יש כאן מישהי שמזריקה קלקסן בירך?

יש כאן מישהי שמזריקה קלקסן בירך?

הבוקר קיבלתי 2 פקודות: 1. לעבור מפעם ביום 80 מ"ג קלקסן לפעמיים ביום 40, 2. להתחיל להזריק בירכיים ולנטוש את הבטן/מותניים... הפוקד: קופרמינץ בכבודו... הוא הכין אותי שבירכיים זה יותר כואב... יש טיפים מה ואיך? תודה ויום טוב לכולן!

etti34

New member
לא מזריקה בירך, אבל שאלה...

למה הפקודה היתה לעבור להזרקה בירך ??

הוא אמר משהו בסגנון של...

זה כבר לא יעיל בבטן...או משהו בסגנון, הוא היה חד משמעי...אמר לי לקחת שבוע לעכל את ההזרקה של פעמיים ביום- ולעבור לירכיים...

etti34

New member
מה לא יעיל ??

כל העולם מזריק בבטן, וכך גם ההמלצות בהוראות שמגיעות עם הזריקה ! באיזה שבוע את ?? הוא לא הסביר את עצמו ??

etti - ציטטתי את ההסבר שלו...

שזה כבר פחות יעיל בשלבים האלה כשמזריקים בבטן/מותניים, ולכן ע"מ להיות בטוחים שהחומר נספג בצורה הטובה ביותר- צריך לעבור בשלב זה לירכיים.. אני בשבוע 22.

צריך ממש להבין את זה.. האם מישהי

שחוותה הריון עם קלקסן שמעה את זה ממנו פעם.. ויכולה להאיר לנו את הדברים..

לדעתי גם זה עניין של אסכולה

אני הזרקתי במתניים לכל אורך ההריון ומשכב הלידה, חוץ מבימים שממש אחרי הניתוח, שאז באמת הזרקתי בירכיים. ואכן, לא רק שזה כואב הרבה יותר, משום מה בירכיים הנטייה להווצרות המטומות למיניהן גדולה בהרבה. מצד שני, מי אני שאתווכח עם הפרופ'?... אז כאמור - טיפים אין לי, אבל יודעת שתעברי את זה כמו גדולה. עתליה

תודה לכולן, אני בכל זאת מנסה להצליב

את זה מול גורמים בכירים אחרים, את הליווי הריון שלי מבצעת אחות בכירה שעבדה 4 שנים במחלקת היי ריסק באחד מבתי החולים, אמרה שמעולם לא שמעה על זה, ושתמיד הזריקו שם עד סוף ההריון במותניים בלי בעייה.. הבטיחה לי להתקשר למנהל המחלקה שם ולשאול אותו אם הוא מכיר הוראה כזאת...בכל מקרה, כמובן שהכל בפרופורציה, הכל שטויות והכל עובר, גם ה"כחולים"... יום טוב אופטימי ובריא לכולנו!

Honey Annie

New member
ההוראות כתובות בעלון המצורף

עד שבוע 20 בבטן ומאז ואילך בירכיים. אני לא הצלחתי אז המשכתי להזריק בבטן. עדיף מאשר בכלל לא? נכון? אני מרחתי קרם גוף כל ההריון כדי להגמיש את העור שיהיה קצת יותר נוח לתפוס - אולי זה יעזור גם בירכיים. תחזיקי מעמד - לבי איתך.

קוראת מזדמנת

אני הזרקתי קלקסן בבטן עד שבוע 27 בערך ואז נאמר לי לעבור לירכיים. די פחדתי אך למרבה הפלא זה פחות כאב וגם היה יותר נוח. לא היו לי בכלל סימנים כחולים בירכיים לעומת כתמים סגולים בבטן. בהצלחה.

M O T E K 2 5

New member
קלקסן

בהריון הראשון שלי (לפני 6 שנים) הזרקתי מסביב לטבור. בהריון השני (לפני שנה) הזרקתי בצידי הבטן. בירכיים עוד לא שמעתי שמזריקים, נשמע לי מוזר. כנראה כל הזמן משנים את ההנחיות. נשארו לי 10 קופסאות של זריקות (40 מ"ג) למסירה.

למעלה