יש כבר תאריך

יש כבר תאריך../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

כי... הגענו לחודש המיועד... מאי, וכולי ציפייה לתחילת העונה החדשה

qt1

New member
היי יעל ../images/Emo24.gif

אני אברר תאריך מחר עם ערוץ 3 ואחזור לכתוב מתי...
שבוע טוב שיהיה.

30.5 ../images/Emo35.gif

חברה שלי אמרה לי שבתאריך הזה מתחילה העונה החדשה.... אבל ... אני לא בטוחה, כי חיפשתי בוואלה ווינאט... ולא מצאתי על זה כלום...

qt1

New member
כל השחקנים הקבועים נשארים העונה?

מי שעונה שישים את הסמל הזה כדי לא להרוס לאחרים בבקשה
אני שמחה שידעתם מתי התוכנית תשודר, מישהו יודע באיזה ימים ושעות? לילה טוב

Carpet Crawler

New member
ובכן,

ה-30 במאי יוצא יום ראשון, ואני די בטוח שזה יהיה בשעה 21:15.
(בעצם זה לא כזה ספוילר כי זה לא קשור לעלילה) רצים כמה פרומואים כולל אחד ארוך עם קטעים קצרים מהעונה החדשה, בהם אפשר לראות את ה"קבועים" יעל אבקסיס, אלון אבוטבול, דרור קרן, מירב גרובר, רומי אבולעפיה ואפילו את שרון אלכסנדר שהצטרף בעונה הקודמת. את קובי שטמברג (דורון) לא ראיתי אבל יכול להיות שסתם פספסתי, מה גם שלא נראה לי שימחקו את דורון ככה סתם. ובמשפט הבא אולי באמת יש קצת מן הספוילר אז כמה שורות מתות למתלבטים אם להמשיך לקרוא:
זהירות, ספוילר פוטנציאלי
מי שכן ראיתי בפרומואים זה... איתן. לפי סוף העונה הקודמת הוא די סיים את תפקידו בסדרה. אז כנראה שלא.

qt1

New member
../images/Emo58.gif Carpet Crawler היום ראיתי

בפעם הראשונה את הפרומו אלה מה זה יפה? ואיך רפי אומר לה שהיא זונה, דניאלה טורקת לאלה את הטלפון... נראה לי שהולכת להיות עונה משהו בן-.... לא יודעת עם יש כאן ספוילר
, אבל למי שלא ראה את הפרומו זה עלול לקלקל... ראיתם את הפרומו? יש לכם מה להגיד?

Carpet Crawler

New member
../images/Emo58.gif(בערך)

את הפרומו הספציפי הזה גם אני ראיתי בפעם הראשונה היום. כאמור זו סדרה של פרומואים. יש גם אחד עם יואל ושירה (ואדי/שרון אלכסנדר) ואחד עם דניאלה ואיתן. ואולי יש עוד שלא ראיתי. ואולי לא. כמו כן יש גם איזה ספיישלון בן כמה דקות שרץ לפני תחילת תכניות אקראיות בערוץ 3 (בסגנון מה שעשו עם כמה מסרטי "ראשון בדרמה" השנה), אבל בזה יש בעיקר מילות סיכום של השחקנים והיוצרים בליווי תמונות וקולות מן העבר. דווקא מעניין. ועדיין לא ראיתי את דורון
ו"אם" זה ב-א'
וזהו.

qt1

New member
../images/Emo58.gif(גם בערך)

ראיתי את יעל אבקסיס מתארת רגשות , אולי גם אתה ראית את זה , ואת דורון גם אני לא ראיתי , מה שכן לא ראיתי את רפי כועס כל-כך כמו שראיתי בפרומואים...אבל יעל מסבירה יפה את מה שאלה חווה. לא שזה מנחם מה שקורה שם , אני אגב לא ראיתי את שירה ויואל , אני מקווה לראות כמה שיותר...
החודש בסמיכות לעליית הסידרה יגיע בעזרת בקשתי להנהלה, אורח מהסידרה אלינו לפורום=משום מה אני מתה שזה יהיה אלון אבוטבול... על כל פנים אני אעדכן ברגע שאקבל תשובה ותהיה הודעה גורפת בכל תפוז אז יהיה סבבה.

האגס 1

New member
../images/Emo58.gif צריך לקוות

שבעונה הזו אלה סוף סוף תזכה ליחס הראוי לה (כפי שמסתמן מהפרומו שהזכרת) כי בעונות הקודמות היא הוצגה יותר מדי טוב ביחס למה שהיא כפי שמסתמן אם מסתכלים היטב על הסדרה.

qt1

New member
../images/Emo58.gif

איזה עצבני אלון בפרומו ואיך הוא אמר לה "את תשלמי על זה ביוקר" נשמע רע!

|ספילר|

אני דווקא ראיתי היום פרומו והעונה נראית מבטיחה
ראיתי בפרומו
..... ששרון אלכסנדר <איך קוראים לו ?!?> מציע לשירה נישואין.... ואת יואל עם דנה ברגר.... אני כבר מתה שהעונה תתחיל

qt1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

רגע אבל היא דוסית בסידרה לא? יווווווווווו חשבתי שהוא ישאר לבד הרבה זמן יואל , איזה קטע... ושרון ככה מציע לשירה? מעניין אם היא הסכימה , את הקטעים האלה לא ראיתי כל הזמן אני רואה את יעל אומרת על אלה כל מיני דברים ואת אלון אומר לה "את הזונה ואת תשלמי על זה ביוקר" חג שמח

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה אז בפרומו הראו שהיא מסכימה להתחתן איתו.... ואחריו
רואים את יואל והיא על ספה... והוא רוצה לשכב איתה והיא אומרת לו שהיא כבר תפוסה.

qt1

New member
את רצינית?../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

היה לי נדמה שאני שומעת משהו כזה ברקע אבל לא האמנתי והייתי עם הגב לטלוויזיה , יוווווווווווווווו איזה קטע מדהים! איך שגלגל מסתובב לו , וואלה

האגס 1

New member
../images/Emo58.gif אל תתלהבו יותר מדי

כי הפרומואים מראים לנו רפליקות קצרצרות ואולי חלקיות, שייתכן שהן מוציאות את עצמן מהקשר שונה לגמרי של תסריט שלם. אולי יואל סתם זורק הערה שולית כמו "היית שוכבת איתי עכשיו", אבל אולי לא לע זה בכלל הסצינה, ואולי אם נראה הכל לא נחשוב שזה מה שהוא רוצה.

Carpet Crawler

New member
../images/Emo58.gifנכון,

גם אני שמעתי "היית שוכבת איתי עכשיו?", ולא בטון רציני במיוחד i might add.

האגס 1

New member
../images/Emo58.gif הדוסית

אמורה להיות (למיטב זכרוני) אורנה פיטוסי, והיא בכלל אמורה להיות משודכת לרפי.

מירב...

ראיתי עכשיו שוב את הפרומו.... ומירב נראית שם מצויין
נראה לי היא צבעה את השיער למשהו יותר כהה... והיא פשוט נראית נפלא... חחחח....
<זה היה 60 שניות טיפוסיות.... של בת
...חחח... סתם, סתם.>

למעלה