יש כמה דברים שרציתי לשאול...

barby1986

New member
יש כמה דברים שרציתי לשאול...

קודם כל קראתי את כל המאמרים עליכם בפורום ואני בטוחה שפחות או יותר הבנתי מה משמעות הדבר להיות א-מיני. ולכן התעוררו לי כמה שאלות בנושא... מראש אין לי כל כוונה לפגוע, פשוט אני התחלתי להתעניין בנושא. כפי שהבנתי טוב לכם עם מה שאתם, אתם לא זקוקים לסקס, לא נשכים אליו ולא רוצים אותו... אבל האם יש לך תחושת החמצה?? האם אתם באמת 100% שלמים שאתם לא תכלו אף פעם להנות ממשהו שרוב האוכלוסיה כן אוהבת ונהנת?? ואם הייתה האפשרות בעזרת ריפוי כלשהו להחזיר לכם את התשוקה, האם הייתם הולכים לאותו סוג ריפוי למרות שכיף וטוב לכם גם ככה?

אין לי תחושת החמצה

בדיוק כמו שאמרת, טוב לי עם מה שאני. האם לסטרייט יש בהכרח תחושת החמצה כי הוא לא נהנה או לא ניסה לשכב עם בני מינו? לא כל כך, כי יש לנו תחושה כלשהי של מה נאהב ומה לא. אם מישהו לא אוהב מוזיקה קלאסית, האם יש לו תחושת החמצה? הלא חלק ניכר מהאוכלוסיה הולך לקונצרטים ושומע מוזיקה קלאסית, כולם מכירים את באך ובטהובן, אבל אותו אדם לא אוהב ולא מרגיש החמצה, במקום זה הוא מאזין למוזיקה אחרת שהוא אוהב. מה שאת מעלה היה קונפליקט אצלי במשך כמה זמן, עד שהגעתי למסקנה שמה שיפתור לי את תחושת אי הנוחות הוא לקבל את מי שאני, ולא לתהות כך בקשר להחמצות. לא יודעת אם הייתי הולכת לריפוי כזה, לא חושבת שהייתי הולכת. טוב לי ככה, וריפוי הוא תהליך קשה ומדכא שבסופו אשאר עם בעיות שונות בחיים. התרגלתי כבר לחיים שלי, למה להחליף?

dnielc

New member
להיפך

אני רואה בסקס דבר הרסני ולא טבעי. תחשבו כמה העולם היה יפה בלי משיכה מינית...

JpnEcho

New member
מה שכתבת בדיוק מזכיר לי ציטוט

מהספר "העין הכי כחולה" של טוני מוריסון - Along with the idea of romantic love, she was introduced to another- physical beauty. Probably the most destructive ideas in the history of human thought. Both originated in envy, thrived in insecurity, and ended in disillusion ... הרסני זו מילה מדויקת.

יש היום טיפולים למיניות - סארוגייט

לא מזמן הפנו אותי לכתבה בנושא, אפשר לעשות חיפוש בגוגל ומוצאים הרבה מידע בנושא. הטיפולים יקרים אבל קיימים. המצב היחידי שאני יכול לחשוב עליו שאפנה לטיפול כזה זה רק אם תהיה לי בת זוג מינית שתרצה יחסי מין ובשבילה אסכים לנסות ולהשתנות. חוץ מזה לא מפריע לי להיות כפי שאני, אני לא מרגיש שאני מפסיד שום דבר. קישור מצורף

avi1283

New member
הערה קטנה

לפי מה שהבנתי הטיפולים האלה מיועדים לעזור לכאלה שיש להם משיכה אבל הם ביישנים או שיש להם חרדת ביצוע. וזה לא מתיימר לעזור לכאלה שאין להם משיכה מינית.

yahoo2006

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק. למרות שהמטפלים לא יהססו להבטיח לכם ניסים ונפלאות תמורת עשרות אלפי שקלים, צריך לזכור שכל העסק הזה מפוקפק ביותר.

למעלה