יש כאן סוכנים של סלקום?

יש כאן סוכנים של סלקום?

יש לי עשרה לקוחות של אורנג` שמוכנים לנטוש לסלקום אם תהיה הצעה טובה.. אני כאן כדי לשמוע או במסרים.. שבוע נפלא עולם ותפעלו גם לגיבוש קבוצה כזו כדי להיות צד מנצח במיקוח !!

זיפר

New member
אני חושב ש`אדרבה`.

אבל אם יש לך קבוצה, מומלץ שתבקש מסלקום שישלחו אליך נציג עסקי לפגישה. הוא בונה לך מסלול לפי השימוש שלך.

einat311

New member
הצעה מסלקום

בר אורין שלום, נשמח לתת לך הצעה אטרקטיבית ללקוח עיסקי/פרטי מחברת סלקום, אנא, שלח את פרטיך לכתובת [email protected] בברכה, פניות הציבור סלקום

אהבתי!

עד לעצם השרשור הזה הגיע זרועם הארוכה של החברות הסלולריות.. עובדים שעות נוספות אלו..

דוד5

New member
מצטרף להמלצה חושבני

שהוא מאוד יוכל לעזור, עליו אמר הכתוב: ``אדרבה ואדרבה``.

נו לעצם הענין

דברו איתי! אגב, ידוע למאן דהוא על מסלול של 29 אג` לכל היעדים? חברה זה דחוף לי!!

אז זו ההצעה שקיבלתי מאורנג`:

מכשיר חינם. 35 אג` לכל היעדים. יעד חינם. חבי` סמס ב9 אג`. גלישה שנה חינם. דמי מנוי 9.5 ש``ח. מ-כ-ו-ל-כ-ם פה שאלתי האם ניתן להשיג מסלול משתלם יותר באורנג` או בחברה אחרת ??? שתפו פעולה לרגע, פליז זה נוגע לכייייס !!

דמי מנוי 9.5 ש``ח.

המכשיר בחינם! גם אם אנלא מדבר בכלל אנלא משלם עליו גרוש. אפשר להוציא יותר ???

אבי87

New member
אם מעבר ל9.5 ש``ח,

אין התחייבות לשימוש מינימום, ואין התחייבות לחבילת הגלישה לאחר השנה הראשונה, זו תוכנית טובה. רק זהירות, יש לסוכנים שלהם הרבה `פוילע שטיקים`..

אבי, אי אי תמיד החזקתי ממך..

התוכנית טובה זה ברור, אני מחפש את ה`הכי` טובה! זה עונה גם להגדרה הנ``ל ??

אבי87

New member
תודה, תודה.

כשאני בא למדוד תוכנית, גובה ההתחייבות הוא מדד די משמעותי בעיני. ואם כפי שהצגת, אז לדעתי היא עונה גם להגדרה הנ``ל. אבל שוב, קבל עצה ממי שכבר נכוה. הכל, אבל הכל, שיהיה בתוך החוזה. אל תאמין לאף מילה בע``פ. (ולמען האמת, גם בכתב לא תמיד הם עומדים. ויש לי מסמכים המאשרים את דברי. אבל לא נכנס לזה..)

למעלה