פילוסוף רוחני33
Well-known member
אני, אני, אני, אני ואני. הנה כבר חמש דוגמאות, שלא לדבר על החוכמה שלי. מישהו אמר שחסרה שלמות?
אתה בסדר גמור. שנינו חוטאים בהעצמה אישית מוגזמת, אבל כל זמן שזה ברוח מבודחת זה בסדר.
הא הא...אתה בסדר גמור.
אתה בסדר גמור. שנינו חוטאים בהעצמה אישית מוגזמת, אבל כל זמן שזה ברוח מבודחת זה בסדר.
אנשים שמלאים בעצמם, אסור להם להוביל מערכות רגישות כמו ניהול מדינה. עיין ערך הנאשם, אבי טבח ה-7.10. מקווה שהוא הבא בתור אחרי אייכמן לקבל זריקה.גם אני לא בדיוק הבנתי. זאת התחכמות.
למי אין מגרעות?אסור להשוות אותנו לנאצים. הנאצים עשו לעולם ובעיקר לנו זוועות שלא יתוארו. חשוב וטבעי לאהוב ולהעריך את עצמך, אבל צריך להיזהר משחצנות. אני כמובן מתבדח, אבל יש לי לאחרונה נטייה חזקה להעצמה אישית. למשל אני חושב שאני האדם הכי רוחני בעולם, והוכחתי בחיי שאני מאוד מעניין, מוסרי ורוחני. יש לי גם מגרעות כמו זללנות ועצלנות.
לכולם יש מגרעות ויתרונות, גם לי. אני בעיקר מאוד רוחני ואני גם כותב המון שירים ורעיונות ושר מיוחד.למי אין מגרעות?
אני חושב שאני האיש הכי רוחני בעולם, המשורר הכי פורה בעולם והזמר הכי מורכב בעולם. אני חושב שהוכחתי את זה.לכולם יש מגרעות ויתרונות, גם לי. אני בעיקר מאוד רוחני ואני גם כותב המון שירים ורעיונות ושר מיוחד.
אני מקווה שימות בייסורים, הוא וכל הממשלה הזאת.אני מקווה שהזריקה לא תכאב לו.
מי שמרחם על אכזרים, יתאכזר לרחמנים. גזר דין מוות לכולם.הממשלה הזאת גרועה, אבל שלא ימות ובוודאי לא בייסורים אכזריים. חבל על הבן אדם. אפילו את הנאצים יימח שמם הרגו כמעט בלי יסורים, רק עם השפלה. לכל היותר שיעצרו אותו אם עשה עבירה על החוק או ידיחו אותו אם מעל בתפקידו. ההערה על הזריקה הייתה בדיחה, רוצים להרוג אותו בזריקה ואני מדבר על זה שהזריקה תכאב לו חלילה.
ברוסיה היו תולים את נתניהו המזוהם כבר מזמן ושורפים את הגופה. יימח שמו ושם משפחתו, חלאה מנוול.צריך להיות אנושי ולפעול לפי מידת הדין ולא בהגזמה ובאכזריות. כעם שסבל רדיפות עלינו לשמש מופת לגויים. גזר דין מוות נותנים רק על רצח מכוון כלפי אדם.
מזל שאנחנו לא ברוסיה. אותם טיעונים שטענת פה נגד נתניהו, טען מנוול אחר יגאל עמיר נגד רבין. מי שלא רצח אדם במכוון אינו ראוי לעונש מוות, ואסור להתאכזר גופנית לאנשים ולחיות.ברוסיה היו תולים את נתניהו המזוהם כבר מזמן ושורפים את הגופה. יימח שמו ושם משפחתו, חלאה מנוול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.