יש!!! כרמית המגעילה בחוץ !

יש!!! כרמית המגעילה בחוץ !

חתיכת עלובה ! ממהתחלה ועד הסוף ! לא יודעת איך ביום חמישי הצלחת לעבור את ממש לוזרית ! סוף סוף זה הוכרע היום מה קרה עוד פעם בוכים הא? "רצו וטרינר סלב" הפסיקי בבקשה להיות כזאת ילדה טפשה בכיינית וזולה הרדיו לא מקום בשבילך את עובדת באיזה פאב או מסעדה לא? תשארי שם ! בעעע ! לגבי נעמה שבוע הבא היא נופלת מה לעשות היא פשוט ילדה אין לה מה להציע תוכנית ממש חלשה לעומת התוכנית של יום ראשון, מה לעשות אלה המתחרים שעושים את זה חבל שעדי ושחר לא נשארו, הם נראו לי כפוטנציאלים להביא משהו "ג'וסי" (לא וויטרינר) התחרות הזאת נשארה עם מתמודדים ממש לא ראלים היא אבדה את הטעם הטוב שהיה לה

את רצינית??

כרמית לוזרית? היא אחת הטובות בתחרות הזאת!! רק פעמיים היו לה שידורים לא מוצלחים, אבל אתמול היא שיחקה אותה! אפילו נעמה אמרה שכרמית הייתה הרבה יותר טובה ממנה אני לא רוצה ללכלך על אנשים שנפלו כבר..אבל שחר?! חח ממש לא מתאים.. לפחות לא כרגע, שהוא נפל הוא ליכלך על כל המתמודדים! בקיצור לא רוצה לדבר על האנשים האחרים.. אז תעשי לנו טובה ותפסיקי להגיב שטויות כמו בפעם הקודמת ביי ביי אנשים ובהצלחה לשאר המתמודדים..! אבל כרמית היא באמת השדרנית של המדינה..אין ספק שהיא תצליח!

שחר 103

New member
חחח שניה מה קורה, לא להחפז !

דבר ראשוןחחח ששון חבVיVי 2 השידורים היו הפעמים היחידות שלנו חחח מה שהיה לפני היה סתם חימום והכר את המתמודד.. אני לא הרגשתי בקבלתי את ההזדמנות ל-2 השידורים האלה, חבל(לי,- עיין ערך "ואזנה , השם יקום דמו") חחח טוב אני לא יעזוב אותכם , תשמעו ממני כבר במקום אחר:) דבר ראשון אני לא מלכלך חחח אני סתם בנאדם שמעביר ביקורת על אנשים , מה לעשות אני פולני עם פה גדול, אבל תחלס אני אוהב (כמעט) את כל המתחרים שם , אחלה אנשים, סה"כ אמרתי מה דעתי, ותוך כדי זאת אני רוצה להודות לסלקום ול103 שחזרו למתכונת הרגילה של "מצביעים רק משעה 9 ועד 10:45" תודה לכם, לפחות הבחירה תהיה יותר אובייקטיבית (עיינו ערך שוקי מיסטר SMS, אל תפגע נשמה) חחח תחלס אחריי השידורים של אתמול ושלשום אני חושב ששירלי ביינתים הכי מקצועית קשה לי להבין מאיפה השקט הנפשי הזה שלה, היא רהוטה יש לה בטחון עצמי בכמויות אדירות ובגלל זה היא לא מתרגשת או לא מראה אותו (שזה דבר שאותי אכל בכל התחרות, איזה אדרנלין !) אז שירלי, למרות שאני יותר בראש של פרובוקטיביות, בלאגן והמון דאחקאיות , מבחינה מקצועית(לא מבחינת תוכן) את הפייבוריטית ביינתים, יש עוד יומיים לא? נראה מה יהיה, יאללה נתראה ביום שלישי, חפשו את צלמי הפפראצי !

למעלה