יש כאן משהו או משהי

sync25

New member
יש כאן משהו או משהי

שיודע איפה אפשר ללמוד צרפתית ברמה טובה ולא יקר !! בסיגנון וואל סטריט אני רוצה לדעת צרפתית לפחות ברמה בסיסית !! בשביל הניקוד בזמן קצר ללמוד את זה !!

dannykor

New member
דרך שגרירות צרפת

יש להם את המרכז לתרבות צרפת והם מציעים קורס למתחילים של שעתיים בשבוע לשמונה חודשים (בטח יש עוד קורסים אחרים,זה מה שאני מכיר) במחיר לא יקר יחסית של בערך 1800 ש"ח. תבדוק איתם.

sync25

New member
והם יכולים ךהביא אותי לרמה

לרמה של המבחן בדיקה בשגרירות קנדה בכך שאני יכול לזכות ליותר ניקודות ??

dannykor

New member
עדיף שתבדוק איתם אבל

לפי דעתי הם יוכלו להביא אותך לרמה בסיסית של דיבור לפחות.

motekov

New member
ההמלצה שלי

אני ממליצה לך בחום ללכת ל"מכון הצרפתי" - כן-כן, כך הם נקראים - אבל לדעתי אל תלך לקבוצה אלא תקח שיעורים פרטיים!!!! כשתגיע למכון או כאשר תתקשר, תסביר בצורה ישירה שאתה צריך ללמוד צרפתית כדי לעבור את TEF ולקבל מינימום נקודות ואתה רוצה שיעורים פרטיים. האחראית תפנה אותך למורה מהמכון - יש שם הסדר מיוחד כך שאין ניגוד אינטרסים בין הלומדים בקורסים לבין השיעורים הפרטיים. לא צריך להסביר לך את ההבדל בין השיעור הפרטי לבין השיעור בקבוצה, אני מאמינה. בנוסף המורים מהמכון מלמדים את ההכנה ל-TEF ולכן זאת הסיבה ללכת אליהם ולא לשכנה ממול שתקח 20 שקל לשעה.

sync25

New member
הקטע הוא שאני בכלל לא יודע צרפתית

ואני רוצה לדעת לפחות ברמה בנונית ברמה של מבחן לגשגריות צרפת בכמה שיותר מינימום זמן .. בוא נגיד תוך חצי שנה לדעת לדבר ולהבין צרפתית לקרוא זה קל יחסית (להבין ולקרוא ולדבר ) שהתן לי ניקוד לשגרירות הם יכולים להביא אותי לרמה הזאת ?? אני צריך רק בשביל השגרירות קנדה נתוספת הניקוד..

motekov

New member
עדיין

תשמע, אין לי שיקוי סודי או מילות הקסם. המטרה שלך ברורה - עדיין אני ממליצה ללכת למכון הצרפתי ולדבר ישירות עם המורה, להגדיר מטרה ולשאול האם זה בר ביצוע. כדי לעבור את המבחן, לא מספיק לדעת להגיד O LA LA - אתה חייב להכיר את התרגילים, נושאים וכו'. בקיצור, תתקשר למכון הצרפתי ותמשיך משם.

לגבי שגרירות צרפת

לא ידוע לי על קורס של שמונה חודשים שעתיים בשבוע, וזה גם לא נשמע יעיל במיוחד כי ברגע שאתה לא יודע שפה, אתה צריך הרבה תרגול. אני עשיתי אצלם קורס של ארבעה חודשים פעמיים בשבוע, שעתיים וחצי כל פעם. ממליצה בחום! יש להם מרצים מקצועיים מאוד וקורס אחד נותן לך רמה מספיקה בשביל שתוכל לקרוא, להבין מה שאתה קורה ואם ממש תשתדל גם לכתוב ולדבר ברמה הבסיסית. מעבר לזה אתה כבר יכול ללמוד לבד, יש המון אתרים באינטרנט, ספרים ואפשר גם לקחת כמה שיעורים פרטיים לחיזוק. חשוב שתדע איזו רמה בדיוק אתה צריך כי אם זה נוגע לGrammar זה כבר סיפור אחר וארוך יותר.

האמת ש

האמת שלא, התחלתי ללמוד שם הרבה לפני שחשבתי על ההגירה, אבל אם כבר אני יכולה להשתמש בזה היום אז אדרבא יותר טוב. היום אני ממשיכה לימוד עצמי (ספרים , אינטרנט וכו')

sync25

New member
כול הכבוד לך

צרפתית זאת שפה לפי דעתי אחת הקשות שיש למרות שאומרים רוסית אבל אני יודע רוסית וזה ממש לא צרפתית לבטא ולהפריד בין מילה למילה !! סתם לידע כללי בת כמה ?

אני

היא שפה כמו כל שפה ויש לה את הדרישות שלה. אני לא יכולה להגיד לך שהיא קשה יותר מרוסית. אני בת 22

Sundancer

New member
בית ספר לשפות של האוניברסיטה הפתוחה

זה מידע לא מעודכן אבל פעם המקום הכי רציני ללמוד שפה מהר ולעומק היה בית הספר לשפות של האוניברסיטה הפתוחה. שווה בדיקה.

motekov

New member
TEF - המטרה היא לא ללמוד את השפה

המטרה היא לעבור את המבחן ולקבל ניקוד חיוני - תתפלא אבל זה אכן שני דברים שונים!!! מנסיוני כדי לעבור את המבחן, לא מספיק לדעת צרפתית - חייבים להכיר את התרגילים, את צורתם, את הנושאים. רק למורה מנוסה אשר מלמד למבחן יש את היכולת להכין תלמיד בצורה נכונה. לדוגמה, אותי בזמנו הפתיע שהשאלות חוזרות על עצמן בין מבחן למבחן - כלומר, אם תלמד טוב עם המורה ששנים מלמד ורואה את הנושאים, יש סיכוי גדול שבמבחן תפגוש את התרגיל שעשית שלשום או אפילו אתמול עם המורה.

כן בהחלט

אם המטרה היא מבחן בלבד, אכן כנראה כדאי ללמוד עם מורים שמכינים לזה במיוחד. מבחן TEF לא כולל מבחן דיבור או הבנה?

motekov

New member
זה תלוי, כמה נקודות צריך לקבל

לי בזמנו היו חסרות 2 נקודות - אז עשיתי רק הבנת הנשמע והבנת הנקרא . קיבלתי את 2 הנקודות המיוחלות, הייתי מרוצה. לא עשיתי בכלל את החלק שבעל פה וכתיבה. אבל גם לחלקים האלה הייתי ממליצה ללמוד עם המורה "מיוחד" למבחן.

למעלה