יש כאן קומיקאים?
איפה?

יש כאן קומיקאים?../images/Emo99.gif איפה?

מה לעשות הומור כל כך עושה לי את זה עד איבוד הדעת אפילו שבן אדם יהיה דומה לכרית סיכות (בלי שמות) פאנץ במקום ואני מתמוגגת עם אותו פרצוף בוהה מטומטם שראיתי בחיי רק על פרצופן של בנות ישראל בהופעה של היי פייב ואל תשאלו אותי למה וכל הכבוד לעדי שהצליחה לעבור את מייטב עליתת הצחוק שכבר שנים שולטת בציבור...אבל אני עדיין טוענת שדומינו 2 היתה צריכה להישאר בבוידעם

לוּבּה

New member
היי תלתלית!

וולקאם! [כן, אני החלטתי שהצטרפת
] אני דווקא אהבתי את דומינו 2..אבל כל אחד והעדפותיו

actress

New member
מירבוש את יודעת שאני מקורבת לאומנים

אל תפגעי בי
סתם סתם אבל חנה עולה על כולם ומה זה הניקי הזה אני והוא היינו בהפקה של אלאדין ועכשיו עלה לו ה............. לראש הוא יודע מה אני חושבת עליו וגם חנה והיא תומכת בדעתי והכוונה שלי לחנה לסלאו ולגבי השאר בגלל ההכרות שלי עם רובם אני מנועה מלהביע את דעתי.

מיכלי'נקה...את גם כאן?

במה פגעתי בך שחלילה אני לא אחזור שנית אני דורשת לדעת ואם היית בהפקה של אלאדין אז היית קרובה להוא שהכי רציתי בעולם (עיניים לכותל ופה למחסומים) האמת שניקי ממש הצחיק אותי לא דווקא ביומטוב אלא ב"מת להיות" נקרע לי ה
חוץ מזה ראיתי את המחזמר בטלויזיה וממה עלה לו ה.... לראש? משניה של אכספוזיציה ודוכן של פיתות???? דווקא אחלה קטע למחזמר ילדים (ודווקא עוד יותר אל האגרול..ישראל אהרוני?!?
) חתכו הרבה בעריכה כשהעבירו את המחזמר לטלויזיה?

actress

New member
מירבינק'ה את יודעת שחנה לסלאו ואני

קרובות אז לא נפגעתי צוחקים איתך אחותי ניקי תרשי לי לא להגיב שכן אני מכירה אותו לעומק מההתחלה והוא פגע בהרבה אנשים כמו שכתבתי בהתחלה אני עדיין דבקה בזה.

Testicles

New member
כל הכבוד!

שיהיו עוד כמוך עם לב. אין לי עוד מה להגיד, נראה לי שזה ממצה.

יש בהחלט

מצאתי כתבה שעשויה להחזיר לך את המצב. כתבה כתובה סבבה סקס, סמים ופיגועים כתבו רשף ורגב לוי תהני ותהנו גלית

אייייייייכס../images/Emo5.gifבלעעעעע...הלכה הארוחה

ההוא שבמשחק מכור שאני כל כך אוהבת הוא על תקן של קקטוס! חשבתי בזמנו לתבוע את הכסף ששילמתי על סרט-גירוד-הביצים הקרוי גם "אהבה קולומביאנית" היה לי יום נאחס, בשבוע נאחס, בחודש נאחס, בתקופה מוי מוי מוי נאחס וחשבתי להפיג את הגועל שחשתי בסרט ישראלי בקולנוע הקרוב למקום מגורי מזלי שלא הלכתי לקולנוע עזריאלי אחרת לא הייתי כאן בכינוי תלתלית אלא כ"השטיח המעופף" או ליתר דיוק "השטיח הלא מעופף"
תודה רבה על כוונותיך הטובות וקראתי את הכתבה ושוב במיוחד כתבתי לו שיר הלל לפי פזמון "השיר הזה" של הפיקיות (ע"פ רעיון של היפשושיות השם ינקום דמן) אני שומעת, את הקישקוש הזה ומשתגעת מי הקומיקאי פה אני לא יודעת מי נתן לו זמן אויר להורידנו ביגון שאולה אני שומעת, את ההומור הזה ומשתגעת מי אחראי לו אני לא יודעת מי נתן לו להצחיק ?"

כתבת שיר חמוד מאוד

גם אם לא אהבת, עשית עבודה מצויינת. את כנראה מוכשרת. תמשיכי כך. מי יודע, אולי בסוף תקבלי תכנית משל עצמך. נהנתי לקרא את שכתבת. תראי, כל אחד והטעם שלו. אבל רק עבורך, מצאתי משהו שהו שהוא כתב אודות הסרט אהבה קולמבינית, אני אצרף. אשמח לתגובתך

S™eX

New member
גם אני לא אהבתי את דומינו 2

אבל דומינו הראשון היה קורעע! עדיין עצוב לי שהוא נגמר

למעלה