יש כתבה על אמיר בפיוז-ידיעות יש לי את הכתבה ב32 עותקים מהכתבה!
A aMiRi GiRl New member 2/12/04 #3 חברה שלי הביאה לי חבילות מהבצפר...חחח היה לשרת בצפר שלנו המון המון המון "פיוזים" אז היא הביאה לי את זה
חברה שלי הביאה לי חבילות מהבצפר...חחח היה לשרת בצפר שלנו המון המון המון "פיוזים" אז היא הביאה לי את זה
A aMiRi GiRl New member 3/12/04 #6 אז התמונה הראשונה.. הנה היא... זה כל העיתונים של אותו מדוק פיוז..ב"קצת" עותקים ומי שרוצה עותק.. שיגיד.. אני יביא לו למרי לו ) נכון קול..?!
אז התמונה הראשונה.. הנה היא... זה כל העיתונים של אותו מדוק פיוז..ב"קצת" עותקים ומי שרוצה עותק.. שיגיד.. אני יביא לו למרי לו ) נכון קול..?!
A aMiRi GiRl New member 3/12/04 #8 והנה הכתבה וסתם שאלה.. יש מצב שהוא צבע את השיער שלו..? למי שישים לב השיער שלו קצת-הרבה חום... אבל יפה לו לללאלהההההה
והנה הכתבה וסתם שאלה.. יש מצב שהוא צבע את השיער שלו..? למי שישים לב השיער שלו קצת-הרבה חום... אבל יפה לו לללאלהההההה
L LOVEאמיר New member 3/12/04 #13 ../images/Emo41.gifאז יש מישו כזה שיכול... לסרוק לי את זה בגדול, פליז
ב בופרית לנצח New member 3/12/04 #14 ../images/Emo2.gif..../images/Emo10.gif../images/Emo28.gif../images/Emo163.gif את ממש חולת אמיר אויי היה לי את העיתון ואמא שלי זרקה אותו אפילו לא הספקתי לראות מה כתוב בו
../images/Emo2.gif..../images/Emo10.gif../images/Emo28.gif../images/Emo163.gif את ממש חולת אמיר אויי היה לי את העיתון ואמא שלי זרקה אותו אפילו לא הספקתי לראות מה כתוב בו