יש כאן מישהי שילדה בבי"ח "הכרמל"

אם את מתכוונת לבי"ח כרמל בחיפה

אז אני. תגובות מעורבות. צוות המיילדות והרופאים מקסים!!! (לצערי הכרתי את כולם בעקבות שהות של 22 לידה בחדר לידה). המחלקה צפופה-5 בנות בחדר,מאוד תומכי הנקה (יש הדרכות בכלל ועל הנקה בפרט במשך היום).לי נתנו להיות עם אביתר כל היום (מ5 בבוקר ועד 21.00 בערב). אבל-מייד אחרי הלידה התלוננתי על כאבים איומים באגן ועל זה שאני לא יכולה ללכת-אף אחד מהרופאים לא התרגש ופטרו אותי ב"זה מהאפידורל,קחי אופטלגין זה יעבור).בגלל העובדה שלא בדקו אותי וסבלתי מכאבי תופת נאלצתי לחזור בליל השחרור לבדיקות נוספות. אה עוד משהו-אפילו לא פעם אחת בדקו את התפרים, סבב הרופאים הסתכם באיך את מרגישה וחיוכים.

../images/Emo51.gif על התגובה

אני מתלבטת בין הכרמל ובני ציון (רוטשילד). האם ידוע לך אם יש בכרמל אפשרות לביות מלא
ושוב תודה

אני ילדתי בכרמל

והצוות היה מאוד מיומן. נתנו לי להיות עם ספיר במשך כל השהות ואפילו הייתי נוכחת בזמן הבדיקות של הילדה. הם נתנו לי להחליף חיתולים לקטנה בלילה. ביום שלפני השחרור באה רופאת נשים ובדקה אותי כדי לראות שהרחם התכווץ והשתפרים בסדר. אין תלונות ובעוד 3 חודשים אני חוזרת לשם.

חגית99

New member
ילדתי לפני 8.5 שנים

ואין לי מילה טובה אחת להגיד. במיוחד לאחר שאת שתי הלידות הבאות ילדתי בלניאדו ואני ממליצה בחום רב! חגית.

חגית99

New member
לפני שאני כותבת אני חוזרת ומזכירה

שזה היה לפני 8.5 שנים. ורוצה לקוות שהכל השתנה לטובה. - ומראש מתנצלת על האורך. בתחילת ההריון היו לי דימומים עליתי למיון נשים ואז הם לא ראו דופק באולטרסאונד (עפ"י שהבטא עלתה) ורצו שאני יעשה הפלה. והתווכחו איתי כולל הרופא ד"ר' מזור שהיה רופא שלי ורופא ששיך לסגל בית החולים. לאחר שבוע נוסף ראו דופק ויש לי בת - גל מקסימה. (בזמנו אמר לי רופא מסורוקה שעובד עם חמתי שבית חולים כרמל ידוע שהוא מסתמך על אולטרסאונד ועדיף לחכות) לקראת סוף ההריון שבוע 30 (לאחר שיכנועים של אחותי שילדה שם את 3 בנותיה) החלטתי ללדת שם. היו לי צירים מוקדמים והייתי במעקב ולא גילו לי שיש לי עודף מי שפיר. היו שם מלא רופאים סטג'רים שחשבו שהם מבינים הכי גדולים וגם שהראתי להם בסוף שבוע 41 מכתב מפופסור מייזנר שיש לי עודף מי שפיר לא עזר כלום. אני זוכרת עד היום שבמקרה עבר שם דר' אוסלנדר שהיה אז סגן מנהל מח'. והרופא הצעיר הראה לו את המכתב של מייזנר ואיזה צעקות הוא חטף לידי. אז אושפזתי לעוד שבוע - ועכשיו הפכתי להיות הדגמה לכל הרופאים הסטג'רים במח' . לבסוף החלטו לדקר את שק מי השפיר. (האשפוז היה נוראי). הלידה עצמה היתה ממש חוייה לא נעימה - שיטות הלידה היו מיושנות (עם הרגליים באויר, חדרי הלידה היו מופרדים בוילונות והמילדות שכחו מס' פעמים לסגור את הוליון ואז כולם ראו אותי ויוסי נדרש כל הזמן לסגור את הוילון) לאחר שילדתי ישר לקחו את גל (רק הראו לי אותה באוויר) לחדר תינוקות מבלי לתת לי להניק אותה. שלא נדבר שלא היה כדור פיזיו לפני, והפסיקו את האפידורל באמצע. לאחר הלידה הרגשתי שגל בכלל לא שייכת לי. - לא נתנו להיכנס לחדר תינוקות מתי שרציתי, ולא העירו אותי להניק בלילה למרות שביקשתי. כפי שאת רואנ יש לי זיכרונות ממש רעים מהמקום. אבל אני חוזרת ואומרת שאני מקווה שהכל השתנה שם לטובה. חגית.

הגישה תודה לאל השתנתה

אבל ד"ר אוסלנדר עדיין מנהל מחלקה.... היום הם מאוד בקטע של לידה טיבעית,מנסים להימנע מחתך, יש כדור פיזיו,יש דיסק באחד החדרים,יש דלתות לחדרי הלידה,הם סופר סופר תומכיי הנקה וממש מבקשים לנסות ולהניק עוד בחדר לידה. אבל אני שוב חוזרת-לא אהבתי את החפיפנקיות של בדיקות הרופאים. גם היום מי שמתפעל את המחלקה זה סטז'רים(אבל ככה זה בכל מקום,לא??)

חגית99

New member
איזה יופי שזה השתנה - בלניאדו אין

סטג'רים. רק רופאים מומחים. (בגלל זה בית חולים לא ממשלתי). חגית.

../images/Emo45.gifלבי"ח כרמל

אקדים ואומר שאחד הדברים הכי חשובים מבחינתי היום בבתי חולים הוא התמיכה בהנקה. מדיון שהיה לא מזמן בפורום הנקה הגעתי למסקנה שבי"ח כרמל הוא מהמובילים בארץ בתחום הזה. אספר לך קצת (בקצרה) - התאשפזתי בשבוע 39 עם חשד לדלקת ראות, ומכיוון ששני רופאים שטיפלו בי בהריון היו מכרמל (ד"ר ריסקין המופלאה, וגם ד"ר אוסלנדר שאצלו עשיתי סקירות ומי-שפיר) היה לנו ברור שנגיע לשם. לאחר שבוע השתחררתי בלי צירים. המשכתי לבוא לביקורות, ובסוף ילדתי רק בשבוע 41+2 (אחרי שכבר יצאה לי הנשמה...). הלידה קצת הסתבכה ונגמרה בקיסרי, שנעשה בהרדמה מלאה ובמקצועיות רבה. עד למחרת בבוקר שיכלתי להניק את אלה היא לא קיבלה בקבוק (ולי זה היה מאד מאד חשוב). אח"כ גם עזרו לי בתינוקייה להניק ולימדו אותי ממש לטפל בה. יש לי מילים חמות ביותר גם למילדות הנהדרות אותן פגשתי במהלך שהותי שם. הבעיה היחידה לטעמי היא הצפיפות - 4-5 נשים בחדר, בלי מקום נורמלי לקבל אורחים. אבל התינוקייה שם לטעמי היא מעל ומעבר. אני מתכננת לחזור ללדת שם שוב אם יתאפשר לי (כי כרגע אני גרה קצת רחוק). טוב, לא יצא כל כך קצר... אם את רוצה עוד פרטים - תשאלי, אשמח לענות. רק טוב, מעין

למעלה