יש כלים בכיור.טריגר

יש כלים בכיור.טריגר ../images/Emo7.gif

הבן שלי מתלונן שאני לא רוחצת כליים הא לא מבין שאיין לי כח נפשי לעשות כלום לא אתמול ולא היון. לפני שנתיי היה לי חבר אהוב כבר חצי שנה אנו לא ביחד בזמן הזה יש קצת התקרבות. היום יש אזכרה לאח שלו בן 18 שנהרג ואני לא שם כח המפחה שלו והוא לא רוצים מן הסתם שאני יהיה שם אחרת היו אומרים לי אני יבוא לא חשוב שלחתי פרחים. גם מה שקה באמריקה עשה לי רע מאד. והוא בן ה22 הפריע לו שיש כלים בכיור וצועק שאני עצלנית ממש לא איכפת לי שירחוץ אם מפריע לוץ. בעצם הוא יכול לעבור לגור אם אבא שלו כל דבר שאני עושבה פריע לו הוא חושב שהוא כאילו בעלי ומתנהג ממש לא יפה נמאס לי מהכל

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מור יקרה

מקווה שתמצאי לך מקורות של התחזקות, דברים חיוביים שמזכירים לך שאת אדם יקר שמגיע לו להיות נאהב, שיתייחסו אליו בכבוד.

למה אסור לי להיות שם? ../images/Emo7.gif טריגר.

נכון שהכרתי אותו הוא היה נשוי ללא ילדים הוא אמר לי שיש להם חיי נשואיים פתוחיים . הינו ביחד הוא התגרש לא בגללי כי היה לו רע שאח שלו נהרג לפני שנה אני היתיי איתו אני תמכתי בו ואפילו אישתו אמרה לי תודה שאת מחזקת אותו ודרכך הוא מחזק את כל המשפחה לאחר החגים הם נפרדו והתגרשו בהסכמה. מה למה הוא לא חושב שהיום כואב לי ואני צריכהלהיות שם שוב לוותר על מה שאני רוצה וחשה שאני חייבת לעשות. אבל כמובן כולם שם בעמק מאשמיים אותי בגירושיים שלו וזה לא נכון כי היה לה חבר והיא גן נסע כל הזמן לתא לפגוש את החבר מעבר לזה היא היתה מסוממת רוב הזמן כמובן רק שהיית בבית והם נפרדו. למה היא שם היא כבר לא אישתו ולמה אני לא. זה לא צודק גם לי כואב את מותו של הבחור החמוד הזה שהכרתי אותו. למה אני לא רצויה שם למה כולם שם בקיבןץ חושבים שאני את יודעת מה מילה לא מכובדת והלוא אני אישה טובה ומכובדת והים אני חשה מושפלת בזויה מאוסה . מה עשיתי שמענשעים אותי והוא כלום לא אומר מילה. כמובן שלא אמרתי לו כלום מה אני חשה אם כל המצב הזה אבל מספיק עצב יש למשפחה שלו שאני פתאום יופיע שם ויהיה בלגן אז אני פה בוכה בבית והוא לא אומר כלום והוא יודע עד כמה זה מכאיב לי לא בגלל שאמרתי לו אלה בגלל שהוא מכיר אותי ויודע עד כמה אני רגישה. אפילו לא התקשר וחברות אומרות לי שאני אנוכית למה אני אנוכית. שנה שעברה הוא התקשר 30 פעם ביום ובלילה אמרתי לחברות שלי אני לא אינוכית פשוט הוא לא מכבד אותי יותר הן אומרות שזה לא נכון שאני כמו קרציה על הצוואר שלו וזה לא נכון עובדה אני בבית עובדה לא אמרתי לו כלום עצוב לי. כדור אחד ולישון קצת להפסיק לבכות. איין מוצא

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יש מצבים

שבהם הלשונות הרעות קובעות את מה שיהיה. את נקלעת למצב כזה, שבו אנשים החליטו מי את, איזה מין אדם את ואיך לנהוג בך. הוא נכנע לתכתיבים או שסתם מיצה את הקשר. כמובן שזה לא טבעי, לכן זה כואב לך. לא מזמן היית מעורבת בחייו, בצורה כל כך אינטנסיבית והנה את מנודה, אחת שלא רוצים אותה מופיעה בשום דרך, אפילו לא לנחם, להשתתף בצערם. לא, זה לא מגיע לך מור.ומי שמסוגל להעמיד אותך במצב כזה, לא ראוי לך.

