יש כדור רגל ואני מול המסך
ג גיא מנשרוב New member 31/7/03 #6 מי ישן בכלל שרפת מחסן בגני אביב חילוץ לכוד מדירה ברמלה תאונת דרכים בצומת לטרון לאחר כל זה מי יכול לישון ? רק אתה
מי ישן בכלל שרפת מחסן בגני אביב חילוץ לכוד מדירה ברמלה תאונת דרכים בצומת לטרון לאחר כל זה מי יכול לישון ? רק אתה
Z zivsb New member 31/7/03 #7 זה הכל../images/Emo35.gif לילה שקט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
K kees New member 31/7/03 #3 לא מצליח לשנות את השם גיא ניסתי לא זז הרורס. רענן ועוד רענן ונדא. ד.א רבי שמעון ערב טוב מתי אצלך ל ו ו . יום שישי בערב נדמה לי..? גיא על הארוח בתחנה של ה ים. וכמובן על ה . ובכלל ערב טוב.
לא מצליח לשנות את השם גיא ניסתי לא זז הרורס. רענן ועוד רענן ונדא. ד.א רבי שמעון ערב טוב מתי אצלך ל ו ו . יום שישי בערב נדמה לי..? גיא על הארוח בתחנה של ה ים. וכמובן על ה . ובכלל ערב טוב.
Z zivsb New member 31/7/03 #9 ../images/Emo49.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifיפה גבר עם שם kees מה עוד לא ילדת
ג גיא מנשרוב New member 31/7/03 #10 תנסה לפי הסדר בהקספלורר גש לכלים תבחר למטה באפשרויות אינטרנט תלחץ על מחיקת קיבצי קוקיס אחר כך תלחץ על מחיקת קבצים יפתח לך חלון תסמן וי ואישור לבסוף נקה היסטוריה . ובהצלחה
תנסה לפי הסדר בהקספלורר גש לכלים תבחר למטה באפשרויות אינטרנט תלחץ על מחיקת קיבצי קוקיס אחר כך תלחץ על מחיקת קבצים יפתח לך חלון תסמן וי ואישור לבסוף נקה היסטוריה . ובהצלחה