יש כמה דברים שלא כל כך מובנים לי...

ozaritali

New member
יש כמה דברים שלא כל כך מובנים לי...

היי חבר'ה,בעיקבות הצפייה בצח'מ אתמול ברצף צצו לי כמה שאלות. 1)הבת של דרו וניל כיביכול... מישהו זוכר שם ביכלל שהילדה היא של מלקלום?? ויש מצב שזה יתגלה מתישהו?? 2)יש מצב שאשלי ילדה כבר בחודשיים שלא ראיתי??? כי יחסית להריון מיתקדם ניראה כאילו שככחו שהיא אמורה להיות בהריון. 3)מה ניל כל כך ניסער מהעובדה שדרו עם מלקלום?? סוף סוף הוא יוכל להיות עם ליב בלי שאף אחד יגיד שהוא בוגד או משהו כזה. הרי ידענו תמיד שליב וניל נועדו להיות יחד יותר מאשר ליב ומלקלום או ניל ודרו. 4)לדעתי הגיעה הזמן באמת שאחרי 800 שנות נישואים לפול וקריקט (כשמה כן היא) יהיה ילד קטן וחמוד שבתקווה יהיה כמו אבא שלו...

רונית1

New member
הכי קטע עם אשלי שכבר לפני איזה

חודשיים ויקטור איבחן שהיא בהריון כי רואים לה בטן ועכשיו לא רק שהבטן לא גדלה אלא בכלל לא רואים בטן. ובעניין דומה דיאן שסיפרה שעשתה כבר מי שפיר עדיין הבטן נשארה שטוחה. מי שפיר אמורים לעשות בחודש רביעי +. אז איך זה שלא רואים אצלה עדיין שהיא בהריון, במיוחד שהיא רזה מאוד. לגבי ניל אני מסכימה אבל נדמה לי שבזמן האחרון הוא התחיל לפנטז על לחזור לדרו.

Dawn12

New member
סוגיית הבטן של אשלי ודיאן

היא בהחלט משהו שחשבתי להעלות כאן כבר מזמן. צח"מ לגמרי מפספסים בקטע הזה, ואצל דיאן זה עוד יחסית עובר כי היא צריכה להיות בחודשים הראשונים של ההריון, אבל אשלי? היא כבר צריכה להיות בחודש שביעי לפחות! בזמן האחרון מישהו דווקא נזכר שם שהאישה בהריון אז שמו לה כרית קטנה אבל אלא אם כן היא הולכת ללדת אפרוח - זה לא אמור להראות ככה. לילי, בתם של דרו וניל, היא לא הבת של מלקולם לפי מה שידוע לנו כרגע... אף פעם לא היתה בדיקת אבהות שקבעה את זה, ורק העובדה שדרו ומלקולם שכבו בסמוך לתקופה שבה היא גילתה שהיא בהריון מעלה את האפשרות הזאת. דרו, מלקולם ואוליביה זוכרים טוב מאוד את הלילה הזה והם טחנו אותו למוות בשיחות בחודשיים האחרונים אם לא שמת לב. האם בשלב מסויים יתגלה שמלקולם הוא כן האבא?
עד היום בארה"ב (ארבע שנים ומשהו קדימה) הסיפור הזה לא נפתח מחדש. מה שכן, מלקולם חזר לסדרה ממש לפני שלושה שבועות בארה"ב ואומרים שיש סיכוי לא רע שהכותבים יחזרו לסיפור הזה פעם נוספת, רק שהפעם באמת יתגלה שניל הוא לא האבא (ניל, כזכור, בכלל לא יודע על הלילה ההוא). לילי כבר בת 16 בארה"ב ולגלות שדוד שלך הוא בעצם אבא שלך בהחלט יבטיח לה חיים מתוסבכים והרבה שעות אצל הפסיכיאטר המקומי.

ozaritali

New member
יכול להיות...

עד כמה שאני זוכרת ויודעת יש מצב. כי אני זוכרת במעורפל שליב עשתה לדרו ולילדה בדיקות שהראו שמלקולם הוא האבא ושדרו ביקשה שהוא לא יגיד כלום לניל. ומאז ככה זה נישאר....

