יש כתבה על אמיר בגיא פינס עכשיו!!

קליינה

New member
זאת לא הייתה ממש כתבה

הוא וינאי קיבלו 3 דרקונים במשטרת האופנה של דורין אטיאס שדיור חוזר בערוץ 3 בשעה 22:45 בהוט

חוצפה של דורין../images/Emo46.gif

איך אפשר לתת לשני הנסיכים האלו 3 דרקונים?!אפילו 5 שזה המקסימום זה מעט.

רעות את צודקת!!

אמיר וינאי הכי חתיכים ישי ובחתונה שלהם הם היו מהממים פשוט מושלמים הם היו צריכים לקבל 10 דרקוניםם!!!! אפילו יותר!

זה באמת חוצפה!../images/Emo46.gif

היא באמת היתה צריכה לתת לאמיר וינאי 5 דרקונים אבל עדייןן אני חושבת שזה עניין של טעם ועם כל הכבוד לדורין (ויש כבוד) הטעם שלה לפעמים מוזר. אשמח אם תסכימו איתי.

החוצפה הייתה בציניות

בכל זאת על טעם וריח אין להתווכח. אבל בכללי לדעתי דורין לא מבינה כלום בלבוש והיא בעצמה לא יודעת להתלבש. אבל 3 דרקונים זה ציון די טוב שמדובר בביקורת שלה להרבה היא נותנת חצי דרקון ולאמיר לעומת זאת בפעמים שהיא ביקרה את הלבוש שלו היא אף פעם לא נתנה לו פחות מ3 דרקונים והיו פעמים שהיא נתנה לו גם 5

OOOO0

New member
היא נתנה להם 3 דרקונים

כי היא לא אהבה את זה ששניהם לבשו חליפות זהות.היא אמרה משהו בסגנון:"שניכם גברים,לשניכם יש אותם איברים,למה גם אותם בגדים?" והיא גם ציינה שלדעתה אמיר היה צריך לשים את הפפיון וינאי את העניבה הארוכה כי "אמיר הוא קול וינאי הוא יותר שקול." טוב נו זו דעתה,אני אישית אף פעם לא מתחברת לביקורת שלה ותמיד נראה לי שהיא קוטלת אנשים סתם. בכל מקרה,אם היא נתנה ביקורת אופנה אז סימן שגיא פינס שלח צוות לצלם את החתונה.אז אולי תהיה כתבה על זה בתוכניות הקרובות,למרות שאני לא מבינה למה זה לא שודר עד עכשיו.אבל שווה לעקוב אחרי גיא פינס השבוע,ליתר ביטחון.

היה צוות צילום של גיא פינס

אבל אף צלם לא הורשה להכנס פנימה רק בחוץ. נראה לי שעד עכשיו אם זה לא שודר אז לא תהיה כתבה לפעמים הם לא משדרים מסיבות כאלו ואחרות כתבות שצילמו.

OOOO0

New member
כן,גם אני חושבת ככה.

הם כנראה צילמו כתבה קטנה ותכננו לשדר אותה ביום ראשון או שני,אבל אז הסרט "לבנון" זכה בפסטיבל ונציה וזה שינה להם את כל לוח הזמנים.זה ההסבר היחידי שיש לי ללמה הם החליטו לוותר על זה בסוף. טוב,נו,שטויות...זה לא חשוב.

ניקול110

New member
ברור שהם היו צרריכים לקבל הרבה יותר

דרקונים אבל עם זה מה שהיא חושבת אז טוב.. למרות שאני חושבת שיש לה טעם קצת מוזר...אבל זה הטעם שלה 5 דרקונים בלי היסוס בכלל!

למעלה