מתאבלים לבד ../images/Emo7.gif טריגר

מן הסתם הוא מיצא את הקשר. אולם רק בשבוע שעבר הוא ואני דברנו מה יותר חשוב אהבה או כבוד.. והוא אמר שדבר ראשון לפי דרכי חייו זה כבוד. אז גם כבוד לא נשאר? גם לא תודה על שאני איתו באינרגיות חיוביות שאני שולחת לו גם לו על הזר היפה העגול מלא מלא פרחי שושנת העמקים בצבע לבן ץ הלוא שושנת העמקים זאת אני ולבן זה הוא ואני כך זה היה תמיד וזה לא שאנו לא ממש בקשר כי בעובדה לפני שבוע שלושה ימים אחרי שהוא עבר אני היתיי האורחת הראשונה אצלו בבית אני הראשונה שישנתי לידו והווא טרח להביא יין צרפתי משובח שאני אוהבת וטרח לקנות מיץ תפוזים שאני אוהבת הורג אותי הדבל מסרים שלו אני יודעת שאם אני יעלה עכשו למכונית אני יגיע לצפון ועמק האבוב שלנו והוא לא יגיד מילה רעה הוא יגיד שהוא מודע לי מעומק נפשו אבל אני לא יכולה יותא לתת רוצה לקחת רוצה שהוא יבקש ואני יודעת שהוא בדרך לבית ההלוויות מסתכל לצדדים ךלראות אם המכונית שלי שם כי היא שונה אני יודעת אבל למה כי הוא לא יודע לבקש

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
את צודקת

מגיע שלב בחיים, שבו את אומרת - אני רוצה שזה יהיה הדדי. שהצד השני יגלה עניין בקשר, כמו שאני מגלה. אבל בעניין של האזכרה, יכול להיות מצב שבו הוא מרגיש לא נוח לבקש ממך לבוא? סתם מחשבה...

סהר תמיכה ../images/Emo7.gif

זה לא הנקודה. הוא פשוט אף פעם לא ידע לבקש הוא ידע לקחת בכל מקרה תודה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נשמע שכואב לך

הלקיחה הזו. כשאין אפילו את השמחה של הנתינה, כי אם לוקחים ממך, את לא בוחרת לתת...

נותנת את הלב ואת הנשמה ../images/Emo77.gif

למה אני לא נותנת?אולי אני מכבדת מספיר כאב יש להם למשפחה הזאת לא צריכה להוסיף עוד כאבץ בכל מקרה זה בחירה שלי ברור לא להיות שם. בכל מקרה בחרתי לא להיכנס שוב למיטה ולשם שינוי שוב לפנק את עצמי אני הולכת לקנות לי מתנה לחג עכבר חדש למחשב כי הוא דפוק לגמקרי ומדפסת די מספיק אם המצב הרוח הזה לא רצויה לא ראיה מן הסתם גם הוא לא ראיו ולו מצייה כל כך גדולה אם זה דפוסי ההתנהגות שלו אני יודעת לתת כבוד.

תוספת

וכן הלב שלי נשבר כואב לי מאד אבל זה לא יעזור לשבת ולהתבכיין צריך להמשיך הלאה ובהזדמנות יותר נכונה ויותר נכוחה אומר מה יש לי לאותו בחוא אבל לא עכשו אחרי החגיים שמן הסתם יהי קשים גם לי וגם לו

ועוד משהו סהר תמיכה ../images/Emo73.gif

אם עכשו הוא יבקש לא עכשו שהאזכרה תגמר רק אם הוא יתקשר אני עולה למכונית ונוסעת ואל תשכחי זה נסיעה של שעתיים בצפון הארץ רק שיבקש

למעלה