יש כמה שאלות בקשר לשירים...

רונוש3

New member
יש כמה שאלות בקשר לשירים...

על מה בסקט קייס מדבר? מישהו יודע??.. (כן זה מעניין אותי חח) וגם רציתי לדעת איפה אני יכולה לקנות כל מיני דברים של גרין דיי חוץ מתומר באזור ת"א מרכז.. אממ זהו תודה!

אע אני אשמח לענות

נדמה לי(אני מדגישה את הנדמה לי) שבסקט קייס מדבר על מצב של חרדה ומצב שבו לא יודעים מה לעשות. כשהיה צעיר בילי ג'ו סבל מחרדות. בקשר לדברים של גרין דיי: לפעמים פה ושם מופיעות חולצות של גרין דיי בכל מיני חנויות רק צריך לחפש (ואני מצאתי:) אני לא יודעת לגבי עוד חנויות חוץ מתומר כי משם מגיע רוב הגרין דיי סטאף שיש ברשותי... אני בטוחה שתוכלי לקנות גם דרך האינטרנט אם בא לך:) שמחתי לעזור

לגבי באסקט קייס כבר ענו לך

אז אני אענה על השאלה השניה. אני יודעת שבאוקסג'ון (בהנחה שכתבתי את זה נכון) יש חולצות נחמדות שכתוב עליהן green day

חובבי ציון

יש פיצה בשם פיצה ניו יורק במרכז המדרחוב (הגנה) וזה פיצה פינתית, אז את עוברת דרך הפיצה ונכנסת לחובבי ציון, ואוקסיג'ן היא חנות גדולה יחסית אז לא תפספסי אותה...

GREEN GAY GIRL

New member
אהההה

אה טנקס! זאת לא חנות בגדים?!? <אה ואם לא אז מה יש שם על גרין דיי בידוק?!>

GREEN GAY GIRL

New member
אה

אה יש עוד חנות אבל לא תמיד יש שם של גרין דיי אבל לא משנה זה בקניון ליד עירית פ"ת

Outwit bass

New member
הופעה של Outwit ו"איפה ג'וש ?"

הופעה בת זונה של Outwit עם "איפה ג'וש ?" ההופעה תיהיה במועדון "הפטיפון"(יצחק שדה 32 , תל אביב) בתאריך 20.5.05 (יוצא יום שישי) ותתחיל בשעה 22:00 כניסה תעלה 30 ג'ובות ! תבואו יהיה לפנים !! לפרטים נוספים : ליאור - 0545480577 נדב - 0524323062 אתרים של הלהקות : Outwit - www.purevolume.com/outwit "איפה ג'וש ?" - www.josh.up.co.il מקווים שתבואו !

למעלה