יש כיוון איך החורף 2021 יראה? שחון/גשום. אני יודע שהטווח מאוד רחוק,אבל זה מאוד מסקרן אותי.
א אביתר121 New member 14/6/20 #1 יש כיוון איך החורף 2021 יראה? שחון/גשום. אני יודע שהטווח מאוד רחוק,אבל זה מאוד מסקרן אותי.
R refael2222 New member 14/6/20 #2 קח https://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/CFSv2/htmls/euPrece3Mon.html   פעם עובד ופעם לא
R refael2222 New member 14/6/20 #3 אגב קיץ שעבר היה נדמה שהאפיק הפרסי לעולם לא יעזוב החום והלחות במישור החוף המשיכו גם אוקטובר
א אביתר121 New member 14/6/20 #4 בדרך אגב חזאי בכיר בלונדון אומר שיהיה חורף NAO . אין לי מושג מה זה אמר על ישראל.
Q quant1 New member 14/6/20 #6 לא. אף אחד לא יודע. מי שחושב שהוא יודע - טועה יש מגמות רב שנתיות ידועות: הולך ומתחמם ולכן הסיכוי לשלג יורד, והסיכוי להווצרות צקלון סובטרופי בסתיו עולה. אבל אף אחד, גם לא המומחים הגדולים בעולם, לא יכול להגיד הרבה מעבר לזה.
לא. אף אחד לא יודע. מי שחושב שהוא יודע - טועה יש מגמות רב שנתיות ידועות: הולך ומתחמם ולכן הסיכוי לשלג יורד, והסיכוי להווצרות צקלון סובטרופי בסתיו עולה. אבל אף אחד, גם לא המומחים הגדולים בעולם, לא יכול להגיד הרבה מעבר לזה.