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif מעליי וגם כאן

וטלי - זה לא היה ככה. לא נעשתה שום בדיקת אבהות מעולם. דרוסילה החליטה על דעת עצמה שהתינוקת תהיה של ניל ולא הסכימה לשקול בכלל את האפשרות שלילי היא בתו של מלקולם. היא, מלקולם ואוליביה הסכימו לשכוח את הלילה ההוא ולא לדבר עליו יותר לעולם - בטח ובטח שלא לפני ניל. ואף אחד לא אמר שמלקולם הוא כן האבא שלה - בינתיים עוד לא שודרה עלילה כזאת. השמועות אומרות שבארה"ב הולכים שוב להחזיר את העלילה הזאת (כמו שכתבתי) אבל שמועות על עלילות אפשריות תמיד היו ותמיד יהיו - לא תמיד הן קורות בסופו של דבר.

ozaritali

New member
טוב..

שחר,ציינתי שאני זוכרת במעורפל (אפשר כמעט לשמוע את העצבים שלך בכתיבה) ואם אתה אומר כניראה אתה יודע, אחרי הכל אתה זה שמנהל את הפורום...

Dawn12

New member
אני? עצבני? ../images/Emo6.gif

ציינת שאת זוכרת במעורפל ובסה"כ תיקנתי אותך, ודרך אגב - יש כאן הרבה אנשים שצופים בסדרה יותר שנים ממני וזוכרים יותר דברים ממני (מה גם שזיכרון זה לא הצד החזק שלי) כך שאין שום קשר לניהול הפורום.

b o t t e n

New member
קושייה או שמא כושייה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

ניל לא יודע שמלקולם ודרוסילה היו ביחד

אור2221

New member
אם ג'ק סמית'

התסריטאי הנוכחי של הסדרה ילך לכיוון הזה, זו תהיה בגידה די גדולה בביל בל, שכבר ב95 הכריז על הלילה בין מלקולם לדרו כאחד הרגעים שהוא הצטער שהוא כתב. אור.

המגרה

New member
תשובה

כנראה ששככחו שאשלי צריכה להיות בהריו מתקדם כי יש לה בטן קטנה. אף אחד עדיין לא יודע של מי הבת של דרוסילה,וכנראה זה יתגלה מתישהו. ניל כל כך נסער מהגילוי שדרוסילה שכבה עם מךלקולם כי לדעתי הוא מקנא.

b o t t e n

New member
לא נכון../images/Emo70.gifאצלי ראו רק בסביבות חמישי

ורק בגלל שהתחיל כבר הקייץ, אבל עם מכנסיים בכלל לא ניחשו
חוץ מזה שאתמול היא לבשה מין שימלת כותנת כזאת צהובה. זו אגב בעייה אמריקאית. כשהייתי שם ראיתי נשים בהריון שכל מה שהן לבשו, זה סרבלים ואוהלים זוועתיים, בכלל לא ראיתי גם חנויות כמו מאדרלנד וכו', עם בגדים סקסיים בתוספת בטן

ים כחול

New member
../images/Emo8.gifאם אין הגיון בגילאים של ילדים

אז אין לצפות להגיון בחודשי העוברים .. אל תשכחו שהסדרה הזו מאד קוסמטית אסטטית הכל צריך להיות טיפטופ יפה ומצוחצח .... הנשים יהיו בהריון ("מדומה") עד לשלב הצירים שאז פתאום באורח פלא הבטן תתפח למימדי תאומים ואז יטיסו אותן לבית חולים ומן הסתם בטח ליב גם תיילד אותן חחחח ככה זה בסדרות אז אל תתרגשו ואל תנתחו את המצב חבלז על האנרגיות שלנו ...
תהנו ממה שיש ותמשיכו כרגיל כאילו לא קרה כלום ...
תחשבו כמה פעמים ראיתם נשות סדרה קמו משינה ונראות כמו מליון דולר
האם יש להן מאפרות מתוך שינה ??
האם זהו איפור קבוע מיוחד לשעות לילה ?? ואיך זה שאני קמה פרועה מכוסחת ונבהלת מעצמי במראה והן מושלמות משורטטות כל שערה במקום ?? גיב מי אה ברייק ..... כבר אמרתי .... הכל קוסמטי

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gif

מה את לא יודעת שככה הן קמות משינה בגלל המצעים
כשתשני את על מצעים ממשי, גם את לא תזוזי הרבה בלילה, שלא יתקמטו, ואז תקומי, מגוהצת
חוץ מזה , זה שאת קמה פרועה בבוקר, אומר שבטח כייפת בלילה
בוקר טוב וגשום
יקירתי הנה
חם ממני

ים כחול

New member
../images/Emo25.gifחמודות../images/Emo23.gif

בוטן איך קלעת למטרה
- אני אכן מתפרעת בלילות (עם החתול) וקראת את מחשבותי בקשר לשוקו - אני מכורה לזה

למעלה