יש כלל האומר ש"אין גוזרים גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה".

מיכי 10

Member
יש כלל האומר ש"אין גוזרים גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה".

אחרי שקיבלתי ממישהי "נזיפה" לא נעימה, וממישהי אחרת בקשה עדינה בשם חברים נוספים, הסרתי את רוע הגזירה! וסיכמתי עם יואלה כמה ואיזה סופגניות היא תביא בשבוע הבא להדלקת הנרות.

אז כולם יכולים לחזור לנשום לרווחה, וגם אתה מוזמן, דורון.

תקציר חלקי מישיבת ההנהלה שנערכה הערב, בנוכחות

שמונה מחברי ההנהלה ועוד שתי אורחות.
האורחות היו יואלה, שהוזמנה במיוחד, כדי לדווח לנו על בירורים שעשתה, ויהודית, שהצטרפה אליה.

* אחרי שיחה ארוכה שלנו עם יואלה, ועם ערן דרך הפלאפון, הוכן מכתב לביכורי העתים, כדי לקדם את העניינים שלנו איתם.

* ערן יתן הרצאה על אספרנטו ביום ראשון בבית ספר בגבעתיים, לפי הזמנת מחנכת של כיתות מחוננים. ג'אן פיירו לימד בעבר בבית ספר זה בהתנדבות, וכיוון שהוא לא יכול כרגע להגיע אליהם, הוא הִפנה אותה אל עמרי. היא מעוניינת לאפשר לתלמידי כיתה ג' ללמוד אספרנטו.
כיוון שלערן יש ילד בכיתה א' באותו בי"ס, הוא התנדב.
עמרי הזמין את הכיתה עם המחנכת וההורים לבוא ל-Zamenhofa Vespero ולהתרשם.

* עד כמה שהבנתי, עניין הקורס לאספרנטו במרכז ספיבק בוטל.
נחשוב על קורס אחר אצלנו אחרי ה-ZV, אם עודד ירצה/יסכים ללמֵד.

* הודעתי לחברי ההנהלה שיש בעיית חיבור בין המקרן שלנו ובים המחשבים הניידים של חברינו הצעירים. קנינו כבר מתאם, שהתקלקל באמצע הרצאה (שלי, דווקא). החלפנו אותו, ובהרצאה של עודד הוא בכלל לא עשה את העבודה.
ננסה מחר, דורון ואני, לברר בחברה שאצלם קנינו את המתאם.ץ ואם זה לא ילך, ניסע לחברה שמייצרת מקרנים כמו שלנו, בתקווה שיוכלו לייעץ לנו.
ביקשתי לברר אם במקרה ששום דבר לא יסתדר, נוכל לקנות מקרן חדש, אם יהיה במחיר סביר.
השאלה שלי נדחתה כלא דחופה (לי היא דחופה ל-ZV...), לאחת הישיבות הבאות, להצבעה.
ננסה להשיג בכל אופן הצעות מחיר, אם כי מקווים שאפשר יהיה לחבר בכל זאת בין המקרן והמחשבים.

* עמרי הודיע שחוברת Israela Esperantisto בת כ-24 עמודים מוכנה להדפסה. הוא מקווה שיוכל לחלק אותה כבר ב-ZV, אך יתכן שזה יהיה מוכן רק שבוע אחרי זה. עכ"פ, הוא רוצה לקחת איתו חוברות לשתי פגישות אספרנטו חשובות בגרמניה, ושם לפרסם ו"לעשות נפשות" ל-IE, על מנת שיֵּרשמו מנויים חדשים.

נפלו לי כמה טעויות בכתיבה. *זו* ההודעה המתוקנת:

