יש כותרות של רשומות שכתוב לא להיכנס

avocumber

New member
יש כותרות של רשומות שכתוב לא להיכנס

או משהו בסגנון. יש כותרות שכתוב להיכנס, יפה, מדהים וכו'. והשאלה שלי היא: האם לאחד משני אלה יש סיכוי גדול יותר לגרום לכם להיכנס לרשומה? ועוד שאלה, אם אני כבר כאן, שאלת סיטואציה: הייתם בבלוג שלא הכרתם קודם. הגבתם לרשומה. ואז אותו הבלוגר בא אליכם לבלוג ומגיב על אחת הרשומות שלכם משהו בנוסח "תודה על תגובתך המלבבת, בואי גם לאתר שלי, זו כתובתו: ..." בלי להגיד מילה על הרשומה שהוא הגיב לה. מה הייתם מרגישים/חושבים/אומרים/עושים?

Tali1912

New member
שונאת כותרות כאלה

אין סיכוי שאקליק על רשומה שהכותרת שלה היא ככה

Tali1912

New member
אני אוהבת להגיע

לבלוגים בכוחות עצמי, בלי יד מכוונת.

אני לא מתייחסת

לאלו עם הכותרות: כנסו, אל תכנסו, ובמיוחד לאלו עם המשיכת אותיות כמו מדהיםםם!!!111, אני לא אתקרב. היה לי מגיב באחת הרשומות שרשם לי שהיה מאוד מעניין והוא יכול לנתח אותי על פי הכתוב, ואם אני מעוניינת שאני אכנס לבלוג שלו ואשאיר לו שם הודעה. למותר לציין, זה מישהו שאף פעם לא הגיב אצלי. ברור שלא. תגובות כאלו משעשעות אותי, לא יותר. אני לא עושה עם זה שום דבר מיוחד, אבל בטח שלא נכנסת לבלוגים כפי שהתבקשתי. אני אפילו לא מבינה למה זה טוב, חוץ מלנפח באופן מלאכותי את הסטטיסטיקות ואת התגובות.

ע ל ו מ ה

New member
מניחה שכותרות כאלה לא מועילות...

כיוון שרובינו ככולנו מכירים את הטריק, ויודעים שאין בהמלצה/בקשה/שידול האלה יותר מדי (וגם לא בכאילו איסור כניסה), אז ראוי שלא ישפיעו עלינו. כמו שכתבה טליה, לפעמים הכותרות מרגיזות אותנו עד כדי דווקא, אז יוצא שבעל הכותרת מפסיד. אבל אולי יש גם מספיק אנשים שדווקא כן משתכנעים, ולכן סביר שלא יהיו פחות כניסות. מה שכן, יש כאלה (ואני בינהם) שממליצים על עצמם ברשימת ה-
רק כשיש להם רשומה שהם באמת מאמינים שראויה להמלצה. משמע שיש משמעות להמלצה עצמית - אם לא משדלים על כל רשומה, אז לגיטימי שמשדלים על רשומה שנראית לנו מוצלחת במיוחד או מושקעת במיוחד. לגבי הבלוגר המזמין אותי לאתר שלו... אני מסכימה שזה לא הכי נחמד, אבל מצד שני מאד יתכן שיש מישהו שכותב על משהו שמעניין אותי אבל מה שאני כותבת לא מעניין אותו. הוא הרי לא פנה אלי סתם, הוא פנה אחרי שגילה שאני מתעניינת בכתביו, והוא ממליץ לי על משהו שכנראה יעניין אותי לפי דפוסי הקריאה הקודמים שלי (הבלוג שלו). לא נראה לי שהוא מחוייב להתעניין במה שאני כתבתי. נכון שמן הראוי שיקרא את הרשומה אם כבר בא לבקר בבלוג שלי - ייתכן שיש לנו תחומי עניין משותפים והרשומה שלי תעניין אותו. אבל אם לא, אז זה לא בלתי לגיטימי. אנחנו לא בעולם סימטרי לחלוטין. הרבה כותבים מעניינים עשויים להיות עסוקים מכדי לקרוא את כל קוראיהם, וייתכן שהכותבים האלה הם בכל זאת בני אדם צמאי צומי... כמובן שהיה יותר יפה מצידו לו היה פשוט כותב לי מסר, ולא מגיב על רשומה בלי לקרוא אותה ומנצל בכך את מרחב הפרסום גם לקוראי האחרים. בכל מקרה, אפנה לאתר שלי לפי מידת העניין שמצאתי בבלוג שלו, לו לפי התנהגותו.

ע ל ו מ ה

New member
אגב, כותרות שכן מועילות הן

"זקוק לעזרה"... כמובן, כל עוד לא עושים בהן שימוש ציני נרחב מדי, שאז הן הופכות ל"זאב זאב"

../images/Emo45.gif אמרת הכל

בנוגע לעניין של מגיבים עם כתובת הבלוג שלהם - אני בד''כ לא מתייחס, אלא אם זה כמו שאמרת - בלוג בתחומים עליהם אני כותב, אז זה כן מעניין. אבל למרות זאת, זה קצת מציק שהוא עושה את זה על גבי התגובות בבלוג ולא במסר.

b love

New member
מה בכלל הרעיון בזה..

הרי ממילא בעצם העובדה שהוא מגיב, אנחנו יכולים להיכנס לבלוג דרך הקישור.. זה טיפשי

ע ל ו מ ה

New member
אמרו שהוא מפרסם אתר, נוסף על הבלוג

ומלבד זאת הוא כנראה לא הגיב בכלל על הרשומה. בתגובה שלו היה מידע שמזכיר לנו שקראנו אותו והגבנו (מעניין אותנו, לא סתם מגיב), ונותן לנו כתובת נוספת (מחוץ לתפוז).

דם דם

New member
לפי הסדר

אז ככה כותרות כאלה כמו "תיכנסו בהמוניכם" או "אל תכנסו אין כאן כלום" וכול מיני כאלה. הם לא ממש מועילות עד היום הם הוכיחו את עצמם כעקרות וחסרות תועלת,אישית זה תלוי באותו רגע במצב רוח שלי ובשעמום שלי אם אני אכנס או לא,אבל בעיקרון כורתות כאלה נכשלו בניסיונם וזה דיי מוכח ותגובות כמו "בוא אלי לאתר/בלוג" אוחחחחחח זה מרגיז,אישית אני מוחק תגובה כזאת,מה שכן מתוך סקרנות וגם כי הקישור נמצאה בהודעה,אז אני נכנס אבל בהחלט לא מגיב. לא פעם אני נתקל בכאלה תגובות אצל אחרים וזה דיי מרגיז, כמו פרסומת קופצת שכזאת.

reedgreenwhait

New member
לא כל כך אכפת לי מהכותרות,

כשלא מדובר בפוסטים שלי. הייתי חושבת שזו חוצפה ואולי ממליצה לו להפסיק לעשות זאת...

avocumber

New member
איזה נחמד, קודם אני כתבתי לך

ועכשיו את כותבת לי... זה מקרי, נכון?

TheWhiteTigris

New member
בד"כ

כותרות כאלה אומרות לא לצפות כלום מהפוסט. אז אני לא נכנס מלכתחילה. ובקשר למה שרשמת למטה - אני מתעלם מאדם כזה, לא אחזור אליו.

למעלה