או שפשוט מאות גולשים כפי שאני רואה פה יתחילו לפנות לפלטפורמות אחרות כמו שאני מתכוונת לעשות?
D DOCTOR W H O Member מנהל 17/10/20 #1 או שפשוט מאות גולשים כפי שאני רואה פה יתחילו לפנות לפלטפורמות אחרות כמו שאני מתכוונת לעשות?
ה הטכנאי קרמר Active member 17/10/20 #2 אין להם פירסומות . מיזה הם מיתפרנסים . לפי דעתי בקצב כזה יסגרו את כול הבלגן שעשו
M motior Member 18/10/20 #3 גם אם יפתחו פה אופציה לבלוגים - האם זה בטוח לפתוח פה בלוג? מי ערב שבעוד שנתיים או חודשיים לא יהיו בעיות עם הבלוגים והם ייעלמו שוב?
גם אם יפתחו פה אופציה לבלוגים - האם זה בטוח לפתוח פה בלוג? מי ערב שבעוד שנתיים או חודשיים לא יהיו בעיות עם הבלוגים והם ייעלמו שוב?
ה הטכנאי קרמר Active member 18/10/20 #4 את רוצה ערבות ? על מה ? כמה השקעת כסף שאת רוצה ערבות שיוחזר הכסף . את לא מגזימה בבקשות שלך . הא?
M motior Member 18/10/20 #5 אני אף פעם לא מגזימה כי אני גבר. ואני לא מבקש ערבות - מה שניסיתי לומר הוא שאני לא מבין איך מישהו שהיה לו בלוג בתפוז והבלוג אבד יסכים לפתוח שוב בלוג בתפוז
אני אף פעם לא מגזימה כי אני גבר. ואני לא מבקש ערבות - מה שניסיתי לומר הוא שאני לא מבין איך מישהו שהיה לו בלוג בתפוז והבלוג אבד יסכים לפתוח שוב בלוג בתפוז
ה הטכנאי קרמר Active member 18/10/20 #6 אז לא . צרות של אחרים מה לעשות ? . זה מה שמדאיג אותך בימים תרופים של היום . מה יעשו האחרים