שמונה מחברי ההנהלה ועוד שתי אורחות.
האורחות היו יואלה, שהוזמנה במיוחד כדי לדווח לנו על בירורים שעשתה, ויהודית, שהצטרפה אליה.
* אחרי שיחה ארוכה שלנו עם יואלה, ועם ערן דרך הפלאפון, הוכן מכתב לביכורי העתים, כדי לקדם את העניינים שלנו איתם.
* ערן יתן הרצאה על אספרנטו ביום ראשון בבית ספר בגבעתיים, לפי הזמנת מחנכת של כיתות מחוננים. ג'אן פיירו לימד בעבר בבית ספר זה בהתנדבות, וכיוון שהוא לא יכול כרגע להגיע אליהם, הוא הִפנה אותה אל עמרי. היא מעוניינת לאפשר לתלמידים מכיתה ג' ללמוד אספרנטו.
כיוון שלערן יש ילד בכיתה א' באותו בי"ס, הוא התנדב.
עמרי הזמין את הכיתה עם המחנכת וההורים לבוא ל-Zamenhofa Vespero ולהתרשם...
* עד כמה שהבנתי, עניין הקורס לאספרנטו במרכז ספיבק בוטל.
נחשוב על קורס אחר אצלנו אחרי ה-ZV, אם עודד ירצה/יסכים ללמֵד.
* הודעתי לחברי ההנהלה שיש בעיית חיבור בין המקרן שלנו ובין המחשבים הניידים של חברינו הצעירים. קנינו כבר מתאם, שהתקלקל באמצע הרצאה (שלי, דווקא). החלפנו אותו, ובהרצאה של עודד הוא בכלל לא עשה את העבודה.
ננסה מחר, דורון ואני, לברר בחברה שאצלם קנינו את המתאם. ואם זה לא ילך, ניסע לחברה שמייצרת מקרנים כמו שלנו, בתקווה שיוכלו לייעץ לנו.
ביקשתי לברר אם במקרה ששום דבר לא יסתדר, נוכל לקנות מקרן חדש, אם יהיה במחיר סביר.
השאלה שלי נדחתה כלא דחופה (לי היא דחופה ל-ZV...), לאחת הישיבות הבאות, להצבעה.
בכל מקרה, ננסה להשיג הצעות מחיר, אם כי מקווים שאפשר יהיה לחבר בכל זאת בין המקרן והמחשבים.
* עמרי הודיע שחוברת Israela Esperantisto בת כ-24 עמודים מוכנה להדפסה. הוא מקווה שיוכל לחלק אותה כבר ב-ZV, אך יתכן שזה יהיה מוכן רק שבוע אחרי זה. עכ"פ, הוא רוצה לקחת איתו חוברות לשתי פגישות אספרנטו חשובות בגרמניה, ושם לפרסם ו"לעשות נפשות" ל-IE, על מנת שיֵּרשמו מנויים חדשים.

*~*~*~*~*~*
שלוש פעמים ניסיתי לתקן, ובכל פעם נכתב שעבר זמן העריכה, מה שלא היה נכון.
באג מארץ הבאגים של תפוז!

מיכי 10

Member
מסתבר שאין אמת בפרסום. בכל הודעה שנשלחת, כתוב:

"ביכולתך לערוך את ההודעה במהלך 15 הדקות הבאות".
אבל אפילו אחרי 2 דקות זה כבר לא ניתן הערב. וגם בכל זמן אחר בתוך 15 הדקות אין אפשרות עריכה. מאכזב מאד.

Namiro

New member
על חיבור המקרן

ההמרה אינה פשוטה - אלה שיטות העברת נתונים שונות. כלומר לא מספיק כבל להעביר בין חיבורים שונים, אלא מכשיר אלקטרוני שימיר בין השיטות השונות.
לערב זמנהוף אביא את המחשב הנייד שלי - יש בו יציאה מתאימה, כלומר הוא יעבוד ללא מתאם. אם יש דברים שברצונכם להראות אז העבירו אלי.

מיכי 10

Member
תודה! אנחנו נצא עוד מעט בכל אופן, לפי התוכנית המקורית.

גם עמרי הציע אמש להשתמש במחשב שלו.
זה נחמד מצד שניכם, אבל אחרי האכזבה שהיתה לי בהרצאה הקודמת שלי, כשבאמצע ההקרנה נוצרו פסים על כל שאר התמונות, אני צריכה ביטחון שהפעם זה יעבוד ללא כל תקלות.
אם לא אדע מראש שהכל באמת יהיה בסדר, אגנוז את ההרצאה, כי ללא התמונות אין בה שום טעם.
ובחודשים האחרונים אני טורחת לצלם ולאסוף תמונות למצגת במקומות שונים.

שא12

New member
לקנות זה יקר! מצאתי באינטרנט חברות שמשכירות מקרנים

מיכי 10

Member
נכון. זה יקר מאד. יותר ממה שחשבתי.

אבל שכירת מקרן אינה נראית לי מעשית בכלל.
אעביר את הנתונים ואת האפשרויות הקיימות שאספנו היום, להחלטת ההנהלה.

למעלה