יש כאן מישהו שמבין בפרחי באך???

יש כאן מישהו שמבין בפרחי באך???

פשוט יש לי דיבור מחשבתי בילתי פוסק. זאת אומרת ששומעים לי את המחשבות כיאילו שאני מדברת בלי סוף. שמעתי שיש תרופה של פרחי באך נגד זה??? מה הצמח של זה? איפה אני יכולה לקנות את התרופה? ובנוסף: אני סובלת גם מ- חוסר איזון ביוכימי של גיל ההתבגרות או משהו כזה... וגם בפחדים יומיומיים (פחד מכלבים, פחד במה כאלה..)- אני צריכה לדעת שוב מה הצמח נגד זה ואיפה קונים את התרופה. וגם בחוסר ביטחון עצמי, מהסוג של אין טעם לנסות בכלל כי מלא לא אצליח. שוב מה הצמח ואיפה קונים ת'תרופה? וגם את הקטע של הדבקות/התרחקות מאנשים. אותה שאלה. וגם חוסר ריכוז מהסוג של לחשוב על העתיד, ולא לחיות בהווה. אותה שאלה. רק מי שמבין בפרחי באך שיענה, בטח כל השאר יחשבו שהשתגעתי... ואני לא! אני רצינית.

פרחי באך ../images/Emo140.gif

קודם כל פרחי באך הם לא תרופה הם תמציות פרחים אנרגטיות. לא קונים את זה סתם ככה על דעת עצמך את צריכה לקבל החלטה וללכת למטפל מוסמך שישב איתך ויתאים לך את התמציות. פרחי באך כרוכים בתהליך שאת צריכה לקבל על עצמך וחלק ממנו הוא להפגין אורך רוח סבלנות והשקעה מצידך וכך תהיי עוד צעד אחד קדימה בדרך לריפוי. מאחל לך בהצלחה
.

yoelnd

New member
תראי.....

היי אם היה מדובר על משהו אחד - ניחה, אולם "פתאום" את פותחת את כל הקלפים והענין קצת יותר מורכב ממה שזה נראה ולכן יש חשיבות גדולה מאוד לראיון עומק אצל מטפל רב תחומי ורק אז להתאים, להיות בקשר ובמידת הצורך גם תמיכה!!! בבריאות טובה!

bflygirl

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif

כדאי ללכת למטפל קבוע עם תוכנית קבועה ולא לעשות את הטיפול על דעת עצמך רסקיו רמדי בינתיים הוא הכי מומלץ ובטוח שיהיה לך שבוע קסום

למעלה