יש כאן משהו ? ? ? למה אף אחד לא מגיב להודעה

kobi12474

New member
יש כאן משהו ? ? ? למה אף אחד לא מגיב להודעה

חברים יקרים:ערב טוב,ושבת שלום:אנחנו בפתחו של סוף שבוע ובתחילתו של חודש חדש,חודש מרץ שבו אנחנו חוגגים את ״חג פורים״ שבו אנחנו מתחפשים וצוהלים עד לא ידע ומה איתנו חברי הפורום ? לנו לא מגיע לשמוח,להתחפש ולהיפגש כולנו יחד ? ? ? יאללה חברים:אולי נתחיל להזיז עניינים ונסגור על איזה מקום למפגש וגם למסיבת פורים ? יאללה מחכים להצעות ולהתפתחיות,למה פורים בעוד 20 יום בערך והאמת,שבכל פעם מדברים וכותבים פה על מסיבה או מפגש,אף אחד לא מגיב,כולם נכנסים לתרדמת חורף עמוקה אז חברים יקרים היגיע הזמן להתעורר ולעשות משהו בנדון ! ! ממני:קובי,יהוד

לנו תהיינה כמה מסיבות פורים בעזרת השם !

שבאחת מהן שלומי יופיע( מעניין אם נזהה אותו אחרי שבטח יתחפש
)אז לנו מפגש בפורים לא כל כך רלוונטי-קובי תודה וסליחה כרגע.

kobi12474

New member
גם אני יתחפש

גם אני יתחפש ל . . . . . . . . רק תגידי לאן להגיע,ואנחנו נגיע

מסיבת פורים בהשתתפות שלומי

גל היקרה היכן מתקיימת מסיבה זו נשמח גם אנחנו להגיע כדי לראות את שלומי מחופש ושלומי מופיע בהופעה תודה הברים

karoleking

New member
לפי מה שהבנתי

זה בראשון, משהו סגור למורים, ואין כרטיסים. אבל מכיוון שזה מאוד קרוב לביתי, אין לי מה להפסיד. אני הולכת. נכנסתי, הרווחתי. אולי אני אתחפש לשומר, או לשוטרת, או לשומרת ראש של שלומי (למרות שיש לו
) או לשליט לוב....
מה זה כבר משנה?

טוב...בוא ניישר את ההדורים ונעשה סדר ב"בלאגן"

"שלומי שלנו מתחפש"
הייתה המצאה פרועה שלי
ומי שמכיר קצת את ההומור שלי בטח מסתדר לו ויסלחו לי אלה שלא הבינו....
דבר שני זהו נשף פורים של חברי הסתדרות המורים שמכירת הכרטיסים לדעתי(ולפי מה ששמעתי בדיעבד) הסתיימה בכמה שעות("שאפו" שלמה
). שבוע-טוב ורגוע ושלו ו...רק טוב-השבוע שתי בנותיי חוגגות יום הולדת....

נועה גו

New member
גם אני בהסתדרות המורים...

אני אסתדר מאחוריכם בהופעה!!!!!
את יודעת איזה מעצבן זה לחכות עד מאי להופעה???????? למה אני צריכה לסבול כי אני לא מורה ולא הספקתי לקנות לזאפה? אוף!
חוץ מזה יש לי תחפושת ממש חמודה של פרת משה רבינו
בעיקרון קניתי את זה למייקי הכלב שלי אבל אם זה מה שצריך אני אלבש את זה.

../images/Emo213.gifגל מזל טוב לבנותייך

אושר, בריאות, ושמחת חיים עד אין קץ שתרווי מהן נחת

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifמזל טוב לבנות המתוקות!!!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף!!! לחגוג ביחד ימי הולדת!! גל, שתראי מהן רק נחת, אושר, בריאות, הצלחה וכל מה שלב של אמא רוצה לראות. אוהבת המוןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!

osnat51

New member
../images/Emo23.gif מזל-טוב ענקי לרז ויובלי.

אנחנו אוהבים אתכם. מכל מש' נעים.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifתודה חברים יקרים../images/Emo24.gif

על האיחולים החמים והלבבים ועל האהבה!!!!

למעלה