מה פתאום שיהיה פה שאמאנים? אז מה אם לפורום קוראים "שאמאניזם ופאגאניזם" , אבל אין שאמנים. מה שמעלה שאלה נחמדה: "למה לעזעזל לפורום הזה קוראים פאגאניזם ושאמאניזם?!". אין כאן שום שאמאן חוץ מאיזה ביקור רדנומלי לחלוטין של חבורת השאמאנים השמחה מהרוח הגדולה ,ועל הצד השני יש לך כאן שתי דרואידים טובים לחלוטין. אם אני לא טועה גם יש לך כאן מספר וויקאנים. שוב פעם: שאמנים - 0 דרואידים - 2 וויקאנים - 4+ חבר בשיטת התרפייה של אנטון לה ווי - 1 make belive satanists - 2 אסטרו - 0 שינטו - 0 אני מציע שבהתאם לסטטיסטיקות האלה נשנה את השם של הפורום ל"שמאניזם, נורדים ומאמיני שינטו". כי זה ברור שלא משנה מה אני אגיד לא תשנה את השם של הפורום, אז מילא תהפוך את השם ליותר מעניין ואקזוטי. מי צריך אמת בפרסום שאתה יכול לשקר חד וחלק בנושא לתוכן?
מתי שכיחת את כל מה שידעת לפני אממ.. חמש שנים? פאגאניזם זה כמו להגיד "מקצועות לימוד חובה". זה שום תואר כולל. זה בא במקום להגיד "תראו, אני משתייך לאותה קבוצה של אנשים שמאמינים באסטרו, שינטו, דרואידיזם, שאמאניזם ,וויקה and so on and so forth" ,מסיבה אחת פשוטה: "אני פאגאן" - נשמע הרבה יותר קצר.
מאמין באלים רנדומליים? אתה ecletic. זאת לא אמונה פאגאנית מוגדרת ,אלא מקבץ של אמונות מדתות שונות. יש סיכוי שטעיתי כי אני לא יודע במה אתה מאמין, אולי תרחיב איך אתה פאגאני אבל לא מאמין בשום דת פאגאנית?
מבחינתי כל האלים של כל דת הם אותו דבר הגבירה ועשתורת מבחינתי זה אותו דבר לכן אני יכול לפנות גם אליה וגם אליה באותה צורה. אותו דבר לגבי פרייה והרה פחות או יותר , יש כמה הבדלים פה ושם שבעקבותם אני מחליט במי להיעזר. בכלליות אני ננעזר הכי הרבה באלים הנורדים שלדעתי הם מדהימים, כמו כן אני חוגג את החגים הפגאנים למיניהם. אני לא שוחר שלום אבל גם לא זורע הרס, אני מה שאני רוצה להיות כי בסופו של דבר אני הוא שמגדיר את עצמי בזכות עצמי. אני גם מאמין בהרבה דברים אחרים ועוסק בהרבה דברים אבל זה כבר סיפור אחר...