נפלו לי כמה טעויות בכתיבה. *זו* ההודעה המתוקנת:
שמונה מחברי ההנהלה ועוד שתי אורחות.
האורחות היו יואלה, שהוזמנה במיוחד כדי לדווח לנו על בירורים שעשתה, ויהודית, שהצטרפה אליה.
* אחרי שיחה ארוכה שלנו עם יואלה, ועם ערן דרך הפלאפון, הוכן מכתב לביכורי העתים, כדי לקדם את העניינים שלנו איתם.
* ערן יתן הרצאה על אספרנטו ביום ראשון בבית ספר בגבעתיים, לפי הזמנת מחנכת של כיתות מחוננים. ג'אן פיירו לימד בעבר בבית ספר זה בהתנדבות, וכיוון שהוא לא יכול כרגע להגיע אליהם, הוא הִפנה אותה אל עמרי. היא מעוניינת לאפשר לתלמידים מכיתה ג' ללמוד אספרנטו.
כיוון שלערן יש ילד בכיתה א' באותו בי"ס, הוא התנדב.
עמרי הזמין את הכיתה עם המחנכת וההורים לבוא ל-Zamenhofa Vespero ולהתרשם...
* עד כמה שהבנתי, עניין הקורס לאספרנטו במרכז ספיבק בוטל.
נחשוב על קורס אחר אצלנו אחרי ה-ZV, אם עודד ירצה/יסכים ללמֵד.
* הודעתי לחברי ההנהלה שיש בעיית חיבור בין המקרן שלנו ובין המחשבים הניידים של חברינו הצעירים. קנינו כבר מתאם, שהתקלקל באמצע הרצאה (שלי, דווקא). החלפנו אותו, ובהרצאה של עודד הוא בכלל לא עשה את העבודה.
ננסה מחר, דורון ואני, לברר בחברה שאצלם קנינו את המתאם. ואם זה לא ילך, ניסע לחברה שמייצרת מקרנים כמו שלנו, בתקווה שיוכלו לייעץ לנו.
ביקשתי לברר אם במקרה ששום דבר לא יסתדר, נוכל לקנות מקרן חדש, אם יהיה במחיר סביר.
השאלה שלי נדחתה כלא דחופה (לי היא דחופה ל-ZV...), לאחת הישיבות הבאות, להצבעה.
בכל מקרה, ננסה להשיג הצעות מחיר, אם כי מקווים שאפשר יהיה לחבר בכל זאת בין המקרן והמחשבים.
* עמרי הודיע שחוברת Israela Esperantisto בת כ-24 עמודים מוכנה להדפסה. הוא מקווה שיוכל לחלק אותה כבר ב-ZV, אך יתכן שזה יהיה מוכן רק שבוע אחרי זה. עכ"פ, הוא רוצה לקחת איתו חוברות לשתי פגישות אספרנטו חשובות בגרמניה, ושם לפרסם ו"לעשות נפשות" ל-IE, על מנת שיֵּרשמו מנויים חדשים.
*~*~*~*~*~*
שלוש פעמים ניסיתי לתקן, ובכל פעם נכתב שעבר זמן העריכה, מה שלא היה נכון.
באג מארץ הבאגים של תפוז!