 18/8/01 #6 אוקיי, אני מבינה שאני בחברה טובה ואם היה לי מחשב נורמאלי זה בכלל היה מושלם. אז העמוד לא היה בורח לי והייתי יכולה להגיב יותר מהר.
אוקיי, אני מבינה שאני בחברה טובה ואם היה לי מחשב נורמאלי זה בכלל היה מושלם. אז העמוד לא היה בורח לי והייתי יכולה להגיב יותר מהר.
ה הבודדה New member 18/8/01 #9 מה, אני שוב לבד? ../images/Emo10.gif או שפשוט לוקח למחשב זמן להגיב? אוף אני מתחילה כבר עם רחמים עצמיים
מה, אני שוב לבד? ../images/Emo10.gif או שפשוט לוקח למחשב זמן להגיב? אוף אני מתחילה כבר עם רחמים עצמיים
ה הבודדה New member 18/8/01 #12 טוב, אם אתה בצ´אט בטח כבר לא תספיק לקרוא אפילו את ההודעה הזאת. אז אחפש אותך בצ´אט אם כי אני יכולה רק לקוות שאכנס לצ´אט הנכון
טוב, אם אתה בצ´אט בטח כבר לא תספיק לקרוא אפילו את ההודעה הזאת. אז אחפש אותך בצ´אט אם כי אני יכולה רק לקוות שאכנס לצ´אט הנכון
L lance-knight New member 18/8/01 #13 בוקר טוב, הבודדה סליחה שלא חיכיתי לתשובה ממך. כנראה שלמחשב לקח הרבה זמן להגיב. אז קבלי את התנצלותי ואת
בוקר טוב, הבודדה סליחה שלא חיכיתי לתשובה ממך. כנראה שלמחשב לקח הרבה זמן להגיב. אז קבלי את התנצלותי ואת
ה הבודדה New member 18/8/01 #16 קיבלתי את התנצלותך זה בסדר, אתמול הרגשתי על הפנים, אבל אחר כך היתה לי שיחה מעניינת עם ג´ו וזה שיפר לי קצת את ההרגשה. תודה על הנסיון בכל אופן
קיבלתי את התנצלותך זה בסדר, אתמול הרגשתי על הפנים, אבל אחר כך היתה לי שיחה מעניינת עם ג´ו וזה שיפר לי קצת את ההרגשה. תודה על הנסיון בכל אופן
L lance-knight New member 18/8/01 #14 בוקר טוב, הבודדה סליחה שלא חיכיתי לתשובה ממך. כנראה שלמחשב לקח הרבה זמן להגיב. אז קבלי את התנצלותי ואת
בוקר טוב, הבודדה סליחה שלא חיכיתי לתשובה ממך. כנראה שלמחשב לקח הרבה זמן להגיב. אז קבלי את התנצלותי ואת
L lance-knight New member 18/8/01 #15 בוקר טוב, הבודדה סליחה שלא חיכיתי לתשובה ממך. כנראה שלמחשב לקח הרבה זמן להגיב. אז קבלי את התנצלותי ואת