יש כאן שחקנים?

האבק

New member
יש כאן שחקנים? ../images/Emo24.gif

אנחנו בימים אלה עובדים על כתיבת תסריט לסרט קצת (משתדלים שיהיה רבע שעה) שיהיה מבוסס על המצפן הזהוב - אבל משהו הומוריסטי לגמרי! יש לנו שני מומחים לקולנוע כאן: רועי (STND) ויעל (יעל זיו) וגם יש לא מעט שחקנים: אני, חנה, נתנאלה (לא משתתפת בפורומים), אור (כנ"ל), יעל (יעל אחרת, וכנ"ל) ואולי עוד! אז - מי היה רוצה להשתתף בסרט? לא חייבים איזה כושר משחק ענק, תזכרו שזהו סרט הומוריסטי לגמרי! המשתתפים לסרט יוזמנו לטקס פרסי האוסקר, יזכו בתהילת עולם ואולי יוזמנו לאודישנים בסרט "המצפן הזהוב" האמיתי
אז למי שיש רעיונות או רוצה להשתתף בדרך כלשהי - ספרו לנו כאן!

גם אתה?

גם אני עובד על משהו, למען האמת. אולי אצטרף במידה והפרויקט שלי לא יזוז מי-יודע-מה. יש לי כשרון לא רע למשחק קומי (שאל את מי שצפה בקטעים ההומוריסטיים/סטאנד-אפ שאני עושה מדי פעם...).

האבק

New member
גם אני? רק אני! ../images/Emo13.gif

אשמח אם תשתתף! רועי גם גר ליד באר שבע אז תוכלו להגיע ביחד

האבק

New member
איפה ומתי שתרצי ../images/Emo13.gif

סתם, אנחנו ננסה למצוא מקום וזמן שנוחים לכולם, וגם לצילום. ברגע שנסיים עם התסריט נפיץ אותו בין האנשים שירצו.

Fairywitch

New member
בחדר שלי, מחרתיים../images/Emo3.gif

בכל אופן- אם אוכל מבחינת עומס לימודים ועבודה- אני אשמח

האבק

New member
עדכון: יש התקדמות עם הסרט

יש לנו תסריטאי מצויין ואתמול נפגשנו וחשבנו על כמה רעיונות, ויש לנו לא מעט! ברגע שנסיים עם התסריט ותהיה פגישת צוות ראשונה (כל מי שהוא לא רק שחקן, אלא גם במאי/ מפיק/ סתם רוצה להיות שם) נודיע כאן על "אודישנים" (כל מי שבא מתקבל, כולם משחקים את ליירה בתורות
)

Inbal dot com

New member
אני צלמת דיי טובה.../images/Emo168.gif

הייתי בקורס של צילום סרט קצר בירושלים. הסרט אמנם יצא מעפן בגלל שהעורך הוריד מלא קטעים חשובים, אבל אני למדתי לצלם במצלמה הביתית ממש טוב=].

yael ziv

New member
אבל למה לצלם במצלמה ביתית

אם אני יכולה להשיג ציוד מהבית ספר..?

האבק

New member
את יכולה להשיג ציוד מהבית ספר בטוח?

ותוכלי להביא את הציוד למרכז? כי קצת נתקשה להביא את כל הקאסט והצוות לכפר ורדים

האבק

New member
הופה! ../images/Emo13.gif

יש לנו עסק עם שחקנית עסוקה
איפה את משחקת יקירתי?

yael ziv

New member
איך את תפוסה

אם עוד אין לנו תאריכים?
בכל מקרה- נשמח אם תוכלי לשחק!

האבק

New member
היא לא יודעת מה היא מפסידה!

זו הזדמנות של פעם בחיים לשחק בסרט הוליוודי אמיתי עם כוכבים כמו בראד פיט (הלורד עזריאל) ואנג'לינה ג'ולי (הגברת קולטר) עם תקציב של כמעט 53 שקלים! אפקטים מיוחדים, תפאורות מדהימות...! אבל אם היא תפוסה, אז אין מה לעשות.

למעלה