אני ילדתי שם לפני 10 ימים..
כך שזה טרי טרי! לדעתי כולם שם מקסימים. אני באתי בגישה של לידה טבעית, ירדו לי כל המים איך שהגעתי למיון יולדות ותוך 20 דקות הייתי בחדר לידה. לצערי (ולא ידעתי את זה קודם) מי שיש לה סכרת הריון מוגדרת לידה בסיכון גבוה ולגן הייתי מנוטרת במשך 9 השעות שהייתי בחדר לידה ולא נתנו לי לרדת מהמיטה מה פגם בחוויה הטבעית. אבל וזה אבל חשוב הגעתי עם פתיחה של 2 אצבעות ואחרי 4 שעות הפתיחה התקדמה בסך הכל ל-2.5 אצבעות וביקשתי אפידורל למרות שנותנים רק מפתיחה של 4 אצבעות והסכימו לתת לי (אחרי שהזהירו אותי שהלידה יכולה להתארך בגלל זה). מה שהיה חשוב לי זה שכשראו שכואב לי זרמו עם הרצון שלי באפידורל ולא התעקשו לחכות ולכן אני ממש מרוצה מהם. המצחיק הוא שאחרי שקיבלתי את האפידורל תוך שעתיים וחצי הגעתי לפתיחה של 9 אצבעות.. אולי כי הייתי רגועה יותר ולא כאב לי והצלחתי גם לישון. המיילדת שיילדה אותי (לא זוכרת את שמה) הייתה מקסימה ועשתה לי כל הזמן עיסוי בפירנאום והקפידהלשתף את בעלי בחווית הלידה וסיימתי את הלידה ללא תפרים וחתכים (לידה ראשונה). גם הצוות במחלקה היה נחמד מאד. שאלו אותי אם אני עם תפרים ונתנו לי תחבושת באופן חופשי, יולדת לידי הייתה עם תפרים וישר הציעו לה תחבושות עם מגנזיום להקלה על הכאבים, גם האוכל היה בסדר ולא גרוע כמו שציפיתי.. בסך הכל רק מילים חמות על המקום והצוות. אה בנוסף, האחיות בתינוקיה היו מקסימות. לקחו את מספרי הניידים של אמהות שביקשו הנקה מלאה, וכל פעם שהתינוק/ת בכה התקשרו וביקשו לבוא להניק ולא רק לפי השעות המקובלות שם. לי קראו 3 פעמים והייתי מאד מרוצה מהיחס, וגם מהעזרה של האחיות והיועצת הנקה. בקיצור רק מילים טובות ממני ומדניאלה שנולדה ב-2.8.2005!