יש כתבה על PAYPAL בYNET

גוזי2

New member
יש כתבה על PAYPAL בYNET

ויש בעיות בעתיד לפי מה שניראה יש קישור

ACE OF SPADES

New member
טוב לאחר שקראתי קריאה עיונית ומעמיקה בנושא :

נותר לי רק לקוות שהבעיה תיפתר בקרוב. במקרה והבעיה לא נפתרת , הפורום שלנו גאה ושמח לספק פיתרון בצורת E-TRADE שרבות נכתב עליו כאן בפורום בעבר ועוד בוודאי יכתב בעתיד . הייתי שמח לכתוב לכל אחד באופן אישי ולעזור בפתיחת חשבון אבל מיכוון שזה לא מעשה ריאלי ומתוך מחשבה מראש שיתכן ובעיות מסוג זה עלולות להגיע , נכתב מדריך במאמרים על ETARDE ובנוסף צורפו טפסים למילוי תחת אלבומי הפורום. אין מה להסתבך יותר מדי עם הטפסים , אני מלאתי בדיוק כמו שמופיע ואם יש חלק ריק אז הוא אינו רלוונטי ולא נדרש. אני רק מדגיש ומציין פעם נוספת ( כבר ציינתי בעבר) , שאיני עובד ב-איטרייד , אני לא מפיץ שלהם , ואני לא קשור לאיזשהי תוכנית תגמולים שלהם. ההמלצה על ETARDE מגיעה מנסיון אישי שלי ושל אנשים נוספים שאני מכיר ולכן החלטנו בפורום לשתף אחרים , לשיקולכם בלבד.

taltal0n

New member
אז האופציות היחידות לקבל תשלום כעת הן...?

E-trade , חשבון בנק אמריקאי פיזי או דרך צד שלישי ?

avity

New member
האם אפשר להרשם בפייפל כ-merchant עם etrade?

או שהם אפשר רק עם חשבון בנק אמיתי, או שהתנאי הוא כתובת אמריקאית?

bubulina49

New member
E TRADE

טפסי הדוגמה המלאים אינם תואnים לטפסים הריקים שנתן להורידם כדי למלאם. חסרים פרטים שמופיעים בדפי הדוגמה המלאים אנא עזרתך בנדון bubulina49

ACE OF SPADES

New member
טפסי הדוגמא יותר ישנים מהטפסים החדשים

אם אין סעיף מסויים בטופס למילוי , אבל יש את אותו סעיף בטופס לדוגמא , אזי סעיף זה זניח ואין להתחיס אליו. אם לדוגמא סעיף 5 שבטופס הדוגמא לא נמצא בטופס המילוי אז פשוט לא צריך את סעיף 5. ואם בטופס הדוגמא סעיף 6 הוא בטופס המילוי סעיף 5 זה בגלל שאין את סעיף 5 של טופס הדוגמא . אין יותר מדי מה להתבלבל כאן , למלא מה שרשום , מה שלא רשום לא למלא, עשרות אנשים מילאו לפי הטפסים האלה וזה עבד להם. ולשלוח לכתובת בלונדון.

bubulina49

New member
etrade

איזה טופס בדיוק יש למלא? 1(complete investment account application או 2)brokerageapplication. או 3) options trading application אחד מהם או את כולם?

taltal0n

New member
בקיצור, מי שאין לו חשבון בנק אמריקאי נדפק ../images/Emo70.gif

המכירות ששמתי שלשום לא שוות כלום !

ACE OF SPADES

New member
תשמע, כנראה שיש להם בעיות כל שהם , לא ברור

לי מה , אבל זה לא משהו אישי נגד ישראלים כי לפי הכתבה עוד מספר מדינות בתוך העניין הזה. אם הם אומרים שהעניין יפתר אז נותר רק לחכות. אבל אני לא דואג , יש פיתרונות לעקוף את כל הבלאגן הזה , לאלה שעדיין לא מצאו פתרון אז כדאי אולי למצוא. ובכלל : PAYPLA מרשים לעצמם כי הם דיקטטורה בעניין הזה. אבל לפי הפירסומים בשנה האחרונה GOOGLE עובדים על מערכת שתתחרה ב-PAYPAL ו-EBAY ותפתח חזית חדשה בתחום. ואז PAYPAL כבר לא יהיו כאלה בריונים גדולים למרות שבטח יש להם סיבה טובה כי הם מפסידים כסף על העניין הזה. אבל עד שזה יקרה צריך למצוא פיתרונות , וניתן בעזרת הפורום שלנו למצוא פתרונות יצרתיים. נקווה שיהיה בסדר בקרוב.

taltal0n

New member
נקווה, אבל לי...

לי בתור מוכר אין מה לחפש שם . היקף המכירות שלי לא מצדיק פתיחת חשבון ב- etrade . אבל לפי דעתי יש בעיה כעת גם לקונים שם ! אם אני עכשיו קונה משהו באי ביי , אני לא יכול לדעת אם לאותו מוכר יש חשבון אמריקאי או חלופות אחרות על מנת שתהיה לי אפשרות להשלים את העסקה . ככה שיש פה בעיה גם לציבור הקונים לעת עתה ולא רק למוכרים !

למעלה