יש כאן מישהו

בוקר טוב, מאיה ! ../images/Emo42.gif

אם כבר ניסית לדבר עם אביך בצורה יפה,תרבותית ובוגרת, והוא עדיין זעוף וכעוס כלפייך, נסי לשמור מרחק. לא בהכרח מרחק פיזי, אלא מרחק רגשי. כלומר אל תשימי לב ואל תפגעי מהערותיו. אמרי לעצמך - זה זמני, הרי קודם הכרתי אותו כאדם נחמד,יש כנראה דברים המעיקים עליו וזה מה שגורם להתנהגותו המגעילה כלפי. נקווה שעם הזמן,אביך יתאפס, יחזור לשלוותו הקודמת , ויגיע להבנה שלא כדאי לו לקלקל את יחסיו עם הבת שתמיד אהב כל כך. בינתיים, קבלי
ושמרי על קשרים טובים עם אמך,חברייך וחברותייך. ונסי להשקיע את האנרגיות שלך בדברים שגורמים לך אושר ולא צער.

מאיה123

New member
תודה רבה>תשובה

תודה, זו הצעה טובה למרות שלפעמים אני כבר לא יכולה לסבול את זה, ואני מרגישה כאיל אף- אחד לא מבין אותי, ואז אני נכנסת לאיזה דיכאוןואני מגעילה אל כולם, אולי בגלל שבמקום להוציא את זה על אבא שלי אני חייבת על מישהו אחר, ואלה בד"כ ה´חפים מפשע´, ואז אני עוד יותר עצובה!!!!!!!!!!!
דרך אגב, מה הסיפור שלך?

היי מאיה,

אני משערת שזה בדיוק מה שקורה לאבא שלך,שהוא מוציא את העצבים שלו עלייך במקום על מי שזה מגיע לו (כנראה - הוא בעצמו....) נסי למצוא לעצמך עיסוקים אחרים כדי לפרוק שם את המתח והעצבים. (אולי קיק בוקס.....
, או ג´ז ??? )

העקשנית

New member
מאיה-קראתי את מה שכתבו לך../images/Emo45.gif

יופי של עצות. כולנו חוטאים לפעמים ומוציאים על מי שקרוב אלינו באותו רגע את העצבים, מה לעשות.אז לא שזה מנחם-אבל לפחות שתדעי שאת לא שונה מאחרים בתגובות שלך. לגבי הקיקבוקסינג-אולי תציעי לו ללכת ביחד איתך? או אולי ללכת ביחד למכון כושר-אני יודעת שהתעמלות מוציאה ומפוגגת מתחים.כל סוג של ספורט שמפרק אנרגיות....כל הרעלים יוצאים מהגוף. לדעתי אם תבואי אליו בהצעות כאלו, גם אם בהתחלה הוא יסרב-הוא יזכור לך לטובה שהיית לצידו ברגעים הקשים שלו.וזה יכול לחזק ביניכם את הקשר. לכל אחד יש תקופות רעות בחיים. כנראה שזה מה שקורה לו עכשיו. לא הבנתי-הורייך חיים ביחד עדיין?

לך מאיה../images/Emo24.gif. אני מסכים עם העצות

שנתנו לך קודם
אני רוצה לחזור על מה שאני חושב שדרוש לעשות... את צריכה לתפוס אותו ביום שהוא לא צבני ( יותר רגוע...) ולדבר איתו ! להסביר לו שזה פוגע בך שהוא מתעצבן על כל דבר ! ושאת לא ה"שק איגרוף" שלו ! חשוב שתדברי אליו איך שאת מרגישה . רוב הסיכויים שפעם הבאה שהוא יתעצבן הוא יזכור כמה זה פוגע בך ! וינסה כמה שפחות לפגוע בך ! הוא מתעצבן עליך רק בגלל שאת שם .. לא בגללך
אז בהצלחה
רועי

למעלה