מצטרף לשרשור, ואם כך-
אז גם לפורום. אז אפתחי בברכות על הפורום החדש, כבר זמן מה שאני מחפש פורום שכזה. ואמשיך עם נושא השירשור, הבנתי שאני נמשך לתחום הקולנוע יחסית בתקופה האחרונה ( עניין של מס' חודשים). אני מגשש את צעדי הראשונים בתחום, כאשר השאיפה היא דווקא ללמוד בחו"ל. ישנם אינספור שאלות שיכולתי להמטיר מעליכם, אך אתחיל בכמה ממוקדות: * לאלו מכם שלומדים קולנוע במוסד אקדמי - איך זה עובד? האם הבחירה היא בין תסריטאות/בימוי/משחק/הפקה וכו'? כיצד ומתי הפנמתם אם הנכם חפצים לעבוד מאחורי המצלמה או שמא מלפניה? אם תוכלו לפרט בקצרה את תוכן הקורסים שלכם ודרישות הקבלה למוסד הספציפי בו אתם לומדים. ( אם יש כאן כאלו הלומדים\למדו בחו"ל וכוונתי למדינות דוברות אנגלית זה יהיה מצוין) * לקרוא אני אוהב והרבה, ומגיל צעיר התחלתי גם לכתוב ( תחילת- אמצע היסודי) את רוב שנותי בתיכון העברתי ללא כתיבה, הצורך תמיד היה קיים. "המוזה" התרוצצה בראש פעם אחר פעם ומשפטים, חיבורים, דיאלוגים, שירים, תבניות סיפורת , תמלילים, סצנות רעיונות ותחושות התרוצצו במוחי בדיוק מושלם, אך לא באו לידי ביטוי בכתב. פעמים מעטות, מעטות מדי, מצאתי את פורקני בכתיבה. עכשיו אני מנסה להשיב את שאבד, אך המלים, על כל תוארן והדרן, זעירות מהכיל את כל שהצטבר במהלך השנים. אני חושב שאני זקוק למסגרת לימודית או עזר של מנוסים ממני על מנת לנתב את היכולות לתוצאה שיש בה ממש. עקב הנסיון לחזור ולכתוב ובנוסף לעובדה שבחרתי לי את תחום הקולנוע, אשמח אם מישהו יוכל להסביר\לתת קישור לבור שכמותי מה מייחד כתיבת תסריט בניגוד לכתיבת סיפור? אשמח לתשובות