יש כבר תאריך ידוע על

birgerking

New member
יש כבר תאריך ידוע על

הוצאת הדיסק החדש ? מישהו יודע איך יקראו לו? או מתי יתחיל סיבוב ההופעות ולאן?

vegetable man

New member
לא, לא, ושוב לא, אבל מה שכן

רדיוהד מוציאה בימים אלה את הדיוידי "The Astoria London Live" - הוצאה מחודשת של הופעה מ-27.5.94. הטראקליסט בדיוידי כולל את:
You, Bones, Ripcord, Black Star, Creep, The Bends, My Iron Lung, Prove Yourself, Maquiladora, Vegetable, Fake Platsic Trees, Just, Stop Whispering, Anyone Can Play Guitar, Pop Is Dead, Blow Out'.​
כשאדע פרטים חדשים על האלבום החדש, אעלה אותם פה.

vegetable man

New member
סביר להניח

שזה יהיה אולי בחנויות הגדולות יותר, אבל גם זה רק לפחות עוד שבועיים לדעתי. הכי פשוט להזמין דרך האינטרנט, מסתבר שזה לא תמיד כזה יקר...

vegetable man

New member
זה יצא אז ב-94' בוידאו

לטובת מי שלא יודע. זה יוצא לראשונה ב-DVD כעת. אני מאמין שזה יהיה בארץ בתחילת דצמבר. אגב, זו הופעה חיה ראשונה שרדיוהד מוציאים ב-DVD (בלי להתייחס לקליפים שהוציאו בעבר...). נשמע שווה.

פוֹלי

New member
יש לי את הקלטת המקורית של אסטוריה

לא רוצה לבאס יותר מדי, אבל זה לא הרכש הכי היסטרי שיש. סה"כ זו תקופה מאוד ישנה ושירים די ישנים בתקופת ה pre-ok computer. זה יותר לאספנים אדוקים נראה לי מאשר למישהו שאוהב את הסגנון העכשווי שלהם.

vegetable man

New member
לא ביאסת ../images/Emo13.gif

זה דווקא טוב שיש קצת דיעות על העניין לפני שאנשים הולכים לקנות. יש לנו מישהו אחד שאמר שההופעה מדהימה, את אומרת שהיא ממש לא... שכל אחד יחשוב מה כדאי, על סמך אנשים שמכירים. זה באמת תלוי אם אוהבים את השירים ההם, אני אישית מאוד אוהב. אני יודע שיש פה עוד הרבה שמעדיפים את הצליל ההוא יותר.

radiofloyd

New member
יש לי את זה בוידאו וזה דיסק מדהים

הרבה אנרגיה!! והם סוגרים את זה עם BLOW OUT בביצוע מטורף

למעלה