../images/Emo45.gifלבי"ח כרמל
אקדים ואומר שאחד הדברים הכי חשובים מבחינתי היום בבתי חולים הוא התמיכה בהנקה. מדיון שהיה לא מזמן בפורום הנקה הגעתי למסקנה שבי"ח כרמל הוא מהמובילים בארץ בתחום הזה. אספר לך קצת (בקצרה) - התאשפזתי בשבוע 39 עם חשד לדלקת ראות, ומכיוון ששני רופאים שטיפלו בי בהריון היו מכרמל (ד"ר ריסקין המופלאה, וגם ד"ר אוסלנדר שאצלו עשיתי סקירות ומי-שפיר) היה לנו ברור שנגיע לשם. לאחר שבוע השתחררתי בלי צירים. המשכתי לבוא לביקורות, ובסוף ילדתי רק בשבוע 41+2 (אחרי שכבר יצאה לי הנשמה...). הלידה קצת הסתבכה ונגמרה בקיסרי, שנעשה בהרדמה מלאה ובמקצועיות רבה. עד למחרת בבוקר שיכלתי להניק את אלה היא לא קיבלה בקבוק (ולי זה היה מאד מאד חשוב). אח"כ גם עזרו לי בתינוקייה להניק ולימדו אותי ממש לטפל בה. יש לי מילים חמות ביותר גם למילדות הנהדרות אותן פגשתי במהלך שהותי שם. הבעיה היחידה לטעמי היא הצפיפות - 4-5 נשים בחדר, בלי מקום נורמלי לקבל אורחים. אבל התינוקייה שם לטעמי היא מעל ומעבר. אני מתכננת לחזור ללדת שם שוב אם יתאפשר לי (כי כרגע אני גרה קצת רחוק). טוב, לא יצא כל כך קצר... אם את רוצה עוד פרטים - תשאלי, אשמח לענות. רק טוב, מעין