יש כאן מישהו גידי גלגל"צ
O orityemini New member 8/8/06 #10 שלום! יש לי שאלה.. השמיעו לפני כמה דקות שיר שאפעם לא שמעתי..אני זוכרת את המילים "כל מה שרצית זה אהבה" ואני לא מוצאת את השם של השיר! אם תוכלו לעזור לי אני אשמח! תודה רבה!=] ויומטוב
שלום! יש לי שאלה.. השמיעו לפני כמה דקות שיר שאפעם לא שמעתי..אני זוכרת את המילים "כל מה שרצית זה אהבה" ואני לא מוצאת את השם של השיר! אם תוכלו לעזור לי אני אשמח! תודה רבה!=] ויומטוב
ג גינגימניה New member 8/8/06 #9 למה? בתוכנית הוא מביא את האימייל אבל לא למטרות פרטיות, אלא אם יש משהו לשלוח כמו רעיונות,סטיקרים וכאלה..
למה? בתוכנית הוא מביא את האימייל אבל לא למטרות פרטיות, אלא אם יש משהו לשלוח כמו רעיונות,סטיקרים וכאלה..
L limors2 Active member 8/8/06 #4 שלום!../images/Emo54.gif לצערי לא יוצא לי לשמוע תתוכנית, אני ישנה אבל לפעמים יש פה אנשים בשעות שהיא משודרת. תנסה ביום אחר
שלום!../images/Emo54.gif לצערי לא יוצא לי לשמוע תתוכנית, אני ישנה אבל לפעמים יש פה אנשים בשעות שהיא משודרת. תנסה ביום אחר
L L L B New member 8/8/06 #7 ראיתי את ההודעה הזו בלילה ומשום מה לא התייחסתי. למען האמת לא הבנתי מי זה... גידי? פעם ראשונה שאתה גולש ברחבי הנט?
ראיתי את ההודעה הזו בלילה ומשום מה לא התייחסתי. למען האמת לא הבנתי מי זה... גידי? פעם ראשונה שאתה גולש ברחבי הנט?
ג גינגימניה New member 8/8/06 #12 ../images/Emo6.gif את פותחת שרשור סינגלס? נראה לי הדר לא תהיה..כי היא הולכת להופעה של "הגן האנוכי", לא?
../images/Emo6.gif את פותחת שרשור סינגלס? נראה לי הדר לא תהיה..כי היא הולכת להופעה של "הגן האנוכי", לא?
L limors2 Active member 8/8/06 #13 לא נראה לי שיתנו לה חופש רק../images/Emo54.gif כדי ללכ תלהופעה ולילך אמרה שתכף הדר ממילא.... וגם אם אין הדר אפשר לעשות שרשור סינגלס.. היא לא פה בסינגלים האחרונים ממילא
לא נראה לי שיתנו לה חופש רק../images/Emo54.gif כדי ללכ תלהופעה ולילך אמרה שתכף הדר ממילא.... וגם אם אין הדר אפשר לעשות שרשור סינגלס.. היא לא פה בסינגלים האחרונים ממילא
M McCriminal New member 9/8/06 #14 גידיייי וולקאם ../images/Emo8.gif אני פה לפחות עוד איזה שעה ככה... ככה זה כשאי אפשר להירדם.
M McCriminal New member 9/8/06 #16 חחחח אני לא גולש גלים אבל אני ער ויש מצב שתדבר איתי עוד דקה... רעיון טוב הא? =]]