לא נכון. את מועסקת על ידי היי קיו.
כדי לדעת אם מישהו הוא "שתול" (כלומר, מועסק על ידי אחד המכונים) אפשר לבצע חיפוש לפי שם המשתמש.
"LIA63" זה שם משתמש של נציגה סמויה של היי קיו, אפשר לבדוק את זה בהודעות שהיא השאירה עד היום.
עם זאת, נחמד להתוודע למאמץ של המגיבה להיראות אותנטית (עם כתיבה כמו "מעולהההה!!!" "מומלץץץץ!!" ו"בהצלחהההה" והמון סמיילים).
באופן כללי לא אכפת לי שיש כאן נציגים של מכונים שמתחזים לתלמידים מרוצים של מכונים שונים, אבל היי-קיו זה מכון מאוד לא מקצועי, עם חומרי לימוד איומים ושיטות לימוד גרועות, ואני אפרט:
במקום ללמד איך להבין נושא מסוים, בהיי-קיו מלמדים "טריפים", כלומר כל מיני טריקים. ואם תשאלו - מה רע בללמד טריקים? התשובה היא שרוב מכוני הפסיכומטרי הרציניים הבינו מזמן שטריקים כאלו ואחרים לא עובדים במבחן, אלא רק בחומרי הלימוד של היי קיו.
יותר מזה - ההסברים לפתרונות בספרים של היי קיו גרועים ולא מובנים. בהשלמת משפטים בחשיבה מילולית, למשל, הם פשוט כותבים מה התשובה הנכונה, בלי להסביר אותה, ובלי להסביר למה תשובות אחרות אינן נכונות.
קצב עדכון החומרים בהיי-קיו שערורייתי - אני מציעה להסתכל על ספרי הלימוד או הסימולצמות שלהם מהמועד הנוכחי, ולהשוות לחומרי הלימוד ולסימולציות מלפני מספר שנים (!) ולראות שכמעט כלום לא השתנה.
והכי עצוב - היחס של היי קיו למדריכים שלהם גרוע. המדריכים שם מנוצלים בשכר זעום ומפוטרים לפני שיצברו ותק.
יש מכוני הכנה טובים, היי קיו הוא לא אחד מהם.
ואם כבר נכנסנו לזה - הכי כדאי ללמוד לבד. אפשר לקנות ספרים משומשים של מכונים מומלצים, להדפיס את כל בחינות המרכז הארצי - ולפתור. התרומה השולית של הקורס היא קטנה מאוד, ואפילו אפסית אם בנקודות מסוימות (נושאים בעייתים, מטלת הכתיבה) נעזרים במישהו שמתמצא בבחינה.